A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4196T Kék

Termékkatalógus
ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4196T Kék
Tablet PC - Intel Core i5 8250U Kaby Lake Refresh, 14" LED 1920x1080 felbontás, matt, RAM 8GB, Intel UHD Graphics 620, SSD 512GB, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, webkamera, Ujjlenyomat olvasó, Sleeve, USB 3.0 to RJ45, HDMI to VGA, Windows 10 Home 64bit
Termék információ: Magyar billentyűzet & operációs rendszer beállítás (megváltoztatható az üzembehelyezés során)
Kód:  NA620f95h Termékszám:  UX370UA-C4196T Gyártó honlapja:
ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4196T Kék Megszűnt

ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4196T Kék

A tablet PC praktikus eszköz, ha éppen egy gépet szeretnél házi feladatok írására és filmezésre. Az érintőképernyős laptopok jellemzői nagyban eltérnek, ennek okán egyetlen modell sem tud minden feladatot ellátni. A tablet PC különleges forgócsuklóval rendelkezik, aminek köszönhetően összecsukható mint egy könyv. Ezért használható klasszikus számítógépként és tablet módban is. A(z) ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4196T Kék egyszerűen forgatható úgy is, hogy egy A betűre emlékeztessen.

Hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4196T Kék érintőképernyős notebook monitorja?

Képernyőjének képátlója 13,3 ". A 14" körüli átmérőjű képernyő elsődlegesen a könnyen szállítható modellekre jellemző. Ez a darab ráadásul érintőképernyős, így még egérre sem lesz szükséged.

A(z) ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4196T Kék érintőképernyős laptop processzora és teljesítménye

A processzor minden tekintélyes notebook lényeges része. Sokkal meghatározóbb a processzor modelltípusa, mint a puszta ereje, amit a processzormagok száma és frekvenciája fejez ki. Az Intel szép és ésszerű besorolást talált ki. Chipjeit a kisebb teljesítményűtől a nagyobb teljesítményűig jelöli meg: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb modell, a Celeron pedig még alacsonyabb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen különálló sorozat, amelyet főleg táblagépekhez fejlesztettek ki. Kicsit eltérő besorolást alkalmaz az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 chipek állnak a teljesítmény csúcsán, amelyek felváltották a korábbi generáció - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközökbe kerül. A nagyobb szám nagyobb gyorsaságot jelöl. A Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb teljesítmény mellett képes nyújtani. Ez a szám egy plusz információ a processzor hatékonyságának kiderítéséhez. A hordozható számítógépek jelentős része 25 W érték alatt marad, nagyobb TDP-t tipikusan a gamer notebookoknál fedezhetünk fel.

A grafikus kártyák (GPU) tipológiája is hasonló. A dedikált kártyák jellemzően nagyobb teljesítményt kínálnak, mint az integráltak. A drágább processzorok erősebbek, mint a korábbi verziók. A RAM kapacitása a grafikus kártya teljesítményének fontosabb tulajdonsága. A mindennapi használathoz elégséges 2 GB RAM . Ha alkalmanként hevesebben játszol FPS játékokat, akkor nem fog kárba veszni a 4 GB. Komoly gépigényű játékokhoz 6 GB, vagy annál nagyobb memóriakapacitás ésszerű.

A(z) ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4196T Kék laptop/tablet HDD és RAM mérete

A memória (RAM) nagyságát a használat célja alapján válaszd ki. A leggyengébb notebookok/tabletek 2 GB rendszermemóriával rendelkeznek. 4 GB RAM az elérhető árú gépek tulajdonsága, de ha nem csak munkára szeretnéd használni akkor olyan hibrid laptopot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Dokumentumaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD meghajtón archiválhatod. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - egyszerűbben, flash memórián alapuló merevlemez. Érezhetően gyorsabb és ellenállóbb, mint a normál merevlemezek. A HDD jelenti a normál meghajtót forgó mágnesezhető lemezekkel. Az SSHD az említett típusok keveréke csak az SSD tagja a HDD modulhoz mérten jóval kisebb. HDD + SSD meghajtó tipikusan olyan laptopoknál használható, amelyek két HDD interfésszel vannak ellátva. Az első SSD a második pedig az egyszerű HDD. A tablet PC kiegészítői: Érintőképernyő, Operációs rendszer, Ujjlenyomat-leolvasó és Háttérvilágítású billentyűzet.

Paraméterek

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i5 8250U Kaby Lake R Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
13,3" Kész!
Tárhelykapacitás
256 GB Kész!
Felszereltség
Világító billentyűzet, Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Operációs rendszerrel Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i5 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i5 8250U Kaby Lake R Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
3,4 GHz (3 400 MHz) Kész!
Cache Processzor
6 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Memória frekvencia
2 133 MHz (2,13 GHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
UHD Graphics 620 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárhelykapacitás
256 GB Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Világító billentyűzet, Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Operációs rendszerrel Kész!
Webkamera
0,3 px Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
39 Wh Kész!
Cellák száma
Kész!
Akkumulátor üzemidő
11,5 óra Kész!

Kialakítás

Üzemmód
Átalakítható Kész!

Tömeg

Tömeg
1,1 kg Kész!

Méretek

Szélesség
313 mm Kész!
Maximális magasság
10,9 mm Kész!
Mélység
218 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Nincs kiterjesztett garancia Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok

» További Netbookok és mini laptopok
» További Asus laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4196T Kék
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ