Shop roku Shop roku

ASUS RP-AC52

Termékkatalógus
ASUS RP-AC52
4,5 42 értékelés
WiFi extender -802.11a/b/g/n/ac akár 733 Mbps, Dual-band, 1x LAN, WPS, audio player
Kód:  NM143h Termékszám:  90IG00T0-BM0N10 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS RP-AC52

  • 802.11ac szabványú, kétsávos vezeték nélküli hatótáv-kiterjesztő akár 300 Mbps (2,4 GHz), illetve 433 Mbps (5 GHz) sebességgel
  • 2,4 és 5 GHz-es jelerősség-jelzők?
  • Zenelejátszás az ASUS AiPlayer alkalmazással, sokféle vezeték nélküli lejátszási protokollal ?
  • Egyérintéses beállítás és bonyodalommentes kapcsolódás
  • Kiterjesztett lefedettség az erős belső antennákkal

 

Próbálja ki az új generációs 802.11ac Wi-Fi előnyeit mindenhol

 

Az RP-AC52 vezetéknélküli jelismétlő erőteljes belső MIMO antennákkal rendelkezik, amely segít a jel holttereinek megszüntetésében és javítja az összes meglévő vezetéknélküli router lefedettségét. Jelismétlőként működik, ami azt jelenti, hogy képes kiterjeszteni a vezeték nélküli hálózatot az otthon minden sarkába — még a problémás, nehezen elérhető pontokra is. Ez mindenütt megbízható, nagysebességű internet lefedettséget biztosít az olyan eszközök számára, mint például notebookok, tabletek, okostelefonok, játékkonzolok és okostévék. Az RP-AC52-vel lagolásmentes játékot élvezhetsz, valamint HD multimédia streamelést az otthonodon bármely szegletében. 

 

Dual-band konkurens jelismétlő

 

Az RP-AC52 valódi kétsávos hálózatot biztosít még akkor is, ha az útválasztó egyébként régebbi és csak egy tartományban működik. Kettőzze meg a vezeték nélküli teljesítményt akár 733 Mbps sávszélességgel, a 2,4 és az 5 GHz-es tartományok egyidejű használatával! A 2,4 GHz-es sáv kiváló az olyan alapvető feladatokhoz, mint a webböngészés vagy a közösségi hálózatok, az 5 GHz-es tartomány pedig nagyszerű HD videók lejátszásához vagy online játékhoz.

 

2,4 és 5 GHz-es jelerősség-jelzők

 

A LED jelerősség mutatóval az RP-AC52 vezetéknélküli jelismétlő elején egy pillantás alatt ellenőrizhető a jelerősség a 2,4GHz és az 5GHz sávokhoz.

Azt javasoljuk, hogy helyezze el az RP-AC52-t az útválasztó, illetve aközött a hely között, ahová el szeretné juttatni a vezeték nélküli jelet. Az RP-AC52 akkor működik a legjobban, amikor erős vezeték nélküli jelet kap az útválasztótól — ez az előlapon található jelerősség-jelzővel ellenőrizhető. Ez mindkét frekvenciasávon megmutatja a jel erősségét — a hosszabb világító sáv erősebb jelet jelent. Az RP-AC52-t olyan messze érdemes elhelyezni az útválasztótól, amennyire csak lehet úgy, hogy még erős jelszintet mutasson.

 

Jelismétlő és hozzáférési pont módok

 

Az RP-AC52 két kézenfekvő móddal rendelkezik, hogy még rugalmasabb legyen. Úgy ahogy jelismétlőként, úgy vezetéknélküli hozzáférési pontként (AP) is képes működni. AP módban bármilyen vezetékes LAN-hoz csatlakoztatható, — például egy hotel internetkapcsolatához — hogy egy személyes Wi-Fi hotspot-ot hozzál létre, mellyel lehetővé teszed, hogy az internet kapcsolat elérhető legyen laptopokról, telefonokról, vagy más Wi-Fi eszközökről. Az AP mód olyankor is jól jön, ha vezetéknélküli képességet kell adni egy routernek, amely egyébként nem rendelkezik beépített Wi-Fi-vel.

 

Zenelejátszás az ASUS AiPlayer alkalmazással, sokféle vezeték nélküli lejátszási protokollal

 

Az RP-AC52 vezetéknélküli jelismétlőhöz hangszórókat csatlakoztathatsz és streamelheted a kedvenc zenédet közvetlenül bármilyen mobileszközről, melyen telepítve van az ASUS AiPlayer app. Multimédia formátumok széles választékával kompatibilis és sima, problémamentes streamelési élményt biztosít bárhol az otthonodban. Az RP-AC52 Mac és iOS eszközökről is streamel zenét, és ehhez nincs szükség további szoftverre.

 

Internetes rádió

 

Az RP-AC52 vezetéknélküli jelismétlő beépített internet rádió támogatással rendelkezik, így az összes kedvenc adódat streamelheted közvetlenül a router grafikus menü felületéről, vagy a dedikált app használatával.

 

Egygombos beállítás és problémamentes kapcsolat

 

Az RP-AC52 vezetéknélküli jelismétlő telepítéséhez nincs szükség CD-re, vagy akár egérre és billentyűzetre. A WPS gomb egyetlen érintésével készen is van a beállítás. Az optimalizált teljesítmény biztosítva van a problémamentes, sima internet élmény érdekében. A részletes beállításokhoz egyszerűen csatlakoztathatod az RP-AC52-t egy PC-hez egy Ethernet kábelen keresztül és így közvetlenül érheted el a konfigurációs oldalt, illetve gyorsan beállíthatod egy tabletről, vagy okostelefonról, ehhez se lemez, se applikáció nem szükséges.

 

A zene és a fények érintéses vezérlése

 

A zenelejátszás elindításához, vagy megállításához, vagy a LED világítás be- és kikapcsolásához egyszerűen érintsd meg az RP-AC52 vezetéknélküli jelismétlő érzékelőjét. Egyetlen érintésre van szükség, ez a pillanat kényelme. Még testre is szabhatod az érzékelő beállításait a felhasználóbarát grafikus menü felületen keresztül.

 

Elegáns tápellátás-visszajelző fény, akár megvilágításhoz is

 

Az RP-AC52 vezetéknélküli jelismétlő a hátulján egy ráadás LED-el rendelkezik, mely egy kézenfekvő, gyengéd fényű éjszakai lámpává alakítja azt.

 

Kompakt, rugalmas és helytakarékos

 

Az RP-AC52 vezetéknélküli jelismétlő kompakt, helytakarékos dizájnnal rendelkezik, tápcsatlakozóval a hátulján, hogy nagyobb szabadságod legyen az eszköz helyének kiválasztásakor. Nincs szüksége tápkábelre és közvetlenül a fali csatlakozóhoz, vagy hosszabbítóhoz csatlakozik így a telepítés kevésbé zsúfolt lesz.

 

Roaming Assist - mindig a legstabilabb kapcsolat

 

A problémamentes Roaming Assist technológiánkkal, ahogy mozogsz otthonodban, sohasem kell kézzel váltanod az RP-AC52 kapcsolat és az ASUS routere között. Ha egyszer engedélyezed ezt a funkciót, akkor az eszközöd automatikusan a legerősebb Wi-Fi jelhez fog kapcsolódni, jöjjön az akár a routertől, akár a jelismétlőtől. Ez biztosítja, hogy mindig a legmegbízhatóbb kapcsolatot kapd meg, akárhol is tartózkodsz a házban.

Paraméterek

Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac Kész!
WiFi átvitel sebessége
733 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
100 Mbit Kész!
Típus
Dual-band Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
733 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
100 Mbit Kész!

Típus

Típus
Dual-band Kész!

Biztonság

Titkosítás
WPS Kész!

Antenna tulajdonságai

Belső antennák száma
2 × Kész!

Méretek és tömeg

Mélység
3,1 cm Kész!
Súly
90 g Kész!
Szélesség
5,4 cm Kész!
Magasság
8,5 cm Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS RP-AC52 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RP-AC52. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS RP-AC52. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS RP-AC52. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS RP-AC52.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ