Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/rise-of-the-ronin-cover-nahled.jpg

Rise of the Ronin – Minden, amit eddig tudunk

A Rise of the Ronin egy hamarosan megjelenő akció-RPG a japán Team Ninja-tól, akik a sikeres Souls ihlette Nioh sorozat és a Wo Long: Fallen Dynasty önálló cím alkotói. A stúdió még 2022-ben tette közzé az első információkat a Rise of the Ronin nevű, 19. századi Japánban játszódó, mester nélküli szamuráj (ronin) kalandjátékkal kapcsolatban. Minden, amit erről a játékról tudni lehet, itt olvasható. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/baldurs-gate-3-cover-nahled_1.jpg

A legjobb multiplayer játékok, kooperatív játékok PC-re, PS-re, Xbox-ra és Switch-re

Ebben a különkiadású cikkben olyan multiplayer játékokat találsz a legkülönbözőbb műfajokból, amelyekben a magas minőség mellett egyvalami közös: ideális választás, ha unod a szólójátékokat, és inkább a barátaiddal együtt szeretnél egy jót játszani.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/deathloop-key-art-nahled.jpg

Deathloop (ÉRTÉKELÉS) – Elveszve az időhurokban

Legújabb címükkel az Arkane Studios (Dishonored, Prey) fejlesztői kilépnek az ismerős márkák biztonságos vizéről - PC-re és PS5-re érkezik a Deathloop, egy vadonatúj akció-kalandjáték, amelyben egy olyan ember szerepébe bújunk, aki újra és újra átél egy napot. Vajon sikerült a fejlesztőknek egy érdekes koncepciót kíméletlenül szórakoztató élménnyé változtatni, vagy csak ismétlődő unalommal fogunk találkozni? Tudd meg értékelésünkből. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fortnite-icons-series-nahled.jpg

Fortnite (HÍREK)

2020. január 15-én, szerdán jelent meg a legújabb Fortnite: Battle Royale frissítés, amely a játékot 11.40-es verzióra frissítette. De aki azt hitte, hogy a Fortnite aznap mondta ki az utolsó szót, az nagyot tévedett. Nem sokkal később felröppent a hír, hogy az Epic Games egy különleges, híres emberek által inspirált skin-sorozatot tervez. Ha kíváncsi vagy, melyik híresség lesz az első, aki saját avatárt kap, olvass tovább. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hry-na-mobily-a-tablety-nahled.jpg

A legjobb játékok tabletre és mobilra

Naponta emberek milliói, sőt talán milliárdjai játszanak játékokat mobiltelefonokon és tableteken. Hatalmas népszerűségük ellenére azonban a játékipar ezen ágazatának meglehetősen rossz híre van, talán a legironikusabb módon a "hardcore" videójáték-rajongók körében, akik a mobiljátékokat gyakran a legjobb esetben is a kisgyerekek, legrosszabb esetben pedig a szemérmetlen pénzhajhászok dolgának tekintik. De akadnak minőségi címek is, és ebben a különkiadásban a legjobbak közül válogatunk. Ám megnézzük azokat is, amelyeket a legjobb elkerülni.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pubg-thumbnail-nahled.jpg

PlayerUnknown’s Battlegrounds (TESZT) – A sziget térképe már a teszt szerveren játszható

A PUBG továbbra is a népszerű játékok közé tartozik. A koreai Bluehole műhely Battle Royale tavalyi kiadása egy újabb térkép formájában kínál jelentős frissítést. További információk a cikkünkben.

Részletek itt »
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ