Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/tcl zaruka hu.png

Összesen 5 év garancia a TCL QLED televíziókra!

A TCL, a világ egyik vezető tévégyártója és a világ vezető szórakoztatóelektronikai vállalata, a vásárlói elégedettséget helyezi előtérbe. Ezért 2021 szeptemberétől a TCL kibővíti ügyfélszolgálatát azzal, hogy 5 év kiterjesztett garanciát kínál a kijelölt QLED TV modellsorozatokra minden képátlóméretben. Hogyan biztosíthatod be az öt év garanciát, hogy még nyugodtabban használhasd az új TCL tévédet? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dolby-vision-nahled.jpg

A Dolby Vision feljavítja a megjelenített tartalom minőségét

A Dolby Vision a Dolby HDR-szabványok egyike, amely támogatja a 12 bites színmélységet. Nagyobb fényerő mellett gazdagabb színeket kínál a lehető legjobb tévénézési élmény érdekében. Az OLED és az LCD tévék egyaránt rendelkezhetnek ezzel a technológiával. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vesa-mount-nahled.jpg

VESA felfüggesztés

A VESA felfüggesztés egy olyan szabvány, amely megkönnyíti a vásárlók számára a tájékozódást, amikor a tévéjükhöz vagy monitorukhoz állványt vásárolnak. Egységesíti a rögzítőelemeket, azaz a tévé hátoldalán lévő rögzítő nyílások elhelyezkedését, illetve a tartóelemeket. Cikkünkből megtudhatod, hogy hogyan működik, illetve hogyan igazodhatsz el a számok között. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_29.jpg

Szerezd meg a 85 000 forint pénzvisszatérítést Philips TV és hangprojektor együttes vásárlása esetén

Ha egyidejűleg vásárolsz a kijelölt termékek közül egy Philips TV-t és egy hangprojektort, 85 000 forint pénzvisszatérítésben részesülsz. A vásárlást 2022. november 1. és december 31. között kell végrehajtani, majd 10 napon belül regisztrálni kell a gyártó weboldalán. Cikkünből megismerheted a részleteket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-cashback-jaro-2022-nahled.jpg

Philips pénzvisszatérítés: 55 000 Ft TV és hangprojektor együttes vásárlása esetén

Válassz a Philips The One TV mellé egy hangprojektort is - most 55 000 forinttal olcsóbban. Mindössze annyit kell tenned, hogy mindkét készüléket egyszerre és a folyamatban lévő pénzvisszatérítési akció keretein belül vásárolod meg. Cikkünkből megismerheted az ajánlat részleteit. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/televizory-2020-nahled.jpg

CES 2022 | A legjobb televíziók és új technológiák

Milyen innovatív technológiákat és egyéb okos tv-vel kapcsolatos újdonságokat ismerhettünk meg a CES 2022-n? A világ vezető gyártói az idei Szórakoztatóelektronikai Vásáron mutatták be fő attrakcióikat.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/monitory-k-hernim-konzolim.jpg

Monitor PS5 és Xbox Series konzolokhoz - milyet válasszunk és miért?

Bár a konzolok és a televíziók talán elválaszthatatlanok egymástól, érdemes megfontolni, hogy egy monitor konzolhoz milyen új lehetőségeket rejt, lecseréljük-e a tévét egy gamer monitorra. Ennek számos előnye van. Mik ezek? Ezzel foglalkozunk ebben a cikkben, ahol azt is megtudhatod, hogyan válaszd ki a megfelelő gamer monitort a következő generációs Xbox Series és PlayStation 5 konzolokhoz.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/panasonic-tv-2021-img.jpg

7 ok, amiért érdemes 2021-ben Panasonic televíziót vásárolni

Ismét eljött az innováció ideje, és ennek a Panasonic teljes tudatában van. Ezért vadonatúj tévékkel készült 2021-re, amelyek közül szinte mindegyik támogatja a HDMI 2.1-et, a 120 Hz-et és a VRR-t. Ám ez még nem minden. Cikkünkből a többi is kiderül. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/televize-v-pocitaci-1.jpg

TV a PC-n - Hogyan nézhetsz tévét a számítógépen?

A TV-nézés számítógépen ma már könnyebb, mint valaha, ráadásul több módja is van. Ide sorolhatók például a külső USB tunerek és az IPTV szolgáltatások használata. Milyen előnyei és hátrányai lehetnek az említett módszereknek? Miért jó az internetes TV-nézés? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/soundbar_1.jpg

Soundbarok: Miben jobbak a hagyományos házimozinál?

Ha minőségi hangrendszerrel szeretnéd kiegészíteni a tévédet, de nem szeretnél csúnya kábelekkel vesződni, akkor valószínűleg egy soundbar vagy más néven hangprojektor az, amire szükséged van. Cikkünkben megnézzük, mit tudnak a mai soundbarok, jobbak-e a hagyományos házimozinál, valamint azt is, hogy szükség van-e mélynyomóra.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cashback-philips-soudbar-tv-nahled.jpg

Philips cashback: vásárolj televíziót és ingyenes hangprojektort szerezhetsz

Szerezd be egy új Philips TV és egy hangprojektor kombinációját, regisztráld vásárlásod, és visszatérítjük a hangprojektor vételárát. Hogyan? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-tv-4k-2021-nahled.jpg

Új Apple TV 4K (PREVIEW): folyamatosabb videó, új illesztőprogram és kalibrálási funkciók

Az Apple TV a népszerű háztartási készülékek közé tartozik. Nemcsak filmeket és sorozatokat képes streamelni, hanem játékokat is játszhatsz rajta, és hasznos alkalmazásokat is kipróbálhatsz. Mit hoz az Apple TV 4K 2021 új generációja? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hisense-100l5.jpg

100" méretű lézeres TV a Hisense-től: Valóban ez a jövő?

A Hisense márka egy óriási, 100 hüvelykes tévével rukkolt elő, amely kissé rendhagyó. Lézeres vetítési technológiát alkalmaz egy speciális tükröződésgátló felülettel együtt. Egy ilyen megoldás számos előnnyel rendelkezik, és a Hisense a nagy televíziók jövőjét látja benne. Tekintsd meg, hogy is néz ki egy ilyen megoldás és mit hoz magával. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/panasonic-tvHX900E-nahled.jpg

Kiváló technológiákkal felszerelt új Panasonic televíziók

A Panasonic televíziók új sorozata továbbra is arra törekszik, hogy a minél közelebbi moziszerű élményt nyújtson, és hogy a néző olyan képminőséget élvezhessen, amilyet a filmkészítők megálmodtak. Az új televíziók e cél elérése érdekében sok érdekes technológiát vesznek igénybe. Nézzük, mit kínálnak! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/evolveo-multimedia-nahled.jpg

Az EVOLVEO MultiMedia Box C4 egy komplett multimédia központ HDR és 8K felbontás támogatással

Hagyományos TV-d van otthon, ugyanakkor érdekelnek a streaming szolgáltatások, például a Netflix és a hozzá hasonlók tartalma? Nem kell új TV-t vásárolnod vagy a tartalmat a számítógép képernyőjén nézned. Érdekes és megfizethető megoldást jelent az EVOLVEO MultiMedia Box C4 multimédia központ. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lcd-tv-gogen.jpg

Hosszabbítsd meg a jótállást Gogen LCD televízió vásárlása esetén

Ha új Gogen TV-t vásárolsz, most 40 hónapos garancia-meghosszabbítást kaphatsz hozzá. Mit kell ehhez tenned? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/dvb-t.jpg

Mi a DVB-T?

A DVB-T a földfelszíni digitális televíziós műsorszórás rövidítése. DVB-T tunerrel vagy set-top box-val felszerelt televíziók ingyenesen vehetők igénybe. Hogyan működik a DVB-T és milyen előnyökkel jár? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Obnovovaci_frekvence_uvod.jpg

Frissítési frekvencia

A frissítési gyakoriság (képfeldolgozási gyakoriság) a másodpercenkénti képkockák száma, amelyet a képernyő meg tud jeleníteni. Ezt hertzben (Hz) fejezik ki, az 1 Hz pedig azt jelenti, hogy másodpercenként legfeljebb 1 képkockát jeleníthet meg. A magasabb frekvenciák folyamatosabb és élesebb képet kínálnak, különösen a gyorsabb jeleneteknél. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/hbbtv-logo-232px.jpg

HbbTV - Hybrid televízió

A Hybrid TV képernyője lehetővé teszi az interaktív részvétel támogatását szavazással, szöveges, fényképes, illetve videós formátumokkal. Részletek itt »
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ