Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-dex-nahled.jpg

Hogyan működik a DeX Station a Samsung Galaxy S8 telefonnal? Kipróbáltuk!

A Samsung Galaxy S8-at teszteltük a DeX Station dokkolóval és számítógépet készítettünk a telefonból! Mit mutat az Android és a Samsung asztali verzióban? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Samsung-Galaxy-S8-S8-plus-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy S8 és S8+ (RÉSZLETES LEÍRÁS)

A régóta várt Galaxy S8 végre hivatalosan is bemutatkozott. Az új telefon lenyűgőző meglepetés, hiszen a Samsung egyértelműen nem félt kísérletezni és számos új és innovatív funkcióval szerelte fel. A ívelt kijelző majdnem keret nélküli és a telefon minden olyan funkciót magáénak tudhat, amellyel helyettesítheti a számítógépét, arcfelismerőt vagy íriszszkennert használhat. Mire képes még és mennyibe fog kerülni? Olvasson tovább, hogy megtudja a részleteket. Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ