A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/alza-pc.jpg

Az alaplap, a videokártya és a processzor megfelelő kombinációja

Szeretnél saját számítógépet építeni, de nem tudod pontosan, hogyan kell csinálni? Szívesen segítünk, mert mi is jól ismerjük azt a felemelő érzést, amely egy új számítógép sikeres első indítását kíséri. Nemcsak abban adunk tanácsot, hogyan építsd meg technikailag a számítógépét, hanem az alaplap, a videokártya és a processzor megfelelő kiválasztására is összpontosítunk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-propojit-mobil-s-pc-nahled.jpg

Telefon csatlakoztatása számítógéphez (ÚTMUTATÓ)

Nem tudod, hogyan csatlakoztathatod a mobiltelefonodat a számítógépéhez, például ha fájlokat kell átvinned egyikről a másikra vagy akár mindkét irányba? Akkor cikkünk pont neked szól. Tanácsokkal látunk el azzal kapcsolatban, hogyan csatlakoztasd a számítógépedet és mobiltelefonodat. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/quantum-thumb.jpg

Kvantumszámítógép (minden, amit tudni kell róla)

A tudósok az 1980-as évek óta keményen dolgoznak egy olyan számítógép megépítésén, amely a kvantumfizika lenyűgöző törvényeit felhasználva gyorsabban hajtja végre a számításigényes feladatokat. De hogyan is működik valójában egy kvantumszámítógép? Megváltoztathatják-e egy nap a kvantumszámítógépek a számítástechnika világát? Cikkünkből megtudhatod! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pc-temperature-thumb.jpg

Hogyan mérjük a számítógép hőmérsékletét? (ÚTMUTATÓ)

A mai cikkben azt nézzük meg, hogyan és mivel mérhetjük a számítógépében lévő alkatrészek hőmérsékletét. Miért és mikor célszerű ilyen mérést végezni? Milyen szoftverre lesz szükségünk ehhez, mit nyerhetünk, és mire kell figyelnünk a mérés során? A számítógép hőmérsékletének méréséről szóló útmutatónkban mindenre fény derül! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sir-clive-sinclair.jpg

Sir Clive Sinclair - feltaláló, újító, bonviván

2021. szeptember 16-án Sir Clive Sinclair hosszú betegség után eltávozott közülünk. Ez a brit számítógépes úttörő, feltaláló és innovátor hozta el a megfizethető számítógépeket az otthonokba - és a felhasználók, fejlesztők és játékosok több, mint egy generációjára volt hatással. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/test-vykonu-pc-nahled.jpg

PC diagnosztika – Hogyan mérjük a teljesítményt?

Biztosan megfordult már a fejedben a kérdés, hogy vajon a számítógéped megfelelően működik-e, egyáltalán milyen teljesítményre képes. Cikkünkben részletes útmutatóval szolgálunk a PC diagnosztikához. Bemutatjuk, hogyan tesztelheted le a processzort, a videókártyát vagy az egész rendszer teljesítményét, stabilitását. Megismerkedhetsz a számítógép üzemi hőmérsékletének mérésével, annak megfelelő módszertanával. Azonfelül, hogy bevezetünk a PC diagnosztika rejtelmeibe, rengeteg egyéb hasznos információval is bővítheted a tudástáradat.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pc1_2.jpg

Milyen számítógépet vegyek?

A számítógép kiválasztásakor több szempontot is érdemes figyelembe venni. Legyen szó a processzorról, a grafikus kártyáról, vagy a tárhelyről,  mindenkinek egy kicsit másra van szüksége. Akár gaming-, akár irodai-, akár professzionális számítógépet keresel, mi segítünk a választásban.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mys-nefunguje-navod.jpg

Mi a teendő, ha nem működik az egér? (ÚTMUTATÓ)

A számítógépes egér pusztán egy fogyasztási cikk, de természeténél fogva gyakran eltörhet. Néhány hibát azonban gyorsan orvosolni lehet. Másoknak nincs más választásuk, mint új egeret választani. Mindenesetre cikkünkből néhány gyakorlati tippet megtudhatsz.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-postavit-pocitac.jpg

Hogyan rakd össze a számítógéped 8 lépésben (RÉSZLETES ÚTMUTATÓ)

Egy saját számítógép összeszerelése trükkös feladat lehet, ezért összeállítottunk egy részletes útmutatót, amely jelentős mértékben leegyszerűsítheti számodra az egész folyamatot. Olvasd el a cikket és tudj meg többet!

Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ