Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/spotreba-elektriny-nahled.jpg

Hogyan mérjük a villamosenergia-fogyasztást? (ÚTMUTATÓ)

Ebben a cikkben tippeket adunk arra vonatkozóan, hogyan mérheted az áramfogyasztásodat és megválaszoljuk a gyakran feltett kérdést is: milyen fogyasztásmérőt vegyek? Négy módszert ajánlunk arra, hogy kiderítsd, mennyit "esznek" az otthonodban lévő készülékek, és ez hogyan tükröződik az éves villanyszámládon. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-svetla-do-auta.jpg

Milyen izzó kell az autómba, és hogyan cserélhetem ki?

Ki kell cserélned egy izzót az autódban, de nem tudsz választani? Nem érted a jelöléseket, vagy csak tanácsra van szükséged, hogy milyen paramétereket keress, és mire figyelj? Melyik izzó világít jobban? Cikkünkben tiszta vizet öntünk a pohárba. Emellett azt is megtudhatod, hogy milyen feltételek mellett cserélheted le a hagyományos halogén autóizzót egy erősebb LED-es típusra. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/osvetleni-do-detskeho-pokoje.jpg

Hogyan válasszunk világítást a gyerekszobába

A gyerekszobába megfelelő világítás kiválasztása nem olyan triviális, mint amilyennek tűnik. Nemcsak a gyermek kívánságait kell figyelembe venned, de a kialakítást, a méreteket és a szoba elrendezését is. Ne feledkezz meg az ablakok elhelyezkedésről és számáról, valamint a festék árnyalatáról sem. Hogyan válassz megfelelő világítást a gyermekszobába? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-zapojit-led-pasek-0.jpg

LED szalag bekötése (ÚTMUTATÓ)

A LED szalag nagyszerű módja gyakorlatilag bármilyen belső tér megvilágításának, de dekorációként vagy hangulatfényként is szolgálhat a nappaliban, az esti tévénézéshez. A LED szalag felszerelése ma már nem igényel villanyszerelői szaktudást, akár percek alatt magad is bekötheted. Milyen LED szalagot vegyek és hogyan telepíthetem? Cikkünkből megtudhatod.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/svetelny-tok.jpg

Izzó fényerőssége (fényáram): mit jelent és miért kell figyelni?

A fényáram lumenben van megadva, és a fényforrás által kibocsátott tényleges fénymennyiséget fejezi ki. Ez tehát sokkal jobb paraméter az izzók "teljesítményének" összehasonlítására, mint a watt teljesítményük, ami nyilvánvaló, ha a hagyományos és a LED izzók összehasonlító táblázatát nézzük. Ebben a cikkben minden fontosat megtalálsz a fényáramról. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prestitkovani-svetelnych-zdroju-nahled.jpg

Új energiacímkék a fényforrásokra: Nagy változások előtt állunk?

Milyen változásokat hoznak a fényforrások új energiacímkéi 2021. szeptember 1-től? Tudd meg, hogyan változik a megjelenésük, és milyen információkat olvashatsz le a címkékről. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips-hue-osvetleni-bluetooth-nahled.JPG

Philips Hue Bluetooth-on keresztül csatlakoztatva – biztosan tetszeni fog!

Most kezdesz megismerkedni a Philips Hue intelligens világítással, és szeretnéd kipróbálni az egy helyiségben található, összes lámpa kényelmes vezérlését? A Philips Hue Bluetooth ezt lehetővé teszi. Tudj meg mindent, mire van szükség a Bluetooth-on keresztüli csatlakoztatáshoz, és melyik lámpák támogatják ezt a funkciót. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Philips-Hue-barevne-zarovky-bridge.jpg

A Philips Hue lámpák szebben világítanak még kedvezőbb árú tartozékokkal

A Philips Hue okos, vezetéknélküli világítás háza táján kedvező változások történtek a Philips Hue White, White Ambiance és White and Color Ambiance családoknál. Ha szeretnéd okos módon megvilágítani háztartásodat, minden bizonnyal örülsz majd a kedvező árú kezdőcsomagnak. Amennyiben már Philips Hue világítás ragyogja be a háztartásod, biztosan örömmel töltenek majd el a kedvezőbb csomagokban érkező égők. Ráadásul mindez még szebbre megtervezett csomagolásban lehet a Tiéd.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nastaveni-philips-hue-nahled.jpg

Bemutatkozik a Philips Hue

Van aki még mindig hagyományos izzót használ? Amennyiben a válasz igen, elég sok mindenből maradunk ki. A Philips Hue új korszakot nyitott otthonunk intelligens fényárba borításával. Kifejtük mi is ez, kinek jó és hogyan működik.

Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ