VIP LENOVO boost VIP LENOVO boost

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-one-ui-6-nahled.jpg

Samsung One UI 6: új testreszabási lehetőségek és AI minden szinten

A Samsung One UI 6 az Android operációs rendszer legújabb kiterjesztése a Samsung készülékekhez. Jelenlegi formájában 2023 októberében jelent meg, és szinte mindent kínál, amit egy modern kezelőfelületnek tartalmaznia kell. A kialakítás elsősorban a testreszabási lehetőségekre összpontosít, de számos AI funkciót is magával hoz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-hyperos-10-nahled.png

A Xiaomi HyperOS egy új rendszer, amely az AI-ra, a nagyobb teljesítményre és a jobb csatlakoztathatóságra helyezi a hangsúlyt

A Xiaomi bemutatta az új HyperOS bővítményét, amely tíz év után váltja fel az eddig MIUI-t. Az új rendszer számos hasznos beállítást hoz magával és mesterséges intelligenciát használ. Mit tud a HyperOS és mely telefonokban fog megjelenni? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co-je-tft-displej-img.jpg

Mi a TFT kijelző?

A TFT a folyadékkristályos kijelzőkön (LCD-k) megjelenített képek megjelenítési módja. Ez egy vékony, miniatűr tranzisztorokból álló réteg, amely az egyes pixeleket vezérli. Ez a kialakítás adta a kijelzőknek a ma ismert nagy felbontást, sima mozgást, jobb kontrasztot és színminőséget. A TFT kijelzők viszonylag alacsony energiafogyasztással, hosszú élettartammal és vékony kialakítást lehetővé tevő mérettel rendelkeznek. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/uhlopricka-displeje-clanek.jpg

Mit jelent a képátló, azaz a kijelző átmérője?

A képátló a kijelző bal alsó és jobb felső sarka közötti távolság. A kijelző átmérőjét hüvelykben szokás megadni, 1" = 2,54 cm. Részletek itt »

HD felbontás

A HD, azaz a High Definition egy szabványos felbontástípus, amely kiváló minőségű képeket biztosít a hétköznapi feladatokhoz, például videók megtekintéséhez vagy dokumentumokkal való munkához. A HD felbontást általában 1280 × 720 pixelben határozzák meg. Részletek itt »

Csuklós szűrő

A csuklós szűrő egy olyan speciális szűrőtípus, amely a vízforraló fedelébe vagy falába van beépítve, és a könnyű tisztítás és karbantartás érdekében kipattintható. Ezek a szűrők különböző anyagokból, például rozsdamentes acélból vagy műanyagból készülhetnek, és a felhasználók számára kényelmes módot kínálnak a szűrő tisztán tartására és működőképességének megőrzésére. A kihajtható szűrők egyesítik az állandó és a kivehető filterek előnyeit, mivel könnyen hozzáférhetők, de nem igényelnek rendszeres cserét. Azonban kevésbé robusztusak lehetnek, mint a fix szűrők, és a tisztításhoz óvatosabb kezelést igényelhetnek. Részletek itt »

Eltávolítható szűrő

Az eltávolítható szűrő olyan szűrőtípus, amely könnyen tisztítható vagy cserélhető. Ezek a szűrők gyakran műanyagból vagy rozsdamentes acélból készülnek, és úgy tulajdonságuk, hogy könnyen tisztíthatók folyó víz alatt vagy mosogatógépben. Az eltávolítható szűrők megkönnyítik a vízforraló karbantartását és tisztítását, növelik az élettartamát és biztosítják a víz tisztaságát. E szűrők hátránya lehet, hogy rendszeresen cserélni kell őket, ami növeli a költségeket és a környezetterhelést. Részletek itt »

Állandó szűrő

Az állandó szűrő a vízforralóba van rögzítve, és nem lehet könnyen eltávolítani vagy kicserélni. Ezek a szűrők általában rozsdamentes acélból vagy más tartós anyagból készülnek, és úgy tervezték őket, hogy a vízforraló élettartamáig kitartsanak. Az állandó szűrők környezetbarátok, mivel nem igényelnek rendszeres cserét, és csökkentik a hulladék mennyiségét. Ugyanakkor nehezebb lehet a tisztításuk, mivel nem lehet őket könnyen eltávolítani a vízforralóból. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kettle-filter-thumb.jpg

Vízforraló szűrő típusa

A vízforralók szűrőjének típusa arra utal, hogy a szűrő milyen módon van elhelyezve a vízforraló belsejében, és hogyan lehet tisztítani vagy cserélni. Cikkünkben a szűrők három fő típusát ismertetjük, nevezetesen a beépített (rögzített), az eltávolítható és a csuklós szűrőt. Mindegyik szűrőtípusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, amelyek befolyásolhatják a vízforraló kiválasztásakor hozott döntést. Részletek itt »

Üresjárat-védelem

Az üresjárat-védelem a vízforraló biztonsági funkciója, amely megakadályozza, hogy a vízforraló bekapcsoljon, ha nincs benne elég víz. Ez a funkció érzékeli a vízforralóban lévő alacsony vízszintet, és automatikusan kikapcsolja a fűtőelemet, hogy megakadályozza a vízforraló túlmelegedését és károsodását. Az üresjárat elleni védelem csökkenti a vízforraló víz nélkül történő túlmelegedése által okozott tűzveszélyt is. Ezek a biztonsági óvintézkedések különösen fontosak azokban a háztartásokban, ahol gyermekek vagy idősek élnek, ahol nagyobb a valószínűsége annak, hogy a vízforralót valaki víz nélkül bekapcsolja. A vízforraló kiválasztásakor érdemes az üresjárat-védelemmel ellátott modelleket választani, hogy nagyobb biztonságot nyújtson a vízforraló használata során. Részletek itt »

Továbbfejlesztett tölcsér

A továbbfejlesztett tölcsér a vízforraló egyik tervezési eleme, amely lehetővé teszi a víz könnyű és pontos betöltését kiömlés nélkül. Ez a funkció hasznos azoknak a felhasználóknak, akik szeretnék minimalizálni a rendetlenséget és növelni a kényelmet a vízforraló használata során. A továbbfejlesztett beöntő részt úgy tervezték, hogy minimálisra csökkentse a kiömlés kockázatát, és könnyebben szabályozhatóvá tegye a vízáramlást a vízforraló feltöltése közben. Ez csökkenti a víz munkafelületre való kiömlésének kockázatát, miközben a felöntést egyszerűvé és kényelmessé teszi. Részletek itt »

Strix csatlakozó

A strix csatlakozó egy speciális típusú csatlakozó, amelyet a vízforralókon használnak, és amely lehetővé teszi, hogy a vízforraló könnyen csatlakoztatható és leválasztható legyen a talpazatról. Ez a csatlakozó rendkívül megbízható és kopásálló, így hosszú élettartamot biztosít a vízforralónak. A strix-vezérlő emellett olyan biztonsági funkciókat is tartalmaz, mint például az automatikus kikapcsolás egy bizonyos hőmérséklet elérésekor, vagy amikor a vízforralót leválasztják az alapról. Ezek a biztonsági intézkedések megvédik a vízforralót a túlmelegedéstől, és növelik a biztonságot a használat során. Részletek itt »

Duplafalú vízforraló

A duplafalú vízforraló külső és belső falát légréteg vagy szigetelőanyag választja el egymástól. Ez a konstrukció biztosítja, hogy a vízforraló felülete hűvös marad, ami biztonsági előnyöket nyújt, és megakadályozza a baleseteket. A kettős héj hozzájárul a jobb hőszigeteléshez is, ami azt jelenti, hogy a vízforraló hosszabb ideig tartja a víz hőmérsékletét anélkül, hogy többletenergiát fogyasztana. Ez előnyös azon felhasználók számára, akik hosszabb ideig szeretnék melegen tartani a vizet, újramelegítés nélkül. Részletek itt »

Rejtett spirál

A rejtett spirál a vízforraló fűtőeleme, amely a vízforraló aljának felszíne alatt található. Ez a kialakítás megakadályozza, hogy a spirál közvetlenül érintkezzen a vízzel, így a vízforraló tisztítása könnyebbé, a vízforraló pedig biztonságosabbá válik. Ezenkívül a rejtett spirál megakadályozza a spirálon a vízkő lerakódását, így növeli az energiahatékonyságot és meghosszabbítja a vízforraló élettartamát. A rejtett spirálnak köszönhetően a vízforraló gyorsabban felmelegszik, így időt és energiát takarít meg. Részletek itt »

Őrlőkések

Az őrlőkéses módszer a beépített darálóval ellátott kávéfőzőkben használt őrlőszerkezet. Az őrlőkések a kávét gyorsan forgó pengék segítségével őrlik meg, amelyek a kávébabot kisebb darabokra vágják. Ez a fajta őrlési mechanizmus általában gyorsabb, mint az őrlőköves, de kevésbé egyenletes eredményt adhat, és zajosabb lehet. Az őrlőkéseket gyakran olcsóbb kávégépekben használják, és alkalmasak lehetnek a kevésbé igényes felhasználók számára, akiknek nincs szükségük az őrlés finomságának nagyfokú variációjára. Részletek itt »

Őrlőkövek

Az őrlőkövek a beépített darálóval ellátott kávéfőzőkben használt őrlőszerkezetek, amelyek biztosítják a kávébabok finom és egyenletes őrlését. Az őrlőkövek két, egymás ellenében forgó kő segítségével darálják a kávét, és a kávébabot a kívánt finomságúra őrlik. Ez a fajta őrlési mechanizmus ismert a pontosságáról és arról, hogy különböző finomságúra tudja őrölni a kávét, így ideális a különböző kávéitalok elkészítéséhez. Részletek itt »

Őrlőmechanizmus

Az őrlőszerkezet a beépített darálóval rendelkező kávéfőzők lényeges paramétere, amely meghatározza a kávé őrlésének módját és hosszát. Az őrlőmechanizmusoknak két alapvető típusa van: őrlőköves és aprítókéses. Az őrlőkövek két, egymás ellenében forgó kő segítségével darálják a kávét, és a kávébabot a kívánt finomságúra őrlik. Az őrlőkések gyorsan forgó pengékkel őrlik a kávét, amelyek a kávébabokat kisebb darabokra vágják. Részletek itt »

Öntisztító rendszer

Az öntisztító rendszer egyes kávégépek olyan funkciója, amely automatizálja a tisztítási és karbantartási folyamatot. Ezek a rendszerek gondoskodnak a kávéfőző belső részeinek rendszeres átöblítéséről és tisztításáról, ami megakadályozza a szennyeződések és a kávémaradékok felhalmozódását. Az öntisztító rendszer csökkenti a manuális karbantartás szükségességét, időt takarít meg és biztosítja a kávéfőző hosszú távú stabil teljesítményét. Ez a funkció hasznos a felhasználók számára, akik kényelmes és könnyen karbantartható kávéfőzőt keresnek. Részletek itt »

Vízkőmentesítő rendszer

A vízkőmentesítő rendszer a kávéfőzők olyan funkciója, amely segít eltávolítani a kemény víz használata miatt felhalmozódó kalciumot és ásványi anyagokat. A kávéfőző rendszeres vízkőmentesítésével biztosítható az optimális teljesítmény, a megfelelő hőmérséklet és az egyenletes víznyomás. Egyes kávégépek automatikus vízkőmentesítési rendszerrel vannak felszerelve, amely jelzi a felhasználónak, ha vízkőmentesítésre van szükség, és minimális felhasználói beavatkozással elvégzi a folyamatot. Ez a funkció meghosszabbítja a gép élettartamát és fenntartja az elkészített italok magas minőségét. Részletek itt »

Karbantartás és tisztítás

A karbantartás és tisztítás a kávéfőzők egyik legfontosabb paramétere, amely befolyásolja élettartamukat, teljesítményüket és az italok minőségét. Számos olyan funkció és rendszer létezik, amely megkönnyíti a kávéfőzők karbantartását és tisztítását, mint például a vízkőmentesítés és az öntisztító programok. Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ