A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/OneNote-logo.jpg

A Microsoft OneNote nagyszerű hely az ötleteid tárolására

Ha az ember egy olyan alkalmazást keres, amelyben leírhatja, elmentheti és szerkesztheti a jegyzeteit és további tartalmakat, a Microsoft One Note az egyik legjobb választás. Az alkalmazás az Office 365 csomag része és számos különböző funkciókat biztosít a felhasználó részére. Mobilon is működik, így a tárhelyedhez bárhol és bármikor hozzáférhetsz. Mi mindenre képes a OneNote? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/word-nahled-2.jpg

Hogyan számozzuk az oldalakat és a címsorokat Wordben (ÚTMUTATÓ)

Szerkesztened kellene a dolgozatodat, de nem tudod, hogyan kell számozni az oldalakat és a címsorokat? Ebből a cikkből lépésről lépésre megtanulhatod, hogyan is kell ezt csinálni. Nem nehéz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/norton-360-nahled-update.png

Új Norton 360 víruskereső szoftverek: hatékony védelem az eszközeidhez

A Symantec vállalat piacra dobta az új Norton 360 víruskereső szoftvereket. Mindegy, hogy asztali számítógéped, laptopod, tableted vagy okostelefonod van - egyetlen Norton-fiókkal akár 10 otthoni készüléket is megvédhetsz. Milyen funkciókat kínál az új Norton 360? Miben különbözik a Standard, a Deluxe és a Premium verzió? Olvasd el a cikkünket! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/microsoft-csp-nahled.png

Microsoft CSP – A Microsoft rugalmas havi előfizetése!

Az Alza a Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) szolgáltatással együttműködve jelentősen kibővíti az elektronikus licencek kínálatát. Hogyan lehet céged üzleti növekedésedet fellendíteni és ugyanakkor pénzt megtakarítani egy Microsoft havi előfizetéssel? S milyen további előnyökre tehetsz szert? Olvasd el cikkünket! Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ