Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS STRIX Wireless

Termékkatalógus
ASUS STRIX Wireless
4,7 3 értékelés
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, 7.1 virtuális surround, beépített mikrofon, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 32 ohm impedancia, 40 dB érzékenység, 60 mm-es neodímium mágnes, PC/PS4/Xbox One kompatibilitás
Kód:  NM351g5 Termékszám:  90YH00S1-B3UA00 Gyártó honlapja:

ASUS STRIX Wireless

Ezt a vezeték nélküli fejhallgatót az elkötelezett számítógépes és konzolos gamerek számára tervezték. A készülék 7.1 Surround hangzást, 10 órás akkumulátor élettartamot, kompatibilitást  a különböző platformokkal és - a tökéletes hangzás érdekében - a Sonic Studio-t kínálja. Mi egyebet kívánhatunk még? Talán még egy mikrofon jól jönne. És ebben a tekintetben sem maradt le ez a fejhallgató mások mögött. A mikrofon nem csak levehető, de csodálatosan tisztán képes a beszédet továbbítani.

Legfontosabb jellemzők

  • Szokatlanul agresszív design
  • Vezeték nélküli kompatibilitás - PC és PS4
  • Vezetékes kompatibilitás - Xbox One, PS3, Xbox 360, telefon, tablet
  • Levehető mikrofon, különösen tiszta beszédhang
  • Dedikált vezérlők a készüléken
  • A headset 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiát használ
  • A fejhallgató akár 10 órán át bírja
  • 7.1-es térhatású hang

Térhangzás saját erőből

Felejthetetlen élmény lesz ennek az egyedi designjú a vezeték nélküli fejhallgatónak a használata. A Sonic Studio nevű alkalmazással egyszerűen testre szabhatod a térhangzás beállításait, így biztosítva a legjobb hangélményt. Ezzel a nagyszerű technológiával minden lépést és lövést halálos pontossággal hallhatsz. A leválasztható mikrofon pedig csodálatosan tisztán továbbítja a hangodat. Ráadásul könnyedén ki- és bekapcsolhatod használat közben is, a készüléken elhelyezett gombokkal. Ugyanilyen egyszerűen változtathatod a fejhallgató hangerejét is.

Kiemelkedő teljesítmény és kényelem

A fejhallgató 60 mm-es neodímium mágnesekkel van felszerelve, frekvenciatartománya 20 Hz-20.000 Hz, és impedanciája 32 ohm. Ezen felül 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiával és  USB-vel látták el. Nagyon kényelmes, a fejpánt még hosszú idő után is biztosítja a viselője komfortját. A közvetlenül a fülpárnán található gombokkal  szabályozhatod a hangerőt, vagy ki-/bekapcsolhatod a mikrofont.

Vidd magaddal bárhová

A könnyű szállítást biztosítja, hogy a fejhallgató laposra hajtogatható, és a mikrofon levehető. Így nem sok helyet foglal. A tömege mindössze 350 gramm, amelyet észre sem fogsz venni.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Platform
Xbox One Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Platform

Platform
Xbox One Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» Emeld magasabb szintre a játékélményt az Xbox One X segítségével!
» Kisebb méret mellett is megszokott teljesítmény – az Xbox One S konzol nem okoz csalódást!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm. Érdeklődni szeretnék, hogy az Asus strix 7.1 wireless headsethez jár e az audio állomás? Köszönöm

Kérdések és válaszok: ASUS STRIX Wireless
Kiegészítők: ASUS STRIX Wireless Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS STRIX Wireless. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS STRIX Wireless. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS STRIX Wireless. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS STRIX Wireless.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ