AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

ASUS ROG STRIX SCAR III G731GT-H7147 Fekete

Termékkatalógus
ASUS ROG STRIX SCAR III G731GT-H7147 Fekete
Gamer laptop - Intel Core i5 9300H Coffee Lake, 17,3", 1920 × 1080, tükröződésmentes, 60Hz, TN, 8 GB RAM, DDR4 NVIDIA GeForce GTX 1650, 4GB, SSD 512 GB, numerikus billentyűzet, háttérvilágításos billentyűzet, USB 3.2 Gen 1, WiFi 802.11ac, 3-cellás, 48 Wh akkumulátor, Operációs rendszer nélkül G731GT-H7147
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  NA683f90f5 Termékszám:  G731GT-H7147 Gyártó honlapja:

ASUS ROG STRIX SCAR III G731GT-H7147 Fekete


ASUS ROG STRIX SCAR III G730GW, csúcsminőségű, 144 Hz-es kijelzőjű gaming notebook

Az a hiedelem, hogy egy notebook nem alkalmas játékgépnek már múlté. A Republic of Gamers sorozat exkluzív modellje túlmegy a standard táblázatokon. A kiváló minőségű kivitelezés és az aprólékos részletek teszik ezt a gépet igazi műalkotássá. Az ASUS ROG STRIX SCAR III prémium kialakítással büszkélkedhet, amelyet csúcsminőségű hardverrel egészítettek ki, a 9. generációs Intel Coffee Lake processzorral az élen.



Villámgyors 17,3 "-es kijelző

Az igazi gamerek azonnal felismerik a különbséget a szokásos 60Hz-es kijelző és a villámgyors 144Hz-es képernyő között. Az ASUS ROG STRIX SCAR III pedig ezzel érkezik, így másodpercek alatt a játékközpontba repít. Bármely harcban egyértelmű előnyre tehetsz ezzel szert az ellenfeleid felett.

144 Hz

Frissítési ráta

3 ms

Válaszidő

Tükröződés-mentes

Kijelzőfelület

Full HD

Felbontás



ASUS Keystone biztonság

A Keystone valójában az új laptopod fizikai biztonsági kulcsa. NFC technológián alapszik, és pontosan illeszkedik a STRIX SCAR III aljzatába. Aktiválás után azonnal egyedi effektek és játékprofilok szerint állítja be a gépedet, vagy a hozzáférést ad a rejtett Shadow Drive-hoz.



A 4 magos CPU és modern videokártya ideális páros az igényes játékokhoz

Az ASUS úgy döntött, hogy a legfrissebb technológiát használja a négymagos Intel Core i5 9300H Coffee Lake processzor formájában, melynek maximum 4,1 GHz a munkafrekvenciája. Az NVIDIA GeForce GTX 1650 videokártya pedig  Full HD felbontásig repíti a játékokat.

Intel Core i5

Processzor

GTX 1650 4 GB

Videokáryta

8 GB

DDR4

512 GB

SSD

Ki
ASUS ROG STRIX SCAR III

NVIDIA Turing

A forradalmian új NVIDIA Turing architektúra és a GTX platform ötvözi a mesterséges intelligenciát, a programozható árnyékolást és még sok minden mást. Az eredmény pedig játék egy eddig nem ismert színvonalon.

Ki
ASUS ROG STRIX SCAR III

Teljesítmény

Az intelligens generációközi teljesítménynövelés zökkenőmentes játékélményt garantál.

Ki
ASUS ROG STRIX SCAR III

Technológia

Az új videokártyák megfelelnek a modern megjelenítési elvárásoknak, ideértve a 4K felbontást, illetve az egyidejű több monitoros megjelenítést.


VR támogatás

A STRIX SCAR III gaming notebook ideális választás, hogy megtedd vele első lépteid a virtuális valóságban. Csak szerezz be egy kompatibilis VR készletet, és merülj el az új élményekben.



Gaming billentyűzet továbbfejlesztett háttérvilágítással

A jól megtervezett billentyűzetnek köszönhetően a STRIX SCAR III azonnal a játékba juttat. Az átlátszó WASD gombok segítenek a gyakori vezérlőgombok felismerésében, míg az RGB perifériás megvilágítás lehetővé teszi a saját billentyűkombinációid kiemelését. A billentyűzet garantált élettartama kb. 20 millió billentyűleütés.



Aura Sync megvilágítás

Az Aura Sync technológia egységes megjelenést biztosít a játékgépednek. Szabd személyre a ROG embléma, a billentyűzet és a világítósáv színét a STRIX SCAR III notebookon, az Aura Sync játékegéren, valamint a fülhallgatón és a további támogatott perifériákon. A teljes színtartomány és a hét különböző világítási mód könnyen beállítható az Aura vezérlőpanelen.



Oldalsó hangszórók

Az ASUS ROG STRIX SCAR III élesebb, hangosabb és pontosabb hangot ad, így minden valódinak hangzik. Az összes hangot intelligens erősítő emeli ki, amely valós időben figyeli a hangkimenetet. A kapott hang így kevésbé torzul, magasabb a dinamikatartománya, több a basszusa és jelentősen nagyobb a potenciális kimenete. Növeld a hangerőt, és észlelj minden ellenséges mozgást, lövést és környezeti hangot játék közben.

2,8 ×

Hangosabb

3 ×

Több basszus



Új ROG ARMOURY CRATE

A ROG Armory Crate egyesíti a világítási rendszert és a vezérlőegységet egy egyszerű, könnyen hozzáférhető eszközben. Könnyedén beállíthatsz és testre szabhatsz profilokat, amelyek automatikusan elvégzik a a szükséges módosításokat, amikor elindítod a kedvenc játékaid. Kombináld ezeket a beállításokat a ROG Keystone lehetőségeivel, hogy gyorsan betölthesd a saját beállított profiljaid.



Makulátlanul megtervezett hűtés

Az ASUS ROG STRIX SCAR III intelligens hőtervezéssel rendelkezik, amely hőcsöveket és kettős ventilátort használ, a hűtőrendszer automatikus beállításáért az optimális CPU és GPU teljesítmény érdekében. A billentyűzet fölött és a notebook alján kialakított egyedi szellőzőnyílások nagyobb hideg levegő ellátást nyújtanak.

Öntisztító porszívó-járatok

Két ventillátoros kialakítás

Fejlett 12V-os ventilátorok

0,1 mm-es termikus bordák

Ki
ASUS ROG STRIX SCAR III

Kettős hűtés

A továbbfejlesztett 12V-os ventilátorok nagyobb sebességgel forognak, mint a hagyományos 5V-os hűtők, így erős légáramot hoznak létre, ami növeli a hűtés hatékonyságát. A HyperCool Pro szabadalmaztatott Anti-Dust Cooling hűtőrendszert tartalmaz, amely véd a portól és a szennyeződésektől, így javítva a rendszer megbízhatóságát és tartósságát.

Ki
ASUS ROG STRIX SCAR III

Bővített ház

A hőcső egyedülálló kialakítása és a kiterjesztett burkolat elnyeli a hőt és egyenletesen oszlatja el a hőt  a CPU és a GPU között, ezzel megelőzi a hőképződést; 90 °C alatt tartja az alkatrészek hőmérsékletet - a rendszer megbízhatóságának és tartósságának növelése érdekében.



Akár 30% -kal magasabb WiFi-lefedettség

Az OG Strix a világ első gaming notebookja, amely több Wi-Fi antennát is tartalmaz, a 30%-kal nagyobb tartományért és Wi-Fi sávszélességért, illetve a kevesebb kapcsolódási problémáért. A szabadalmaztatott ROG RangeBoost technológia a készülék hátoldalán és elején található négy antennát egyesíti egy egyedi algoritmussal, amely folyamatosan keres és kiválasztja a legjobb antennapárost, hogy ellensúlyozza a holtpontokat, így mindig a lehető legerősebb jelet kapod.

Elegendő modern csatlakozó

A számos lehetősége között különböző portokat talász, ideértve HDMI 2.0 aljzatot és a legújabb USB-C 3.1 Gen2 csatlakozót, tápellátással. Három darab USB 3.1 Gen1 port és egy USB 3.1 Gen2 port is rendelkezésedre áll. A Bluetooth 5 és a WiFi 802.11ac kapcsolat köt össze a világgal. A notebookot Microsoft Windows 10 Home rendszerrel előtelepítve szállítjuk.


Paraméterek

SSD kapacitás
512 GB (0,51 TB) Kész!
RAM memória mérete
8 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i5 9300H Coffee Lake Kész!
Processzor frekvencia
2,4 GHz (2 400 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
17,3" Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
512 GB Kész!
Felszereltség
Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet, Kártyaolvasó Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
17,3" Kész!
Kijelző képfrissítési gyakorisága
60 Hz Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i5 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i5 9300H Coffee Lake Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
2,4 GHz (2 400 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
4,1 GHz (4 100 MHz) Kész!
Cache Processzor
8 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Memória frekvencia
2 666 MHz (2,67 GHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
NVIDIA GeForce Kész!
Videókártya modell
GTX 1650 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
operációs rendszer nélkül Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
512 GB Kész!
SSD kapacitás
512 GB (0,51 TB) Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet, Kártyaolvasó Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
48 Wh Kész!
Cellák száma
3db Kész!

Kialakítás

Üzemmód
Klasszikus laptop Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Tömeg

Tömeg
2,85 kg Kész!

Interfész

Grafikus kimeneti portok
HDMI Kész!
Audio
Combo Audio Jack Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Kész!
Bluetooth
Bluetooth v5.0 Kész!
WiFi verzió
WiFi 5 Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Méretek

Szélesség
399 mm Kész!
Maximális magasság
26,5 mm Kész!
Mélység
293 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Asus ROG Kész!
Part number
G731GT-H7147 Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Adapter Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok
» További Asus laptopok
» További Gamer laptopok (Gamer notebookok)

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Az ismertetőben ez áll: A notebookot Microsoft Windows 10 Home rendszerrel előtelepítve szállítjuk. A részletes leírásban, pedig ez: Operációs rendszer: Operációs rendszer nélkül Melyik az igaz?

Kérdések és válaszok: ASUS ROG STRIX SCAR III G731GT-H7147 Fekete
Kiegészítők: ASUS ROG STRIX SCAR III G731GT-H7147 Fekete
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ