Shop roku Shop roku

ASUS ROG STRIX SCAR III G531GT-AL004, fekete

Termékkatalógus
ASUS ROG STRIX SCAR III G531GT-AL004, fekete
Gamer laptop - Intel Core i7 9750H Coffee Lake, 15,6", 1920 × 1080, matt, 8 GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 1650, 4GB, SSD 512 GB, numerikus billentyűzet, háttérvilágításos billentyűzet, USB-C, WiFi 802.11ac, 3-cellás, 48 Wh akkumulátor, Operációs rendszer nélkül
Termék információ: Magyar billentyűzet & operációs rendszer beállítás (megváltoztatható az üzembehelyezés során)
Kód:  NA683f90e3 Termékszám:  G531GT-AL004 Gyártó honlapja:

ASUS ROG STRIX SCAR III G531GT-AL004, fekete


ASUS ROG STRIX SCAR III G531GT a csúcsminőségű gaming laptop

Az olyan hiedelmek, amelyek azt állítják, hogy a laptopok nem lehetnek jók játékokra, már régen nem igazak.  Az exkluzív Republic of Gamers sorozat modellje kimagaslik minden standard táblázatból. A kiváló minőségű kivitelezés és pontos részletek teszik ezt a darabot művészi remekművé. Az ASUS ROG STRIX SCAR III   lenyűgöz a prémium feldolgozásával, amelyet csurdultig van töltve csúcsminőségű hardverekkel a 9. generációs Intel Coffee Lake processzor vezetésével.







6 magos CPU és modern grafika, ideális kombináció az igényes játékokhoz

Az ASUS úgy döntött, hogy egy abszolút újdonságot fog használni a hatmagos Intel Core i7 9750H Coffee Lake processzor formájában, amelynek munkafrekvenciája akár 4,5 GHz is lehet, és amely további támogatást kap a 16 GB memóriítól. Az NVIDIA GeForce GTX 1650 grafikus chip a legtöbb játékban kiváló, még QHD felbontásban is. Ezenkívül élvezheted a valós idejű Ray Tracing effektusokat és a programozható árnyékolást.

Core i7

CPU típus

GTX 1650 4 GB

GPU típus

8 GB

DDR4

512 GB

Gyors tárolás

ASUS ROG STRIX SCAR III

NVIDIA Turing

Az NVIDIA Turing forradalmi architektúrája és az új RTX platform együttesen ötvözi a mesterséges intelligenciát, a programozható árnyalatot és még sok más. Az eredmény olyan szinten ér el, amelyet még eddig nem ismerhettél.

ASUS ROG STRIX SCAR III

Teljesítmény

Az érezhető sorozatközti teljesítmény növekedés garantálja a zökkenőmentes játékélményt.

ASUS ROG STRIX SCAR III

Technológia

Az új grafikus kártyák megfelelnek a modern megjelenítési követelményeknek, beleértve a 4K felbontást vagy a több monitor bekapcsolását egyidejűleg.


A VR támogatása

A STRIX SCAR III játék laptop tökéletes a virtuális valóság világába tett első lépésekhez. Csak szerezz egy kompatibilis VR-készletet, és nekivághatsz az új,  élményekkkel teli útnak.



Gaming billentyűzet továbbfejlesztett háttérvilágítással

A jól megtervezett billentyűzetnek köszönhetően a STRIX SCAR III azonnal bevezet a játékba. Az átlátszó WASD gombok segítenek az általános kezelőszervek vizuális felismerésében, vagy az RGB perifériás világítása lehetővé teszi a saját billentyűparancsok kiemelését. A billentyűzet garantált élettartama körülbelül 20 millió leütés .



 Aura Sync megvilágítás

Az Aura Sync technológia a játékrendszerednek a következetes megjelenítését biztosítja. Testreszabhatod a ROG logót, a billentyűzetet és a világítást színét a STRIX SCAR III az Aura Sync játékgéren, valamint a headseteken és más támogatott perifériákon. A teljes színtartomány és a hét különböző világítási mód könnyen beállítható az Aura vezérlőpanel segítségével.



Oldalsó hangszórók

ASUS ROG STRIX SCAR III világosabb, tisztább és pontosabb hangot ad, tehát minden akció a valóságnak megfelelően hangzik. Az összes hangot intelligens erősítő javítja, amely valós időben figyeli a hangkimenetet. A kapott hang kevesebb zajtorzulással rendelkezik, magasabb dinamikai tartományban van, több basszust és jelentősen nagyobb potenciálkibocsátást eredményez. Növeld a hangerőt, és rögzíts a játék során minden ellenséges mozgást, lövöldözést és környezeti hangot.

2,8 ×

Hangosabban

3 ×

Erősebb basszus



Új ROG ARMORY CRATE

A ROG Armory Crate egyesíti a világítási rendszer vezérlőegységét, hogy egy egyszerű, könnyen hozzáférhető eszközben állítsd be a szükségest. Könnyen meghatározhatod és testreszabhatod azokat a beállítási profilokat, amelyek automatikusan beindulnak, amikor elindítod a kedvenc játékaid. Ezeknek a beállításoknak a kombinálása a ROG Keystone segítségével lehetővé teszi a saját beállított profilok gyors betöltését.



A hűtés hibátlan kialakítása

Az ASUS ROG STRIX SCAR III intelligens hőtervezésű , amely hőcsöveket és kettős ventilátort használ a hűtőrendszer automatikus beállításához az optimális CPU és GPU teljesítmény érdekében. A billentyűzet fölött és a laptop alján speciálisan kialakított szellőzőnyílások lehetővé teszik a hideg levegő nagyobb mennyiségének a beáramlását.

Öntisztító porellenes alagutak

Szerkezet két ventillátorral

Továbbfejlesztett 12V ventilátorok

0,1 mm-es vékony termikus bordák

ASUS ROG STRIX SCAR III

Kettős hűtés

A 12V-os ventilátorok, amelyek nagyobb sebességgel forognak, mint a hagyományos 5V-os hűtő, erős légáramot hoznak létre, ami növeli a hűtési hatékonyságát. A HyperCool Pro szabadalmaztatott pormentes hűtőrendszert is tartalmaz, amely kiküszöböli a por és a szennyeződéseket, így javítja a rendszer megbízhatóságát és tartósságát.

ASUS ROG STRIX SCAR III

Bővített gépház

A hőcső egyedülálló kialakítása kiterjed a gépházra is, amely elnyeli a hőt a CPU-tól és a GPU-tól, és egyenletesen elosztja a hőképződés megelőzése érdekében. Ez 90 ° C alatt tartja a  chipkészletet, így növeli  a rendszer megbízhatóságát és tartósságát.



Akár 30% -kal magasabb WiFi lefedettség

A ROG Strix az első gaming laptop a világon, amelyben több Wi-Fi antenna van a 30%-kal nagyobb Wi-Fi lefedettségért, ami garantálja a kevesebb csatlakozási hibát. A szabadalmaztatott ROG RangeBoost technológia a készülék hátoldalán és elején négy antennát egyesít egy egyedi algoritmussal, amely folyamatosan vizsgálja és kiválasztja a legjobb pár antennát a legerősebb jelfogással, ami kiküszöböli a másik oldal süketségét, ami a legerősebb jelet eredményezi.

Elegendő modern csatlakozó

A gazdag felszerelést a számos port bővíti, beleértve a HDMI 2.0 és a legújabb USB-C 3.2 Gen2 csatlakozót tápellátással. Három USB 3.2 Gen1 port és egy USB 3.2 Gen2 port is a rendelkezésedre áll. A Bluetooth 5 és a WiFi 802.11ac WiFi a világhoz való csatlakozást szolgálja. A laptop a Microsoft Windows 10 Home előtelepített operációs rendszerrel rendelkezik.


Paraméterek

SSD kapacitás
512 GB (0,51 TB) Kész!
RAM memória mérete
8 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 9750H Coffee Lake Kész!
Processzor frekvencia
2,6 GHz (2 600 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
15,6" Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
512 GB Kész!
Felszereltség
Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
15,6" Kész!
Kijelző típusa
Matt Kész!
Oldalarány
16:9 Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i7 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 9750H Coffee Lake Kész!
Processzormagok száma
6 × Kész!
Processzor frekvencia
2,6 GHz (2 600 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
4,5 GHz (4 500 MHz) Kész!
Cache Processzor
12 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
8 GB Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
NVIDIA GeForce Kész!
Videókártya modell
GTX 1650 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
operációs rendszer nélkül Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
512 GB Kész!
SSD kapacitás
512 GB (0,51 TB) Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
48 Wh Kész!
Cellák száma
3db Kész!

Kialakítás

Üzemmód
Klasszikus laptop Kész!

Tömeg

Tömeg
2,4 kg Kész!

Interfész

Grafikus kimeneti portok
HDMI Kész!
Hálózati
RJ-45 (LAN) Kész!
Audio
Combo Audio Jack Kész!
USB-C
1 × Kész!
Bluetooth
Bluetooth v5.0 Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Méretek

Szélesség
360 mm Kész!
Maximális magasság
25,8 mm Kész!
Mélység
275 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Asus ROG Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok
» További Asus laptopok
» További Gamer laptopok (Gamer notebookok)

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG STRIX SCAR III G531GT-AL004, fekete
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ