Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/snapdragon-8s-gen-3-20-nahled.jpg

A Snapdragon 8s Gen 3 nagy teljesítményű, támogatja az AI-t és a zászlóshajó-gyilkos telefonokban kap helyet

A Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 processzor állítólag főleg a "zászlóshajó-gyilkosok" erőforrása lesz, olyan telefonoké, amelyek a csúcsra merészkednek, de bizonyos funkciókkal nem rendelkeznek, így nem érik el az abszolút csúcsot. A teljesítmény várhatóan tisztességes lesz, ahogy a funkciókészlet is, de valahol spórolniuk kellett. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/qualcomm-snapdragon-8-gen-3-nahled.jpg

Snapdragon 8 Gen 3: mesterséges intelligencia, szolid teljesítménynövekedés és még sok más

2023 októberében a Qualcomm bemutatta a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipsetek következő generációját. Nagyobb teljesítményt és jobb hatékonyságot kínál minden téren, és most először közvetlenül a hardver szintjén támogatott generatív AI-t is. Milyen specifikációkkal rendelkezik a legújabb lapkakészlet, és mely telefonokban fog megjelenni? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-12-pro-recenze-nahled.jpg

Xiaomi 12 és 12 Pro (BEMUTATÓ): új chipset, kiváló kamera és villámgyors töltés

A Xiaomi 2021 végén mutatta be új, kiválóan felszerelt okostelefonjainak sorozatát. A Xiaomi 12 és a Xiaomi 12 Pro telefonok kétségtelenül üdítő újdonságként jelennek meg a kínálatban. A legújabb Xiaomi telefon nemcsak a fényképezési képességeivel nyűgöz le, hanem a benne rejlő új típusú processzor teljesítményével is, mely még a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelel.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s20-mobilni-telefony.jpg

Samsung Galaxy S20 (Preview): Bestia lélegzetelállító paraméterekkel

Megérkezett a Samsung Galaxy új sorozata a 2020-as évre. Mindhárom telefon a Galaxy sorozat becsületére válik, s a várakozásoknak megfelelően a legmagasabb kategóriát képviseli. Nézzük, mire számíthatunk és hasonlítsuk őket össze konkurens telefonokkal. Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ