Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Asus TUF Gaming laptopok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
ASUS
(23)
Kijelző mérete
15,6 "
17,3 "
-
Panel
IPS
(20)
LED
(2)
WVA
(1)
Processzor típusa
Intel Core i7
(3)
Intel Core i5
(4)
AMD Ryzen 7
(4)
AMD Ryzen 5
(6)
AMD Ryzen 9
(6)
RAM memória mérete
8 GB
16 GB
-
Grafikus kártya típusa
Játék
(14)
Dedikált
(9)
Videókártya modell
RTX 2050
(2)
RTX 3050
(5)
RTX 3050 Ti
(1)
RTX 4050
(5)
RTX 4060
(6)
RTX 4070
(4)
Operációs rendszer
Windows 11 Home
(8)
Operációs rendszer nélkül
(15)
Kapacita úložiště (celková)
512 GB
1000 GB
-
Felszereltség
Világító billentyűzet
(21)
Numerikus billentyűzet
(18)
Operációs rendszerrel
(10)
MUX Switch
(5)
TPM 2.0
(11)
Nvidia G-SYNC
(4)
USB-C-n keresztüli töltés
Tölthető
(3)
Nem tölthető
(20)
Szín
Fekete
(4)
Szürke
(17)
Szűrés

Az Asus TUF Gaming laptop jó választás, akár a számítógépes játékok világába, akár a videószerkesztésbe vetnéd magad, vagy ha csak egy erős és egyedi hordozható gaming laptopot keresel. Ezekkel a notebookokkal mindent egy eszközben megtalálsz. További információkat az összeállításról és az alkatrészek alapvető tulajdonságairól az alábbi sorokat olvasva találsz.

Tovább

Az Asus TUF Gaming laptopok erős és stílusos gamer notebookok

Ezek a strapabíró TUF Gaming lapotopok magas képfrissítési frekvenciájú kijelzőkkel és erős grafikus processzorokkal rendelkeznek, így megbízható játékteljesítményt nyújtanak, ezért kielégítik a legigényesebb számítógépes játékosok igényeit is. Az egyes komponenseket összefoglaljuk, és a választást már rád bízzuk az igényeid szerinti nehézségi szint alapján. A magasabb teljesítményű alkatrészek természetesen növelik az eszköz beszerzési költségét.

Asus TUF Gaming F15
Asus TUF Gaming F15

Asus TUF Gaming 17
Asus TUF Gaming 17

Az Asus TUF gaming laptopok, processzorok és RAM memóriák

Az Asus TUF gaming laptopok elérhetőek Intel Core™ i5, i7 vagy AMD Ryzen™ 7 CPU processzorokkal, processzorfrekvenciától függően 2,3 és 3,3 GHz között. A processzor egyike a megbízható és magas teljesítményű gamer laptop kulcsfontosságú komponenseinek, és érdemes rá kicsit többet költeni. A gépek DDR4 RAM memóriákkal vannak felszerelve, akár 16 GB-os méretben, még gyorsabb adatfeldolgozást és villámgyors játékreakciót biztosítva.

Azoknak a számítógépes rajongóknak, akik a gép teljesítményét tovább szeretnék növelni, az ASUS TUF eszközök automatikus tuning és HyperThreading funkciók hasznosak lehetnek.

Az Asus TUF Gaming laptopok és azok kijelzői

Az Asus TUF Gaming lapotopok nem csak 15,6 hüvelykes kijelzővel kaphatóak, hanem a nagyobb területet kedvelő felhasználók számára 17,3 hüvelykes változatok is elérhetők. Ami a képfrissítési frekvenciát illeti, elérhetőek 144 Hz-es verziók is. A magasabb képfrissítési ráta a játékkijelző élesebbé tételére és a szemfáradás csökkentésére képes. A kijelző maximális felbontása 1920 x 1080 képpont, így élvezheted a kiváló minőségű vizuális élményeket.

Az egyéni preferenciák szerint választhatsz az ASUS TUF Gaming laptop modellek között antireflex matt kijelzővel vagy fényes felületű kijelzővel ellátott modellt is, amelyen a színek gyönyörűen kiemelkednek.

Az Asus TUF gaming laptopok grafikus kártyája

Ami a Asus TUF gaming laptopok grafikus kártyáit illeti, ezek a termékek erőteljes, modern NVIDIA GeForce RTX™ és GTX™ chipekkel vannak felszerelve, legfeljebb 8 GB memóriával. Ezek a komponensek a grafikai teljesítmény egyik legfontosabb szempontjai, és nagy teljesítményük elengedhetetlen az igényes PC játékok futtatásához vagy videók vágásához és további szerkesztéséhez.

Amikor a notebook teljesítményét nagy terhelésnek vetik alá, az akkumulátor élettartama rövidebb lehet, amikor nincs hálózathoz csatlakozva. A gyártó által megadott átlagos akkumulátor élettartam egy töltéssel 12,5-16,6 óra között mozog.

Az Asus TUF Gaming laptopok és azok billentyűzet típusai

Az Asus TUF Gaming laptopok kényelmes billentyűzetet kínálnak a játékhoz. Elérhetők RGB háttérvilágítással ellátott billentyűzetek, vagy akár beépített numerikus billentyűzettel rendelkező változatok is, amelyeket játékhoz vagy gyakori numerikus karakterek rögzítéséhez használhatsz.

ASUS TUF gaming laptopok mérete és tömege

Az Asus TUF méretei nem haladják meg a 40 cm hosszúságot, vastagságuk pedig 2,5 és 2,7 cm között változik. A tömegük 2 és 2,6 kilogramm között van. A 15,6 hüvelykes kijelzővel rendelkező modellek még kisebbek és könnyebbek. Az Asus TUF Gaming laptopok méreteiről és súlyáról pontos információkat a termék leírásában találsz.

Az Asus TUF Gaming laptopok színválasztéka

Az Asus TUF Gaming laptopok utolsó sorban még stílusos kiegészítőként is szolgálhatnak, amellyel kiemelkedhetsz a szürke hétköznapokból. Elérhetőek különböző színváltozatok, az elegáns fekete és grafitszürke színtől a élénkebb színes háttérvilágítású változatokig, amelyek garantáltan nem maradnak észrevétlenek. Végül is a Te ízlésed és bátorságod határozza meg, hogy melyik színt és konkrét modellt választod.

i

Az Asus TUF Gaming laptopok előre telepített Windows 10 Home vagy Windows 11 Home Edition operációs rendszerrel kerülnek forgalomba, de ezt a terméket alacsonyabb áron is megvásárolhatod operációs rendszer nélkül. Ilyen esetben semmi sem akadályoz meg abban, hogy kedvenc operációs rendszered telepítsd.

Érdekel más Asus notebook?

Ha szeretnéd megtekinteni és esetleg vásárolnál egy másik Asus notebookot, akkor az e-shopunkban lehetőséged van válogatni ezen márka modelljei közül, de más gyártók eszközei is rendelkezésedre állnak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
23 termék

Asus TUF Gaming laptopok

A Asus TUF Gaming laptopok kategóriában összesen 23 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó asus TUF Gaming laptopok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb asus TUF Gaming laptopok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: asus TUF Gaming laptopok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ