Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/oscal-nahled.jpg

Az Oscal mobiltelefonok és tabletek alkalmasak munkára, játszásra és terepre is

Az Oscal márka új színt visz a telefonok és tabletek piacára az elegáns és tartós készülékeivel. A gyártó mobiltelefonjai és táblagépei zord körülmények között is teljesítik a feladatukat. Ugyanakkor olyan elegáns készülékekről van szó, amelyek a munka és a játszás során egyaránt megállják helyüket. Erről árulkodik a felszereltségük is. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_94.jpg

Az új Galaxy Tab S9 sorozat csúcsteljesítményt kínál vékony testben

A Samsung nemcsak az új Galaxy Z Fold 5 és Galaxy Z Flip 5 készülékeket mutatta be, hanem a Galaxy Tab S9 tablet sorozatot is. Konkrétan a Galaxy Tab S9, S9+ és S9 Ultra modelleket. Mit tudnak az újdonságok? És egyáltalán van-e konkurenciája a Samsungnak a tabletek terén? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kapacita-baterie-nahled.jpg

Mi az akkumulátorkapacitás?

A laptop, tablet vagy mobiltelefon akkumulátorának kapacitása, valamint a felhasznált alkatrészek hatékonysága és a szoftver optimalizálása határozza meg az akkumulátor üzemidejét. De miért csökken a kapacitás az idő múlásával, és mit takar pontosan a mAh értéke? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/galaxy-tab-s8-ultra-s-pen-min-nahled.png

Samsung Galaxy Tab S8 tabletek kiváló teljesítményt és S Pen támogatást kínálnak

Az új Samsung Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ és Galaxy S8 Ultra tabletek már megvásárolhatók. Mi mindent várhatunk tőlük? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-matepad-11-tablet.jpg

Lenyűgöző Huawei MatePad 11 tablet HarmonyOS-szel

A MatePad 11 a Huawei első tabletje, amely kompromisszumok nélküli kijelzőt kínál 120 Hz-es frekvenciával. Emellett támogatja az olyan kiegészítőket, mint például a toll vagy a billentyűzet. A nagy ismeretlen a HarmonyOS rendszer, amelynek második generációja már több tucat készüléket céloz meg. Az árcédulára nézve pedig egyértelmű, hogy a piac egyik legkeresettebb tabletjével lesz dolgunk.  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ipad-2021-11-palcu-nahled.jpg

Apple iPad Pro (PREVIEW): M1 chip, mini LED kijelző és 5G

Bemutatták az új, várva várt iPad Pro-t. Az M1 chipsetnek köszönhetően simán felveszi a versenyt a tavalyi macbookok teljesítményével, így az Apple népszerű tabletjét még professzionálisabb eszközzé alakítja. Ehhez jön egy mini LED-kijelző, 5G és egyéb kiegészítők. Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ