Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Paddeboard-nahled.jpg

Milyen SUP deszkát vegyek?

A Stand Up Paddle, röviden SUP, olyan mint egy nagyobb szörfdeszka, de stabilabb annál és használata során állva evezünk rajta. Ennek köszönhetően könnyebb a használata, mint a hagyományos szörfdeszkáké, így kisgyerekektől az idősebb korosztályig bárki élvezheti. Amikor paddleboardot választunk, fontos szempont a testsúly, hogy a lehető legmegfelelőbb deszkát találjuk meg mindenki számára. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-mobil-uvod-2023.jpg

Milyen telefont vegyek 2024-ben?

Menedzserként munkához keresel telefont, vagy a nagyszülőknek szeretnél egyet ajándékozni vagy éppen szelfikészítéshez keresed a megfelelő telefont? Segítünk kiválasztani egy olyan telefont, amely hosszú ideig megbízhatóan fog szolgálni. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-elektrickou-kolobezku.jpg

Milyen elektromos rollert vegyek?

Az elektromos rollerek amellett, hogy gyors és kompakt közlekedési eszközök, kiváló szórakozást biztosítanak az idősebb gyerekek és szüleik számára. Némelyik városi használatra alkalmas, míg a többinek a terep sem okoz gondot. Mire érdemes odafigyelni vásárláskor? Segítünk a megfelelő elektromos roller kiválasztásában. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-lego.jpg

Milyen LEGO® készletet vegyek?

A LEGO® számos különböző termékcsaládot kínál kicsiknek, nagyobbaknak és haladóknak egyaránt. A választék rendkívül széles, ezért készítettünk egy jól átlátható útmutatót, amely abban segít, hogy könnyedén eligazodj a kínálatban és ki tudd választani az életkorodnak, érdeklődésednek és képességeidnek megfelelő ideális készletet. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fagyasztoszekreny.jpg

Milyen fagyasztószekrényt vegyek?

Több helyre van szükséged a mélyfagyasztott élelmiszerek tárolásához? Ha egy átlagos méretű háztartásba keresed a megfelelő készüléket, akkor jó helyen jársz, a fagyasztószekrény ideális választás. Kevés helyet foglal, az élelmiszerek számára pedig rendezett tárolóhelyet biztosít az egyes fiókokban. Útmutatónk segít a megfelelő fagyasztószekrény kiválasztásában, valamint megválaszolja a témával kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/pruvodce-vyberem-rotopedu-232px.jpg

Milyen szobakerékpárt vegyek? (ÚTMUTATÓ)

Ha a tested alsó felét szeretnéd megmozgatni, de ízületi problémák miatt nem futhatsz, ideális választás lehet számodra egy szobabicikli.

Részletek itt »

Milyen standard mosogatógépet vegyek?

A mosogatógép kétségtelenül megkönnyíti a háztartás mindennapi működését, és szinte már elképzelhetetlen az élet nélküle. Éppen ezért a mosogatógép kiválasztásakor körültekintően kell eljárnunk, és meg kell tudnunk minden fontos jellemzőt és funkciót, amit egy mosogatógép manapság kínálhat. Legyen szó a mosogatóprogramok variálhatóságáról, az energiatakarékosságról vagy az okos, modern funkciókról - útmutatónkból minden kérdésedre választ kaphatsz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-gimbal.jpg

Hogyan válasszunk gimbalt?

Szeretnél videókat készíteni a mobiltelefonoddal, de nem vagy elégedett a stabilitással? Szerezz be egy gimbalnak nevezett stabilizátort! Gimbal segítségével jobb eredményeket érhetsz el, mint az optikai stabilizálással. Cikkünkben elmondjuk, mire érdemes odafigyelni a gimbal kiválasztásakor. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kombinovana-gola-sada.jpg

Milyen krovakészletet vegyek?

Milyen méretű legyen a krova hajtószáron található négyzet? Melyek azok a kiegészítők, amelyek nem hiányozhatnak egy minőségi krowa készlet felszereltségéből? Útmutatónkban választ kaphatsz minden kérdésedre. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/jak-vybrat-elektrokolo-232px.jpg

Milyen elektromos kerékpárt vegyek?

Tanácsot adunk a megfelelő elektromos kerékpár kiválasztásához. Segítünk eligazodni több olyan kulcsfontosságú szempont között, amelyek fontosak a megfelelő választáshoz. Az e-bike-ot városi közlekedésre és nagyobb kihívást jelentő terepen egyaránt használhatod. Az elektromos hajtásrásegítés maximum 25 km/h körüli sebességig lehet aktív. Milyen előnyei és hátrányai vannak az e-kerékpároknak? Mire érdemes odafigyelni vásárláskor? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-skartovacku.jpg

Hogyan válasszunk iratmegsemmisítőt

A legtöbb irodában és sok háztartásban os megtalálhatóak az iratmegsemmisítő berendezések. Biztonságosan felaprítja a dokumentumokat, beleértve a kapcsokat, CD-ket és DVD lemezeket. Hogyan is válasszuk ki a megfelelőt? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak_si_vybrat_primotop_mala.jpg

Milyen fűtőkészüléket vegyek? (ÚTMUTATÓ)

Nem tudod, hogyan válassz fűtőkészüléket? Szívesen ellátunk tanácsokkal. Cikkünkben nemcsak a választásnál fontos szempontokat gyűjtöttük össze, hanem az egyes típusok előnyeit és hátrányait is.

Részletek itt »

Milyen felültöltős mosógépet vegyek?

Új mosógépet tervezel venni, de nem tudod, hogy melyik típust válaszd? Ha a felültöltős mosógépek közül szeretnél választani, mi segítségedre leszünk abban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb modellt. Cikkünkből megtudhatod, mely paraméterekre érdemes odafigyelni, milyen méretű mosógépek kaphatók, de azt is, hogy milyen speciális funkciók tehetik számodra könnyebbé és hatékonyabbá a mosást. Válassz a saját igényeidnek megfelelő felültöltős mosógépet!

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kola-nahled_1.jpg

Milyen biciklit vegyek (Útmutató)

Biciklivel mennél bevásárolni, vagy sportoláshoz keresel bringát? Aszfalton tekernél vagy inkább terepre mennél montizni? Segítünk kiválasztani a számodra tökéletes kerékpárt.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pc1_2.jpg

Milyen számítógépet vegyek?

A számítógép kiválasztásakor több szempontot is érdemes figyelembe venni. Legyen szó a processzorról, a grafikus kártyáról, vagy a tárhelyről,  mindenkinek egy kicsit másra van szüksége. Akár gaming-, akár irodai-, akár professzionális számítógépet keresel, mi segítünk a választásban.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-visaci-zamek-nahled.jpg

Hogyan válasszunk lakatot

Manapság sokféle biztonsági megoldás létezik, de néha nem lehet lemondani a jó öreg lakatról. Még egy olyan látszólag egyszerű feladat, mint a lakat kiválasztása is tartogathat kérdőjeleket, ezért összefoglaltuk az ideális (legbiztonságosabb) lakat kiválasztásának fontos paramétereit és kérdéseit. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/jak-vybrat-trezor-nahled.jpg

Hogyan válasszunk széfet

A széf kiválasztása minden bizonnyal nem mindennapi tevékenység, így nem csoda, hogy kissé csapdában érezheted magadat. Akár egy kis széfet keresel kevesebb készpénznek, akár egy nagyobb széfet az értékeidnek, sok fontos paraméter létezik. Ezért örömmel adunk tanácsot az ajánlatunkban való tájékozódáshoz.

Részletek itt »

Hogyan válasszunk keskeny mosogatógépet

Mosogatógép nélkül nehezen tudjuk elképzelni a háztartáso napi normál működését és karbantartását. Sajnos nem minden háztartásban van hely szabványos mosogatógép beszerzésére. Szerencsére keskeny, akár 45 cm szélességű mosogatógépek is kaphatóak, amelyek alkalmasak kisebb háztartások vagy helyhiányos konyhákban való elhelyezésre. Cikkünkben mindent megtudhatsz arról, hogyan válassz keskeny mosogatógépet.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sety-pracka-susicka.jpg

Hogyan válasszunk mosó-szárítógépet

A mosógép és szárítógép, mivel két külön készülékről beszélünk - több helyet igényelnek. Ezért, ha meg szeretnéd őrizni a belső tér szabadságát, ideális megoldást kínál a mosógép és a szárítógép kombinációja egy készülékben. Segítünk, hogy mely paraméterekre kell összpontosítanod a kiválasztás során, emellett hogy milyen speciális funkciókat kínál a mosó-szárítógép és hogyan válaszd ki pontosan azt, amelyre szükséged van.

Részletek itt »

Hogyan válasszunk elöltöltős mosógépet

Új mosógépet szeretnél vásárolni, és azon gondolkodsz, hogy melyiket válaszd? Ha már esetleg szemezel egy elöltöltős mosógéppel, akkor segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb modellt. Megmondjuk, hogy mely paraméterekre kell összpontosítani, milyen mélységgel és szélességgel rendelkező mosógépet kell választanod, de azt is, hogy mely speciális funkciók lesznek hasznosak a számodra. Válaszd ki igényeid szerint az új elöltöltős mosógépedet.

Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ