Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/foceni-mobilem-02-nahled.jpg

Képek átvitele telefonról számítógépre

A mobiltelefonok mára felváltották a fényképezőgépeket. Mindig kéznél vannak, és minőségben is könnyen felveszik velük a versenyt. De hogyan kezeljük a fotókat az elkészítésük után? Hogyan juttassuk el őket a mobiltelefonról a számítógépre? Cikkünkben minden kérdésre választ adunk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/UWB-xiaomi-uvodni_1.jpg

Az UWB a jövő vezeték nélküli technológiája

Az UWB technológia, közismert nevén ultraszéles sávú technológia egy olyan vezeték nélküli technológia, amely egyre gyakrabban jelenik meg az újonnan bevezetett telefonokban. Széles, akár 500 MHz-es frekvenciasávban működik, ami többszöröse a WiFi vagy a Bluetooth frekvenciájának. Ennek eredményeképpen sokkal több adatot tud továbbítani rövidebb idő alatt. Emellett néhány centiméteres pontossággal képes meghatározni a készülék helyét, de egyéb előnyei is vannak. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pc-temperature-thumb.jpg

Hogyan mérjük a számítógép hőmérsékletét? (ÚTMUTATÓ)

A mai cikkben azt nézzük meg, hogyan és mivel mérhetjük a számítógépében lévő alkatrészek hőmérsékletét. Miért és mikor célszerű ilyen mérést végezni? Milyen szoftverre lesz szükségünk ehhez, mit nyerhetünk, és mire kell figyelnünk a mérés során? A számítógép hőmérsékletének méréséről szóló útmutatónkban mindenre fény derül! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pokemon-stolni-hra.jpg

Hogyan kezdjek neki a Pokémon kártyajátéknak?

A népszerű rajzfilmsorozathoz hasonlóan a kártyajátékban is két út áll előtted Pokémon-edzőként: vagy megszerzed mindet, vagy a legjobb leszel. Ha szeretnéd kipróbálni stratégiai gondolkodásodat a Pokémonok világában, íme egy cikk, amelyből mindent megtudhatsz, amit a Pokémon kártyajátékkal való játszásról tudnod kell. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bomb1.jpg

Fürdőbomba házilag - Hogyan készítsünk fürdőbombát otthon?

A fürdőbombák ápolják a bőrt, ellazítják az izmokat, és segítenek a kikapcsolódásban, ráadásul ajándékként is ideálisak. Fürdőbomba készítése házilag egyáltalán nem bonyolult. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/5ecb9734-9842-4564-ad95-bb9fd30994d8.jpg

Klíma fűtés - Gazdaságos és kényelmes fűtés otthonodban

Tudtad, hogy a fűtés klímával télen is lehetséges? Bár térségünkben még nem igazán terjedt el, a klíma fűtés gazdaságos hőforrásként is használható a lakásokban. Ezenkívül az adott helyiség levegőjét is nagyon gyorsan fel tudja melegíti. Cikkünkben megvizsgáljuk a klíma fűtés előnyeit és hátrányait, a működési elvét, és azt, hogy a fűtés légkondícionálóval mennyire kifizetődő.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/deska4.jpg

Az üvegkerámia és az indukciós főzőlapok közötti különbség (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

A különbség az üvegkerámia és az indukciós főzőlapok között nagyobb lehet, mint amekkorának első ránézésre látszik. Útmutatónk tartalmazza a legfontosabb információkat, amelyeket értékelni fogsz egy indukciós vagy üvegkerámia főzőlap választásakor, továbbá a tisztítással és csatlakoztatással kapcsolatban is tanácsokkal látunk el.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-plynovy-sporak-nahled.jpg

A gáztűzhely tisztítása (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

Nem tudod, hogyan tisztítsd le a rászáradt szennyeződéseket a gáztűzhelyről, és bizonytalan vagy, hogy melyik tisztítószer lesz a leghatékonyabb? Összegyűjtöttük a legjobb tippjeinket, és ebben a cikkben tanácsokat adunk, hogyan tisztítsd meg a gáztűzhely égőit, fúvókáit és grillrácsát. Van néhány házi praktika tippünk is, amelyek segítségével megtisztíthatod a gáztűzhelyedet azzal, amid otthon van.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytre-hodinky-zdravotni-funkce-clanek.jpg

Okosóra és egészségügyi funkciók

Az okos- és sportórák segíthetnek minket az edzésben vagy a meditációban, de a rendszeres méréseknek köszönhetően figyelmeztethetnek az eltérésekre is, amelyek szív- és érrendszeri vagy légzőszervi betegségek tünetei lehetnek. Hívj segítséget, készíts egy EKG-t, mérd meg a vérnyomásodat. Mit tudnak (vagy mit fognak tudni a közeljövőben) a mai okosórák? Nézzük meg.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/susicka-pradla-03-nahled.jpg

A szárítógépek leggyakoribb meghibásodásai és hogyan oldjuk meg őket

A szárítógép, mint bármely más háztartási készülék, néha furcsán viselkedhet. Mi a teendő, ha a szárítógép nem hajlandó együttműködni? Hol kell keresni a problémák leggyakoribb okait, és mikor kell szakember segítségét kérni? A válaszokat cikkünkben találod meg.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recepty-na-nejlepsi-smoothie.jpg

8 nagyszerű smoothie recept

Javában zajlik a smoothie szezon. Kényeztesd magad vitaminokkal teli finom koktélokkal, vagy próbálj ki egy méregtelenítő smoothie kúrát. 6 nagyszerű smoothie receptet készítettünk neked és 2 kicsit furcsábbat. El mered készíteni ezeket is?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/windows-10-novy-notebook.jpg

A legális Microsoft Windows 10 operációs rendszer előnyei

A legális Microsoft Windows 10 operációs rendszer kiváló alapot jelen bármilyen számítógép vagy laptop számára. De melyek az előnyei? Tudtad például, hogy a Windows 10-zel ingyenes felhőalapú tárhelyet kapsz fényképeid és dokumentumaid számára?  Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ