Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Samsung-Galaxy-s24-s24-plus-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy S24 és S24+ (TESZT): megérkezett a mesterséges intelligencia. Melyik modellt válaszd?

Az új Samsung Galaxy S24 sorozat idén trendteremtő innovációt hozott. A generatív mesterséges intelligencia olyan funkciókat kínál, amelyek korábban nem léteztek, vagy sokkal kevésbé voltak kifinomultak. Ezeket teszteltük a két kisebb modellen, a Galaxy S24-en és az S24+-on, így egy dupla értékeléssel érkezünk. Megvizsgáljuk, melyik modell lehet jobb számodra, valamint elmagyarázzuk, mi a közös bennük és miben különböznek egymástól. Ha a csúcskategóriás Galaxy S24 Ultra-t is fontolóra vetted, ez a teszt támpontot adhat ahhoz, hogy megtudd, érdemes-e beruháznod rá. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s24-ultra-recenze.jpg

Samsung Galaxy S24 Ultra (TESZT): az evolúció következő lépcsőfoka a mesterséges intelligencia

A Samsung idén olyan változtatásokat vállalt be, amelyek alapvetően megváltoztatják az okostelefonok használatának módját. Arról a mesterséges intelligenciáról van szó, amellyel új Galaxy S24 telefonjait szerelte fel, és amely ma már a világot is felforgatja. Ezt, és persze minden mást is leteszteltünk az új Samsung Galaxy S24 Ultra készüléken. Cikkünkből megtudhatod, milyen benyomást tett ránk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/s24-promo-thumb.jpg

A Samsung Galaxy S24 okostelefonok rengeteg funkcióval rendelkeznek. Rendeld meg, hogy további előnyökhöz juss

Végre hivatalosan is bemutatkoztak a nagy érdeklődéssel várt Samsung Galaxy S24 okostelefonok. Nem kínálnak mást, mint csúcsminőségű funkciókat és a mobilvilág legjobbját. Ha most előrendeled, számos előnyhöz is hozzájuthatsz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/AI-Forum-Day2-PR_dl1_FF.jpg

A Samsung Gauss a koreai gyártó új mesterséges intelligenciája. Hamarosan érkezik...

A Samsung a héten bejelentette saját mesterséges intelligencia modelljét, a Samsung Gauss-t. A generatív AI nagyon gyors fejlődésnek indult, és a Samsung sem akar lemaradni. A Gauss AI három részre oszlik majd, mindegyik a saját területéért felel. Mi mindenre lehet képes tehát az új Gauss AI? Részletek itt »
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ