Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-galaxy-xcover7-nahled.jpg

Megbízható partner keményebb körülmények között is. Az új Samsung Galaxy Xcover7 nagyfokú tartósságával szeretne lenyűgözni.

A Samsung bemutatta új strapabíró telefonját, a Samsung Galaxy XCover7-et. A készülék sok mindent kibír, IP68 minősítésen túl katonai szabvány szintű ellenállóságot is nyújt. Tehát ellenáll a víznek, a pornak, valamint más nehéz körülményeknek is. De mit tud még? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oukitel-wp30-pro-recenze-nahled.jpg

Oukitel WP30 Pro (TESZT): csúcsszintű ellenállóság és éjjellátó a zsebedben

Az Oukitel telefonok az elmúlt években egyre nagyobb teret hódítottak maguknak térségünkben, különösen a kiváló ár/érték arányú készülékek területén. Pontosan ezt szeretné nyújtani az Oukitel WP30 Pro strapatelefon, amely a csúcs vízállóság mellett szokatlan funkciókat is kínál a hátlapon elhelyezett másodlagos kijelző és az éjjellátóval ellátott kamera formájában. Mi mindent tud még és hogyan teljesít a gyakorlatban? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-1-iii-nahled.jpg

Sony Xperia 1 III (PREVIEW): 4K kijelző és változtatható periszkóp

Elődjéhez képest az új Sony Xperia 1 III megjelenése csak kissé változott, de sok meglepetést rejt a belseje. Milyen újdonságokat hozott, és ami a legfontosabb - mit kínál azoknak, akiknek elsősorban szánják, a professzionális videótartalom-készítőknek vagy fényképészeknek? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/evolveo-strongphone-g9-nahled-4.jpg

Evolveo StrongPhone G9 je odolný telefon s velkou baterií a čistým Androidem

Pro spoustu lidí je u mobilního telefonu důležitý jak výkon, tak i jeho odolnost. Smartphone Evolveo StrongPhone G9 zvládá obě tyto disciplíny na výbornou. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stupen-kryti-ochrana-ip.jpg

Az IP védettség mértéke a telefon folyadékkal és porral szembeni ellenállóságát jelöli

Az IP védettségi fokozat nemzetközileg szabványosított kód, amely azonosítja az elektromos készülékek ellenállását a idegen tárgyak és folyadékok, különösen a víz bejutása ellen. A védettség mértékét az úgynevezett IP-kód adja meg, amely az "IP" -ből és két számjegyből áll: az első jelzi a veszélyes érintkezés és az idegen tárgyak elleni védelmet, a második a víz és nedvesség elleni védelem mértékét jelzi. Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ