Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus

UPnP

Az UPnP (Universal Plug and Play) egy olyan hálózati protokollkészlet, amely lehetővé teszi, hogy a helyi hálózaton lévő eszközök automatikusan felismerjék egymást és kommunikáljanak egymással anélkül, hogy a felhasználónak kézzel kellene beállítania őket. Ezt a technológiát úgy tervezték, hogy egyszerűsítse a csatlakoztathatóságot és a kommunikációt a különböző eszközök között egy otthoni vagy kis irodai hálózatban. Részletek itt »

DMZ (demilitarizált övezet)

A DMZ, más néven demilitarizált zóna a hálózati eszközök biztonsági koncepciója, amely lehetővé teszi egy vagy több eszköz elszigetelését a belső hálózattól, miközben az internetről elérhetővé teszi őket. A DMZ-t gyakran használják nyilvános szolgáltatások, például webkiszolgálók vagy e-mail kiszolgálók fogadására, miközben a hálózat többi része védett marad. Részletek itt »

Kikapcsolás a kikötőből

A Port Triggering egy fejlettebb és dinamikusabb módszer, mint a hagyományos Port Forwarding, amely lehetővé teszi a portok ideiglenes megnyitását a helyi hálózatból generált konkrét forgalom alapján. A porttovábbítással ellentétben, amely megköveteli, hogy a portok mindig nyitva legyenek, és így biztonsági kockázatot jelenthet, a porttovábbítás csak akkor nyitja meg a portokat, amikor szükséges, és automatikusan bezárja őket, amikor a tevékenység megszűnik. Ez a módszer olyan alkalmazások számára alkalmas, amelyek a helyi hálózatról történő kommunikáció kezdeményezése után bejövő kapcsolatokat igényelnek, de nincs szükségük állandó hozzáférésre a külső internetről. A Port Triggering ideális az időszakos kommunikációs igényekhez, például egyes online játékokhoz, videokonferenciákhoz vagy VoIP-alkalmazásokhoz, ahol fontos a dinamikus hozzáférés-kezelés és a fokozott biztonság. Részletek itt »

Port-továbbítás

A porttovábbítás vagy porttovábbítás a hálózati eszközök olyan funkciója, amely lehetővé teszi a külső felhasználók számára, hogy a helyi hálózaton lévő eszközök szolgáltatásait meghatározott portokon keresztül érjék el. Ez a funkció hasznos a kiszolgáló alapú alkalmazások, például játékok, webkiszolgálók vagy távoli elérési rendszerek futtatásához, és ezek internetről való elérhetőségének biztosításához. Részletek itt »

NAT funkciók

A NAT, azaz a hálózati címfordítás egy olyan kulcsfontosságú technológia, amely lehetővé teszi, hogy egy helyi hálózaton több eszköz egyetlen nyilvános IP-címen osztozzon az internet-hozzáférésen. Ez a technológia nemcsak a rendelkezésre álló korlátozott számú nyilvános IP-címek hatékony kihasználását teszi lehetővé, hanem az eszközök belső IP-címének a külvilág elől való elrejtésével a hálózat biztonságát is növeli. A NAT elengedhetetlen a hálózati forgalom kezeléséhez és a zökkenőmentes internetkapcsolat biztosításához az otthonokban és a vállalkozásokban. Részletek itt »

GSM hálózatbővítés

A GSM-hálózati kiterjesztés lehetővé teszi a hálózati eszközök számára a mobil adathálózathoz való csatlakozást, ami különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor nem áll rendelkezésre vezetékes internetkapcsolat. Ez a csatlakozás történhet a beépített GSM-modemen, egy külső GSM-modemen vagy egy USB-dongle-on keresztül, amely csatlakozik a készülékhez, és lehetővé teszi a mobil adathálózathoz való hozzáférést. Részletek itt »

Apple Time Machine

Az Apple Time Machine lehetővé teszi, hogy a macOS-eszközök automatikusan biztonsági másolatot készítsenek az adatokról a hálózaton keresztül csatlakoztatott külső tárolókra. Ez a kompatibilitás kényelmes és problémamentes módot biztosít a Mac-felhasználóknak arra, hogy megvédjék adataikat anélkül, hogy külső meghajtót kellene közvetlenül a számítógépükhöz csatlakoztatniuk. Részletek itt »

Médiaszerver

A hálózati eszközön lévő Médiakiszolgáló lehetővé teszi multimédiás tartalmak, például filmek, zenék és fényképek megosztását az otthoni hálózaton keresztül. Ez a funkció leegyszerűsíti a médiafájlokhoz való hozzáférést az otthonában található különböző eszközökről, és egy központi könyvtárat hoz létre az összes médiafájl számára. Részletek itt »

FTP-kiszolgáló

Az FTP-kiszolgáló egy olyan hálózati funkció, amely lehetővé teszi saját FTP (File Transfer Protocol) kiszolgáló beállítását egy USB-porttal rendelkező hálózati eszközön külső tárolók csatlakoztatására. Ez a funkció központi helyet biztosít a fájlok tárolásához, megosztásához és távoli eléréséhez az interneten vagy helyi hálózaton keresztül, növelve az adatkezelés rugalmasságát és hatékonyságát. Részletek itt »

Nyomtatási kiszolgáló

A Nyomtatókiszolgáló az USB-porttal rendelkező hálózati eszközök olyan funkciója, amely lehetővé teszi egy USB-nyomtató megosztását, hogy több felhasználó különböző eszközökről férhessen hozzá. Ez kiküszöböli a nyomtató közvetlen csatlakoztatásának szükségességét a számítógéphez, és megkönnyíti a nyomtatást különböző eszközökről anélkül, hogy fizikailag újra kellene csatlakoztatni a nyomtatót. Részletek itt »

Vendég zóna

A Guest Zone egy olyan biztonsági funkció a hálózati eszközökön, amely lehetővé teszi, hogy a vendégek számára külön Wi-Fi hálózatot hozzon létre, amely el van szigetelve a fő otthoni vagy üzleti hálózattól. Ez a funkció biztosítja, hogy a vendégek anélkül férhessenek hozzá az internethez, hogy hozzáférnének a hálózaton lévő megosztott fájlokhoz, nyomtatókhoz vagy más eszközökhöz. A Guest Zone kulcsfontosságú a hálózat védelmében, valamint az érzékeny adatok adatvédelmének és biztonságának megőrzésében. Részletek itt »

Smart Connect

A Smart Connect egy intelligens technológia, amely az aktuális hálózati terhelés, teljesítmény és hatótávolság alapján automatikusan a legmegfelelőbb elérhető Wi-Fi-sávhoz (pl. 2,4 GHz vagy 5 GHz) rendeli hozzá az eszközöket. Ez a funkció megkönnyíti a többsávos Wi-Fi hálózatok optimális használatát, és biztosítja, hogy minden eszköz a lehető legjobb teljesítmény és a kapcsolat stabilitása érdekében csatlakozzon. Részletek itt »

Méltányosság a műsoridőben

Az Airtime Fairness egy olyan funkció, amelynek célja, hogy biztosítsa a Wi-Fi hálózathoz csatlakoztatott összes eszköz közötti igazságos elosztást, megelőzve ezzel, hogy a régebbi vagy lassabb eszközök lelassítsák a hálózatot a többiek számára. Ez biztosítja, hogy minden eszköz egyenlő mértékben férjen hozzá a hálózati erőforrásokhoz, és javítja a hálózat általános teljesítményét. Részletek itt »

Link-aggregáció

A linkaggregáció több hálózati kapcsolat egyetlen logikai linkbe történő egyesítése a sávszélesség növelése és a redundancia javítása érdekében. Ez a funkció lehetővé teszi a hálózati eszközök számára, hogy egyszerre több internetkapcsolatot használjanak, ami a rendelkezésre álló kapcsolat jobb kihasználását és a hálózat megbízhatóságának növelését eredményezi azáltal, hogy alternatív útvonalakat biztosít az adatforgalom számára vonalhiba esetén. Részletek itt »

Terheléskiegyenlítés

A terheléselosztás a hálózati forgalom több kapcsolat vagy hálózati kapcsolat között történő elosztásának technikája az erőforrások optimális kihasználása, a válaszidő minimalizálása és a kapcsolat megbízhatóságának növelése érdekében. A hálózati eszközökkel összefüggésben ez a funkció segít a forgalom egyenletes elosztásában, megelőzve az egyes kapcsolatok torlódását és javítva a hálózat általános teljesítményét. Részletek itt »

QoS (szolgáltatásminőség)

A QoS, azaz a szolgáltatásminőség a hálózati eszközök olyan jellemzője, amely lehetővé teszi a hálózati forgalom prioritását a szolgáltatás, az alkalmazás vagy az eszköz típusa szerint. Ez biztosítja, hogy az olyan fontos alkalmazások, mint a VoIP (olyan technológia, amely lehetővé teszi, hogy a hagyományos vagy analóg telefonvonalak helyett szélessávú internetkapcsolat segítségével bonyolítson le hanghívásokat) vagy az online játékok elegendő sávszélességgel és alacsony késleltetéssel rendelkezzenek a zökkenőmentes működéshez. A QoS kulcsfontosságú a hálózati teljesítmény optimalizálásában, különösen nagy hálózati terhelésű környezetben. Részletek itt »

Szülői felügyelet

A hálózati eszközök szülői felügyeletével a szülők felügyelhetik és korlátozhatják gyermekeik internet-hozzáférését. A funkciók közé tartozik az időkorlátok beállítása, a nem megfelelő webhelyek és alkalmazások blokkolása, valamint a biztonságosabb online környezet megteremtése. Ez a funkció elengedhetetlen a gyermekek online biztonságának megőrzéséhez, és a szülők számára nagyobb ellenőrzést biztosít gyermekeik online viselkedése és hozzáférése felett. Részletek itt »

VPN

A VPN vagy virtuális magánhálózat olyan technológia, amely biztonságos kapcsolatot tesz lehetővé távoli számítógépek vagy hálózatok között a nyilvános interneten keresztül. A hálózati eszközök VPN-funkciója titkosított és biztonságos adatátvitelt tesz lehetővé, megvédi a felhasználókat a lehallgatástól és biztosítja az adatvédelmet. A VPN kulcsfontosságú a távmunka, a vállalati hálózatokhoz való biztonságos hozzáférés és a nyilvános Wi-Fi hálózatok használata során nyújtott védelem szempontjából. Részletek itt »

Virtuális kiszolgáló

A hálózati eszközök Virtuális kiszolgáló funkciója lehetővé teszi, hogy az internetről érkező kommunikációs portokat átirányítsa a helyi hálózat meghatározott eszközeire. Ezt a funkciót gyakran használják otthoni, web- vagy játékszerverek vagy más, külső hálózatról való hozzáférést igénylő szolgáltatások távoli eléréséhez. A Virtuális kiszolgáló hozzájárul a biztonsághoz azáltal, hogy részletes ellenőrzést tesz lehetővé az internetről elérhető eszközök és szolgáltatások tekintetében. Részletek itt »

Wi-Fi háló

A Wi-Fi Mesh egy olyan hálózati technológia, amely lehetővé teszi egy nagyobb területet lefedő egyetlen vezeték nélküli hálózat létrehozását több csatlakoztatott Wi-Fi router vagy csomópont segítségével. A hagyományos Wi-Fi kiterjesztőkkel ellentétben, amelyek több különálló hálózatot hozhatnak létre, a Wi-Fi Mesh rendszerek automatikusan és intelligensen kezelik az eszközök csatlakozását a legjobb elérhető jelhez, zökkenőmentes barangolást és optimalizált hálózati sebességet biztosítva a teljes lefedett területen. Ez a technológia ideális nagy lakások vagy több helyiségből álló irodai környezetek számára, ahol megbízható, erős, holt zónák nélküli Wi-Fi lefedettségre van szükség. Részletek itt »
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ