30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS ZenBook Flip 13 UX362FA-EL087TS Kék

Termékkatalógus
ASUS ZenBook Flip 13 UX362FA-EL087TS Kék
Tablet PC - Intel Core i5 8265U Whiskey Lake, 13.3" multitouch 1920x1080, RAM 8GB LPDDR3, Intel UHD Graphics 620, 256GB PCIe SSD, WiFi 802.11ac, Bluetooth 5.0, HD webkamera, USB 3.1 Gen 1, USB-C 3.1 Gen 1, kártyaolvasó, háttérvilágítású billentyűzet, Sleeve tok, Stylus, TPM, 3cellás akkumulátor 50Wh, Windows 10 Home 64bit
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Magyar billentyűzetes termék
Magyar nyelvű operációs rendszerű termék (Windows)
Kód:  NA620a80h Termékszám:  UX362FA-EL087TS Gyártó honlapja:

ASUS ZenBook Flip 13 UX362FA-EL087TS Kék

Az érintőképernyős laptop praktikus megoldás, ha éppen egyetlen PC-t akarsz a suliba vagy játszásra. A tabletek paraméterei eltérőek, ebből kifolyólag minden modell valami másban jó. Ez a különleges laptop különleges forgócsuklóval rendelkezik, aminek köszönhetően becsukható mint egy könyv. Ezért használható laptopként de tabletként is. A(z) ASUS ZenBook Flip 13 UX362FA-EL087TS, kék pofon egyszerűen összehajtható úgy is, hogy megtartsa saját súlyát.

Milyen tulajdonságokkal bír a(z) ASUS ZenBook Flip 13 UX362FA-EL087TS, kék érintőképernyős notebook kijelzője?

A tablet PC monitorjának képátlója 13,3 ". A 14" átmérőjű kijelző elsődlegesen a kompakt és hordozható modellekre jellemző. Ez a darab ráadásul érintőképernyős, így egérre sincs szükséged.

A(z) ASUS ZenBook Flip 13 UX362FA-EL087TS, kék hibrid laptop processzora és teljesítménye

A processzor minden jelentős hordozható számítógép alapja. Sokkal többet mond a processzor konkrét modellje, mint kizárólag az ereje, amit magjainak száma és órajele mutat. Az Intel nagyszerű és ésszerű rangsort dolgozott ki. Processzorait a leggyengébbtől a legerősebbig számmal jelöli: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb modellsorozat, a Celeron pedig még alacsonyabb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen más sorozat, amelyet leginkább mobil eszközökhöz kínálnak. Nagyon hasonló tipológiát kínál az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 processzorok tartoznak a legmagasabb osztályba, amelyek lecserélték az előző modellsorozat - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos processzorokat. A nagyobb szám nagyobb teljesítményt jelöl. Az ún. TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb kihasználtság mellett képes nyújtani. A szám egy segítség a processzor teljesítményének feltérképezéséhez. A notebookok jelentős része 25 W fogyasztási érték alatt marad, nagyobb TDP-t elsősorban a kimagasló teljesítményű laptopoknál fedezhetünk fel.

A GPU-k hierarchiája ehhez hasonló. Az önálló kártyák rendszerint nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a beépítettek. A drágább csipek gyorsabbak, mint elődeik. A memória mérete a kártya teljesítményének lényeges jellemzője. Az irodai használathoz elegendő 2 GB RAM . Ha intenzívebben játszol RPG játékokat, akkor nem lesz fölösleges a 4 GB. Gamerek számára 6 GB, vagy nagyobb memóriakapacitás ajánlott.

A(z) ASUS ZenBook Flip 13 UX362FA-EL087TS, kék hibrid laptop HDD és RAM mérete

A rendszermemória mennyiségét a tervezett felhasználás kellene, hogy meghatározza. A legolcsóbb laptopok/tabletek 2 GB rendszermemóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a közepes gépek sajátossága, de ha nem csak munkára szeretnéd használni akkor olyan tablet PC-t keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Programjaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD winchesteren tárolhatod el. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - vagyis, flash memórián alapuló meghajtó. Többszörösen gyorsabb és energiatakarékosabb, mint a hagyományos HDD. A HDD jelenti az egyszerű winchestert forgó mágneslemezekkel. Az SSHD a tárgyalt típusok kombinációja egy házban viszont az SSD tagja a HDD blokkhoz viszonyítva kisebb méretű. HDD + SSD meghajtó főleg olyan notebookoknál figyelhető meg, amelyek két HDD slottal vannak ellátva. Az egyik SSD a szolga pedig a normál HDD. A tablet PC-hez tartozik: Háttérvilágítású billentyűzet, Érintőképernyő és Operációs rendszer.

Paraméterek

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i5 8265U Whiskey Lake Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
13,3" Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
256 GB Kész!
Felszereltség
Világító billentyűzet, Érintőképernyő, Operációs rendszerrel Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i5 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i5 8265U Whiskey Lake Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
3,9 GHz (3 900 MHz) Kész!
Cache Processzor
6 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Memória frekvencia
2 400 MHz (2,4 GHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
UHD Graphics 620 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
256 GB Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Világító billentyűzet, Érintőképernyő, Operációs rendszerrel Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
50 mAh Kész!
Cellák száma
Kész!

Kialakítás

Ház anyaga
Fém (unibody) Kész!
Üzemmód
Átalakítható Kész!

Tömeg

Tömeg
1,3 kg Kész!

Interfész

Grafikus kimeneti portok
HDMI Kész!
Audio
Combo Audio Jack Kész!
USB-C
2 × Kész!
USB 2.0
1 × Kész!
Bluetooth
Bluetooth v5.0 Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Méretek

Szélesség
305 mm Kész!
Maximális magasság
16,9 mm Kész!
Mélység
196 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Asus ZenBook Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok

» További Asus laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ZenBook Flip 13 UX362FA-EL087TS Kék
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ