Shop roku 30 dnů na vrácení

ASUS WT465 V2 fekete

Termékkatalógus
ASUS WT465 V2 fekete
4,6 46 értékelés
Egér - vezeték nélküli, optikai, jobbkezeseknek, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 1600 DPI érzékenység, 5 gombos, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő, mérete 3,95 × 7,56 × 10,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 70 g
7 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NA746d4b Termékszám:  90XB0090-BMU040 Gyártó honlapja:
ASUS WT465 V2 fekete 7 090 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Akciós szettek

11 930 Ft
Szett megvásárlása

ASUS WT465 V2 fekete

A hosszú és kényelmes egérrel történő munkavégzéshez kulcsfontosságú a megfelelő egér kiválasztása, amelyre kiváló jelölt ez az ergonomikus Asus egér. Legfőképp a munkavégzés során jeleskedik, ám kiválóan alkalmas az időnkénti játszáshoz is. A nagyszerű kialakítása elsősorban a jobbkezesek számára lesz ideális. A bal oldalán az ujj közelségében megtalálhatő a két "előre" és "vissza" gomb a gondtalanabb szörfözéshez az interneten. A kényelmes használatot pedig a gumírozott rész biztosítja a maga finom vonalaival, amelyekkel kiválóan képes kihangsúlyozni az egér designját.

Vezeték nélküli szabadság

Ezt a vezeték nélküli technológiával ellátott egeret minden számítógéptípushoz használhatod, a hordozható laptoptól kezdve az otthoni szuperkompjúterig. A nano USB vevőegység egyszerűen az egér testébe dugható, ennek köszönhetően pedig sosem fogod azt elveszíteni a hordozás során. A fejlett optikai szenzor képes az 1000 és 1600 DPI felbontásban történő érzékelésre. Elég cspán kiválasztani azt, amelyik a céljaidhoz a legjobban megfelel. A tápellátása 1 db AA elemről történik, amely a hatékony energiafelhasználásnak köszönhetően nagyon hosszú ideig kibír.

Paraméterek

Interfész
Vezeték nélküli USB vevőegység Kész!
Típus
Irodai Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!
Érzékenység
1 600 DPI Kész!

Csatlakozás

Interfész
Vezeték nélküli USB vevőegység Kész!

Egér használata

Típus
Irodai Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Méret & súly

Szélesség
7,56 cm Kész!
Magasság
3,95 cm Kész!
Mélység
10,6 cm Kész!
Tömeg
70 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS WT465 V2 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS WT465 V2 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS WT465 V2 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS WT465 V2 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS WT465 V2 Schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ