Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4364T kék

Termékkatalógus
ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4364T kék
Tablet PC - Intel Core i5 8250U Kaby Lake Refresh, 13.3" multi-touch IPS 1920x1080, 8GB RAM, Intel UHD Graphics 620, 256GB-os SSD, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, DispalyPort, USB-C 3.1 Gen 1, webkamera, ujjlenyomat-olvasó, háttérvilágítású billentyűzet, mini-dock, sleeve, ASUS stylus pen, Windows 10 Home 64 bit
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  NA620f95m Termékszám:  UX370UA-C4364T Gyártó honlapja:
ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4364T kék Megszűnt

ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4364T kék

Ez a különleges laptop praktikus eszköz, ha egyetlen számítógépet akarsz munkára vagy játszásra. A hordozható számítógépek technikai paraméterei eltérnek, ebből kifolyólag egyetlen modell sem tud minden feladatot ellátni. Az érintőképernyős laptop olyan forgócsuklóval bír, amely óriási mozgásteret biztosít a kijelzőnek. Így kezelhető laptopként de tabletként is. A(z) ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4364T kék ügyesen elforgatható úgy is, hogy magában megálljon.

Hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4364T kék érintőképernyős laptop kijelzője?

A tablet PC kijelzőjének mérete 13,3 ". A 14" alatti átmérőjű kijelző elsődlegesen a kompakt modellek jellemzője. Ráadásul érintőképernyős, így egérre sincs szükséged.

A(z) ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4364T kék tablet PC chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden tekintélyes laptop fontos része. Sokkal lényegesebb a processzor konkrét sorozata, mint kizárólag az ereje, amit a CPU magok száma és frekvenciája fejez ki. Az Intel letisztult és logikus besorolást talált ki. A CPU-kat a kisebb teljesítményűtől a nagyobb teljesítményűig jelöli: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb típus, a Celeron pedig még ennél is gyengébb, viszont a legolcsóbb. Az Intel Atom egy teljesen különálló sorozat, amelyet táblagépekhez fejlesztettek ki. Hasonló tipológiát alkalmaz az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 chipek tartoznak a legmagasabb osztályba, amelyek fokozatosan lecserélik a korábbi sorozat - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata pedig kifejezetten mobil eszközökbe kerül. A magasabb szám nagyobb gyorsaságot fejez ki. Az ún. Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet maximális kihasználtság mellett képes leadni. A szám egy segítség a processzor hatékonyságának meghatározásához. A laptopok legtöbbje 25 W fogyasztási érték alatt marad, nagyobb értékeket tipikusan a kimagasló teljesítményű notebookoknál találhatunk.

A GPU-k besorolása ehhez hasonló. Az önálló grafikus kártyák jellemzően nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a processzorba építettek. A drágább CPU-k erősebbek, mint a korábbi típusok. A memória mérete a grafikus kártya teljesítményének kardinális jellemzője. A mindennapi használathoz elégséges körülbelül 2 GB. Ha hevesebben játszol FPS játékokat, akkor jól jön majd a 4 GB. Komoly gépigényű játékokhoz 6 GB, vagy annál is nagyobb grafikus memória javasolt.

A(z) ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4364T kék laptop/tablet memória és merevlemez kapacitása

A memória (RAM) nagyságát a használat célja kellene, hogy meghatározza. A leglassabb laptopok/tabletek 2 GB RAM-mal rendelkeznek. 4 GB RAM a közepes számítógépek sajátossága, de ha nem csak alapvető programokhoz szeretnéd használni akkor olyan hibrid laptopot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Programjaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD winchesteren őrizheted meg. Az SSD rövidítés jelentése Solid State Drive - magyarul, flash memórián alapuló meghajtó. Jelentősen gyorsabb és tartósabb, mint a tipikus merevlemezek. A HDD jelenti az egyszerű winchestert forgó lemezekkel. Az SSHD a fent leírt típusok keveréke csak az SSD része a HDD modulhoz mérten elenyésző méretű. HDD + SSD meghajtó csak olyan notebookoknál látható, amelyek két HDD foglalattal vannak ellátva. Az első SSD a másodlagos pedig a normál HDD. A tablet PC csomagolásának tartalma: Háttérvilágítású billentyűzet, Ujjlenyomat-leolvasó, Érintőképernyő és Operációs rendszer.

Paraméterek

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i5 8250U Kaby Lake R Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
13,3" Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
256 GB Kész!
Felszereltség
Világító billentyűzet, Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Operációs rendszerrel Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i5 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i5 8250U Kaby Lake R Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
3,4 GHz (3 400 MHz) Kész!
Cache Processzor
6 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Memória frekvencia
2 133 MHz (2,13 GHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
UHD Graphics 620 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
256 GB Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Világító billentyűzet, Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Operációs rendszerrel Kész!
Webkamera
0,3 px Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
39 Wh Kész!
Cellák száma
Kész!
Akkumulátor üzemidő
11,5 óra Kész!

Kialakítás

Üzemmód
Átalakítható Kész!

Tömeg

Tömeg
1,1 kg Kész!

Méretek

Szélesség
313 mm Kész!
Maximális magasság
10,9 mm Kész!
Mélység
218 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Asus ZenBook Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok

» További Netbookok és mini laptopok
» További Asus laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4364T kék
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ