Shop roku Shop roku

Asus ROG Phone 5

Termékkatalógus
Asus ROG Phone 5
4,0 11 értékelés
Mobiltelefon - kártyafüggetlen,
Kód:  AST044ax Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Asus ROG Phone 5

Telefon funkciói

173 mm

ASUS ROG Phone 5

77 mm

ASUS ROG Phone 5

9,9 mm

Telefon tömege: 239 g

Képátló

6,78“

kijelző átló

Operációs rendszer típusa

Android 11

operációs rendszer típusa

Akkumulátor kapacitása

6000 mAh

akkumulátor-kapacitás

MicroSim

Nano SIM

SIM-kártya típusa

Méretek

77 × 173 × 9,9 mm

a telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Belső tárhely

Akár 256 GB

belső tárhely

Kamera típusa

64 + 13 + 5 Mpx

kamera

Kapcsolat

5G

leggyorsabb internet

SD kártya

Nincs

memóriakártya-foglalat

Tömeg

239 g

telefon tömege

ASUS ROG Phone 5 - a legjobb gamer telefon futurisztikus kialakítással



A ROG Phone 5 gamer telefon működésbe lép

Ez a király nagy visszatérése. A várva várt gamer telefon, az ASUS ROG Phone 5 végre a legigényesebb mobil játékosok kezébe kerülhet. Ha a legerősebb gamer okostelefont keresed, amely minden mobiljátékot teljes sebességgel indít, akkor az ASUS ROG Phone 5 biztosan elnyeri tetszésed. A Great nem csupán a Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészletés 16 GB RAM kombinációja. Figyelemre méltó hűtőrendszerrel illetve hatalmas akkumulátor kapacitással büszkélkedik 65 W-os töltés mellett, amely több órás, folyamatos játékot biztosít a ROG Phone 5 készüléken.



A villámgyors 144Hz-es kijelző ideális játékhoz

Az ASUS ROG Phone 5 okostelefont közvetlenül a modern mobil videojátékok számára tervezték, ugyanakkor videók megtekintésekor illetve hatékony munkafeladatok során is örömet szerez tulajdonosainak. Korszerű, HDR 10+ technológiájú AMOLED kijelzője kivételesen élénk színeket és minden körülmények között kiváló kontrasztot kínál. Az ASUS ROGPhone 5 okostelefon kijelzőjének fényereje valóban kiváló 800 nit. A 6,78 hüvelykes képátló már szinte egy tablet méretét idézi fel - az elegáns ASUS ROG Phone 5 okostelefon mégis tökéletesen illeszkedik kezedbe. A titok a kijelző körüli rendkívül vékony keretben rejlik, amelynek széle kissé ívelt, hogy a fogás stabil, mégis kényelmes legyen.Ugyanakkor a Eye Care Display technológiának köszönhetően megvédi a felhasználó szemét a kék fénnyel szemben, amely különösen hasznos hosszú éjszakai játékok esetén.


Az ASUS nem spórolt a ROG Phone 5-tel

Mivel a mobiljátékok megfelelő áramellátást igényelnek, az ASUS a ROG Phone 5-öt az Android telefonok legerősebb chipkészletével, a Qualcomm Snapdragon 888 processzorral látta el. 16 GB RAM-ot kínál, így az ASUS ROG Phone 5 kétségtelenül bármilyen mobiljátékot képes kezelni, teljes erőbedobás mellett. Ugyanakkor a jövőben is jelentős tartalékkal fog rendelkezni, hiszen a gyártó az előző generációhoz képest jelentős 25% -os CPU-teljesítmény növekedést ért el. A chip magában foglalja a legújabb 5G mobilhálózatok támogatását is.



Az ASUS ROG Phone 5-ből nem hiányozhat az objektív sem

A ROG Phone gamer telefon esetében a kamera kialakítása kevésbé kiemelkedő, mindazonáltal a gyártó csúcsminőségű hátsó 64Mpx kamerával szerelte fel a Sony IMX 686 chip vezérletével f/1.7 rekeszérték mellett. A speciális ultraszéles látószögű objektív elképesztő minőségben rögzíti a látottakat. 125° -os látószöge hasonló az emberi szemhez, amelyet nemcsupán panorámaképek készítésekor fogsz értékelni, hanem akkor is, ha nagy objektumot vagy egy nagyobb embercsoportot szeretnél lefényképezni. Az ASUS ROG Phone 5 hátulján található három kamerát egy 5Mpx makró egészíti ki, amely néhány centiméteres távolságban képes megörökíteni a tárgyakat. És mi a helyzet a videohívásokkal? Tökéletesek, hiszen az elülső 24Mpx kamera a népszerű Quad Bayer technológiával rendelkezik a még pontosabb képfeldolgozás érdekében.



ASUS ROG Phone 5 hatékonyGameCool 5 hűtéssel 

A teljesítmény meredek növekedésével párhuzamosan a gyártó úgy döntött, hogy teljesen átalakítja az ASUS ROG Phone 5 hűtését. A gyártó a GameCool hűtés teljesen új generációját használja, amelynek egyes rétegei elsősorban az ASUS ROG Phone 5 központjára összpontosulnak, így a hűtés távolabb esik az ujjaidtól. A jobb belső elrendezést a nagy Vapor Chamber hangsúlyozza, amelyet szilárd grafitlemezek egészítenek ki. Mindezek közepén kapott helyet a legerősebb Qualcomm Snapdragon 888 chipset, amely tisztességes alumínium keretben helyezkedik el.


Az X-mód segít beállítani a játék teljesítményét

Az ASUS ROG Phone 5 abszolút erejének teljes kihasználása érdekében a gyártó jól hangolt játékmódokat készített, amelyeket X-módnak nevezett el. Ezek a beállítások lehetővé teszik számos rendszerparaméter beállítását és testreszabását az ASUS ROG Phone 5 teljesítményének optimalizálása- valamint az egyes alkalmazások és játék testreszabása érdekében.



Játssz hangosan a GameFX hangrendszerrel

Az ASUS egy teljesen egyedi audio megoldást használt új ASUS ROG Phone 5 okostelefonjához, amely a professzionális DxOMark szerverrel elnyerte az abszolút első helyet. A telefon sztereó hangszórókkal rendelkezik, amelyek Cirrus Logic CS35L45 erősítővel kerültek csatlakoztatásra a telefonhoz. A teljes hangzás a Dirac hangoptimalizálási szakembereivel szoros együttműködésben került finomhangolásra. Az ASUS ROG Phone 5 vadonatúj játékmóddal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosok elhelyezését egy egyedi hangalgoritmus segítségével. Ennek eredményeként nagyobb hangerőt kapsz, és minden mozdulatot hallhatsz, így játékelőnyre tehetsz szert az ellenfelekkel szemben.



Az ASUS ROG Phone 5 akkumulátora sok órányi játékot képes kezelni

Az ASUS ROG Phone 5 két 3000 mAh akkumulátorcellával rendelkezik, amelyek együttesen rendkívüli 6000 mAh kapacitást adnak. Mindez több órányi játékot biztosít a játékosoknak anélkül, hogy újra kellene tölteni a telefont. A League of Legends Wild Rift játéka során a telefon a gyártó szerint tíz óránál kevesebb üzemidőt nyújt, míg a Call of DutyMobile hét és fél óra alatt meríti le a telefont, amely abszolút csúcsot jelent a piacon.



Áttörő játékvezérlés az AirTrigger 5 segítségével

Az AirTrigger 5 rendszer egy teljesen új módja az ASUS ROG Phone 5-tel történő interakciónak, amely mozgásérzékelőinek köszönhetően lehetővé teszi a művelet egyszerű irányítását a telefon billentésével a teljesen intuitív játék érdekében. Az ASUS ROG Phone 5 hosszabbik szélén elhelyezkedő ultrahangos érintésérzékelők bármilyenjátékművelethez hozzárendelhetők a játékkonzol-szerű élmény érdekében. Az érintésérzékelők immár 18 meghatározott helyet támogatnak, amelyekhez különböző funkciókat rendelhetsz hozzá, beleértve a csúszó, mozgó mozdulatokat illetve a belső/ külső gombokat is.



Az ASUS ROG Phone 5 rendkívül gyors 65 W-os töltést biztosít

Az ASUS ROG Phone 5 egy újratölthető USB-C porttal rendelkezik a hosszabb oldal közepén. Ez azt jelenti, hogy könnyedén játszhatsz a legnagyobb slágerekkel, miközben feltöltheted telefonod. Egyébként pedig a 65 W-os töltővel csupán 51 percre van szükséged az akkumulátor 100% -os feltöltéséhez. Mindez teljesen egyedülálló teljesítmény a piacon.



Játssz korlátozások nélkül az ASUS ROG kiegészítőkkel

A hardcore játékokhoz hibátlan felszerelésre és a moduláris kiegészítők páratlan választékára is szükséged van. Mindeznek köszönhetően az ASUS ROG Phone 5 nyújtotta játékélmény még magasabb lesz.



Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Asus ROG Phone 5
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ