30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

ASUS GX1000 V2 ezüst

Termékkatalógus
ASUS GX1000 V2 ezüst
4,7 9 értékelés
Gamer egér - vezetékes, lézer, 8200DPI, 6 gomb, sokszínű, jobbkezeseknek, L -es méret, USB, ezüst, súly, felhasználói profilok és dpi változtatására szolgáló gomb
Kód:  NA746f2c Termékszám:  90-XB3B00MU00040- Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS GX1000 V2 ezüst

Az ASUS GX1000 egér az ROG game-egér szériába tartozik, amely észrevehető a megjelenésén is, mivel a logó és a csiszolt alumínium felület mindezt elárulja. Mindent megkaphatsz általa, amit egy game-egérről valaha is elképzeltél. A precíz lézer szenzor akár 8200 DPI felbontást is el tud érni, valamint a könnyen csúszó teflon-bevonatú talpak tökéletes kiegészítésként vannak jelen. Amíg az ellenfelek tétlenkednek, addig  az ergonomikus ROG GX1000 egér a te támaszod marad, és meg fog lepni téged  csillapíthatatlan agressziójával.


le
Asus GX1000

Asus GX1000

Kiemelt jellemzők

  • Magas minőségű lézer szenzor 50-től akár 8200 DPI felbontásig
  • Parancsok tárolása akár 4 profilban a 6 programozható gombbal
  • Ergonomikus és elegáns kialakítás, valamint ellenálló csiszolt alumínium felület
  • Egyedülálló, prémium felületkezelés
  • Sasszem alakú jelző 4 színes a profillal

Egyértelmű indikátor

A világító logó, amelynek sasszem alakja van, nem csak dizájn elemnek számít, de képes jelezni számodra, hogy  melyik profil van használatban éppen. Az összesen négy profil külön színnel van megkülönböztetve, így könnyen felfegyverezheted a hat programozható makrót. A görgő alatti indikátor pedig az érzékelő érzékenységét fogja neked jelezni.

le
Přehledný indikátor
 

le
Nastavitelná hmotnost
 

Beállítható tömeg

Állítsd be az egér tömegét kedved szerint! Az eszköz súlyozó rendszere segít kiegyensúlyozni az egeret pontosan a te kezednek megfelelően.


Példaértékű minőség

Az egér piacra kerülése előtt rengeteg teszten ment keresztül, amelyről az ROG csapat gondoskodott. Így egy valóban első osztályú game- egeret sikerült létrehozni. A test prémium csiszolt alumínium felülettel rendelkezik, ami nem csak gyönyörű, de ellenálló is egyben. Semmi sem segíthetné  jobban az akciódús játékstílust.

le
Ukázková kvalita
 

le
Intuitivní nastavení
 

Intuitív beállítás

A szofisztikált egér-vezérlő szoftvernek köszönhetően kényelmesen és gyorsan elérheted az összes funkciót és beállítást.

 

Paraméterek

Szélesség
6,55 cm Kész!
Magasság
4,35 cm Kész!
Mélység
12,85 cm Kész!
Interfész
USB Kész!

Méret & súly

Szélesség
6,55 cm Kész!
Magasság
4,35 cm Kész!
Mélység
12,85 cm Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS GX1000 V2 ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS GX1000 V2 stříbrná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS GX1000 V2 Gaming Maus silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS GX1000 V2 Gaming Maus silber.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ