A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Asus ZenBook 13 UX334FL-A4015T Kék

Termékkatalógus
Asus ZenBook 13 UX334FL-A4015T Kék
Ultrabook - Intel Core i5 8265U Whiskey Lake, 13,3", 1920 × 1080, matt, IPS, 8 GB RAM, DDR3, Intel UHD Graphics 620, SSD 256 GB, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 802.11ac, 3-cellás, 50 Wh akkumulátor, Windows 10 Home UX334FL-A4015T
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  NA618q30h1 Termékszám:  UX334FL-A4015T Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Asus ZenBook 13 UX334FL-A4015T Kék

ASUS ZenBook UX334FL, mindig készen az utazásra

Az Asus tovább bővíti a népszerű ZenBook családot, egy már megszokottan teljesen alumínium burkolatú, 13,3"-es kijelzőjű termékkel. Az elődeinek az összes erényét magával hozta - pehelysúlyú, erőteljes és vékony. Ugyanakkor az ikonikus, vágott fém designt is megőrizte. A stílusos szürke formatervezése pedig egyedi és időtálló megjelenést kölcsönöz neki.

13 órás

extrém hosszú akkumulátoridő

17,9 mm-es

vékony profil

1,22 kg-os

tömeg

256 GB-os

SSD

Gyorsaság és energiatakarékosság

A teljesítménymutatóit tekintve, ez a számítógép nem panaszkodhat a sebességre és az erőre sem, hiszen az Intel nyolcadik generációs Whiskey Lake i5 processzora hajtja. Mind a programok, mind a bonyolult számítások könnyedén futtathatók a gyors operációs memóriájának segítségével, melyből 16 GB található a notebookban. A grafikai megjelenítésről szintén a processzor gondoskodik az integrált Intel UHD Graphics 620 kártyával. A gyors indulásért és betöltért az Asus ZenBook 256 GB-os kapacitású SSD-vel érkezik. Ez olyan tárhely, amely nagy sebességgelolvassa és tárolja az adatokat. Ennek köszönhetően gyorsabban feláll a rendszer, rövidebb a programok reakcióideje és javul a tárolt fájlok hozzáférhetősége, tehát a munkád hatékonysága is.

Fantasztikus NanoEdge kijelző

A kijelző úgy néz ki, ahogy azt egy ilyen gyönyörű notebooktól elvárod. A tökéletesen éles, 13,3"-es Full HD kijelző egyaránt ideális körülményeket biztosít a munkához és a szórakozáshoz. A magas fényerősségének hála, valóságos színeket, a fekete rengeteg árnyalatát és fénylő fehéreket hoz. Az IPS kijelző széles, 178°-os betekintési szöggel és széles színterjedelemmel (72% NTSC) büszkélkedhet.

USB-C csatlakoztathatóság mindkét oldalon

ASUS ZenBook UX334FL gyors, vezeték nélküli csatlakozást biztosít a legújabb 802.11ac standardnak köszönhetően, akár 867 Mbit/s-os sebességgel, ami akár 3× gyorsabb, mint a 802.11n. Dolgozz mobileszközökkel Bluetoooth 4.0 kapcsolaton, amely kevésbé terheli az akkumulátorod. Két USB 3.1, amelyek akár 10× adatátvitelt tesznek lehetővé, mint az USB 2.0. Az egyik port Asus USB Charger+ technológiával rendelkezik, amely 50%-kal gyorsabban tölti a csatlakoztatott eszközöket, még akkor is, ha a notebook alvó vagy kikapcsolt állapotban van.


SCREENPAD 2.0

Az új ScreenXpert szoftvernek hála, a ScreenPad 2.0 érintőpárna nagyobb érintőkijelzővel rendelkezik, amely számos új lehetőséget nyújt. Az interaktív érintőkijelző növeli a produktivitást a hatékonyabb munkafolyamnak hála. Hasznos eszközök gyűjteményével rendelkezik: a Quick Key segítségével bonyolult billentyűzetműveleteket automatizálhatsz, míg a természetes kézírás és a numerikus billentyűzet a gyors adatbevitelért felel. Az új, okostelefon-stílusú felület intenzívebb, így könnyebb a használata. A külsős fejlesztők használhatják az ASUS API-t a ScreenPadszoftverének és a felhasználói élménynek a javítására. A hardver energiahatékonysága jobb, mint az elődeié, így hosszabb akkumulátoridőt biztosít a ScreenPad használata mellett is.

ASUS ZenBook UX331UA


ASUS ZenBook UX331UA

Billentyűzetvilágítás

A ZenBook UX334 tervezésénél a kezdetektől fontos szempont volt a billentyűzetdesign. A teljes értékű, háttérvilágítással ellátott billentyűzete, lenyűgöző 1,4 mm-es billentyűszélességgel rendelkezik, melynek köszönhetően a gépelés kényelmesebb és pontosabb. A ZenBook UX334-ben található még egy precíziós érintőpárna, a zökkenőmentes irányításért, egér nélkül is.

Hangélmény a profik ajánlásával

Az ASUS Golden Ear és a Harman Kardon szakembergárdáinak együttműködésével megtervezett ASUS SonicMaster hangtechnológia hihetetlen hangminőséget biztosít laptopokon. Ennek köszönhetően nem csak a videókat akarod teljes képernyőn kiélvezni, de a kedvenc listáidat is itt hallgatod majd.


Paraméterek

SSD kapacitás
256 GB (0,26 TB) Kész!
RAM memória mérete
8 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i5 8265U Whiskey Lake Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
13,3" Kész!
Tárhelykapacitás
256 GB Kész!
Felszereltség
Világító billentyűzet, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i5 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i5 8265U Whiskey Lake Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
3,9 GHz (3 900 MHz) Kész!
Cache Processzor
6 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Memória frekvencia
2 133 MHz (2,13 GHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
UHD Graphics 620 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárhelykapacitás
256 GB Kész!
SSD kapacitás
256 GB (0,26 TB) Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Világító billentyűzet, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel Kész!
Webkamera
720 p Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
50 Wh Kész!
Cellák száma
3db Kész!
Akkumulátor üzemidő
11 óra Kész!

Kialakítás

Ház anyaga
Fém (unibody) Kész!
Üzemmód
Klasszikus laptop Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Tömeg

Tömeg
1,1 kg Kész!

Interfész

Grafikus kimeneti portok
HDMI Kész!
Audio
Combo Audio Jack Kész!
USB-C
1 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1 × Kész!
USB 2.0
1 × Kész!
Bluetooth
Bluetooth v5.0 Kész!
WiFi verzió
WiFi 5 Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Méretek

Szélesség
302 mm Kész!
Maximális magasság
18,3 mm Kész!
Mélység
189 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Asus ZenBook Kész!
Part number
UX334FL-A4015T Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Adapter Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Szín
Kék Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok

» További Asus laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Asus ZenBook 13 UX334FL-A4015T Kék
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ