A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nahled_27.jpg

Mi az a Matter szabvány?

Nem hallottál még a Matter szabványról? Ebben az esetben ajánljuk figyelmedbe az erről készült cikkünket. Ez egy régóta várt szabvány, amely összeköti az okosotthon különböző elemeit. Mit tud a Matter és milyen márkák kínálják a Matter szabványt? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/SmartHome-preview.jpg

Hogyan legyen okosotthonod

Az okostelefonok és az internet korában az okos háztartás már rég nem a képzelet szüleménye vagy csupán öncélú játszadozás. Életünkbe természetes módon hoz nagyobb kényelmet és kontrollt, amelyek kéz a kézben járnak az energia- és pénzmegtakarítással. A piacon azonban széles a termék- és a kommunikációs protokollkínálat, ami a laikust könnyen elbizonytalaníthatja. Ezért igyekszünk útmutatónkban bemutatni az alapvető kifejezéseket és tanácsot adni, mire ügyelj, ha okosháztartást szeretnél.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ZigBee logo_1.JPG

ZigBee

A ZigBee nyitott, vezeték nélküli kommunikációs protokollja az egyes eszközök összekapcsolásával okos otthont képes létrehozni, és kiemelkedő szerepet játszik a dolgok internetének fejlődésében (Internet Of Things - IoT). A titkosított kommunikációs rendszeren belül különböző gyártók eszközei csatlakoztathatók a hálózathoz, megőrizve az eszközök kölcsönös kompatibilitását és egyszerű működését.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/z-WAVE.jpg

Z-Wave

A Z-Wave kommunikációs protokoll tökéletes eszköz egy automatizált okosotthon kialakításához, és meghatározó szerepet játszik a dolgok internetén is (Internet Of Things - IoT). Fő előnye, hogy különböző gyártók termékei használhatók együtt vele, megőrizve ezek kölcsönös kompatibilitását és egyszerű működését.

Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ