Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/image.png

Vásárolj Xiaomi 12 sorozatú okostelefont és szerezd meg a ráadás díszcsomagot

Rendeld meg az új Xiaomi 12X, Xiaomi 12 vagy Xiaomi 12 Pro okostelefonok egyikét, és szerezd meg a ráadás díszcsomagot és a 6 hónap kiegészítő és díjmentes kijelzőgaranciát. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-redmi-note-11-pro-akce.jpg

Rendeld elő az új Xiaomi Redmi Note 11 Pro/Pro 5G okostelefont és szerezd meg a ráadás aktivitásmérőt

Rendeld elő egy új Xiaomi Redmi Note 11 Pro vagy Redmi Note 11 Pro 5G okostelefont és szerezd meg a ráadás Xiaomi Redmi Smart Band Pro aktivitásmérőt, amely számos hasznos funkciót kínál. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-12-telefony-nahled.jpg

Rendeld elő a Xiaomi 12 Sorozat okostelefonjainak egyikét, és szerezd meg a ráadás fülhallgatót vagy okosórát, valamint a turmixgépet és kávédarálót tartalmazó csomagot!

Rendeld elő 2022. március 31. és április 13. között az új Xiaomi 12X, Xiaomi 12 vagy Xiaomi 12 Pro okostelefonok egyikét, és szerezd meg a ráadás Xiaomi Buds 3 vezeték nélküli fülhallgatót vagy a Xiaomi Watch S1 okosórát, valamint a turmixgépet és kávédarálót tartalmazó csomagot. Ráadásul most 6 hónap kijelzőgaranciát és 3 hónap YouTube Premiumot kapsz mellé. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-ekosystem.jpg

A Xiaomi ökoszisztémia az élet minden területén jelen van

A Xiaomi márka nem véletlenül az egyik legértékesebb startup cég a piacon napjainkban, hiszen a termékeiből egy nagyon is jól működő ökoszisztémát alakított ki. A Xiaomi az óráktól a rollereken át egészen a fülhallgatókig számos terméket gyárt. Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ