AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

ASUS ZenBook Pro Duo UX581

Termékkatalógus
ASUS ZenBook Pro Duo UX581

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ZenBook Pro Duo UX581

Ismerked meg az igazán egyedi ASUS ZenBook Pro Duo UX581 Ultrabook-ot. Az egyedi kivitelű készülékkel a munkafolyamatok maximálisan hatékonyak lesznek, ezáltal hatékonyságod megnövekszik. A készülék forradalmian új szélesvásznú 4K ASUS ScreenPad Plus -szal felszerelt, amely a fő 4K UHD kijelzővel működik együtt. A vadonatúj Celestial Blue szín időtlen megjelenést kölcsönöz a ZenBook Pro Duo számára. Az ikonikus Zen kialakítás fém felülete és széles tükrös, gyémántcsiszolt élei visszatükrözik a környezetet, amely összetéveszthetetlenül egyedi megjelenést kölcsönöz a notebook számára.

Az ASUS ZenBook Pro Duo UX581 ultrabook legfontosabb jellemzői

  • Az ASUS ZenBook Pro Duo UX581 ultrabook úttörőnek számít
  • Összetéveszthetetlen ikonikus Zen-dizájn
  • ASUS ScreenPad Plus második 4K érintőképernyő
  • A munkafolyamatok optimalizálásának és személyre szabásának támogatása
  • Páratlan hordozható teljesítmény és hardware felszereltség
  • 4K UHD NanoEdge érintőképernyő és NVIDIA játékgrafika
  • Okos NumberPad
  • Harman Kardon technológia hangzás

A ZenBook Pro Duo - ASUS ScreenPad Plus forradalmi újdonság

Az ASUS ScreenPad Plus lehetővé teszi, hogy az ASUS ZenBook Pro Duo UX581 ultrabook-on eddig még soha nem tapasztalt módon dolgozhass. Ez egy teljes értékű második 4K érintőképernyő áll rendelkezésre, amely zökkenőmentesen együttműködik a fő érintőképernyővel. Ez a megoldás rengeteg lehetőséget kínál az ASUS ZenBook Pro Duo UX581 ultrabook munkafolyamatainak optimalizálására és személyre szabására. A ScrrenPad Plus vezérlése számos praktikus beépített alkalmazással valósítható meg. A speciális ikonok lehetővé teszik, hogy egyetlen érintéssel indíthasd el a legfontosabb műveletek összetett sorrendjét.

A ScreenPad Plus és az ASUS ZenBook Pro Duo ultrabook főképernyőjének egyszerű együttműködése

A ScreenPad Plus és az ASUS ZenBook Pro Duo UX581 főképernyő közötti intuitív kapcsolatért alkalmazásváltó és -szervező funkciók, valamint a ViewMax funkció áll rendelkezésre. Segítségükkel oszlik el a kép a főképernyőn és a ScreenPad-on . A Task Group funkció lehetővé teszi az alkalmazások teljes csoportjának lezárását és újraindítását egyetlen érintéssel. Ezenkívül az egyes alkalmazásokat vagy azok eszköztárait a ScreenPad Plus eszközre húzhatod, hogy helyet szabadíts fel az ASUS ZenBook Pro Duo főképernyőjén.

Tökéletes stylus támogatás

Mindkét multitouch kijelző - a fő és a ScreenPad Plus egyaránt támogatja a stylus érintőceruzás  bevitelt. Különösen tetszeni fognak a ceruza előnyei a ScreenPad Plus - on, amely tökéletesen ergonomikus és stabil platformot kínál íráshoz és rajzoláshoz. A csomagban találsz egy különálló kéztámaszt, amely tovább javítja az ErgoLift dönthető billentyűzet funkcióit, és a legkényelmesebb gépelési környezetet biztosítja számodra, az ASUS ZenBook Pro Duo UX581 ultrabook használata közben.

ASUS ZenBook Pro Duo UX581 ultrabook legyőzhetetlen hordozható teljesítménnyel

Az ASUS ZenBook Pro Duo UX581 készüléket Intel Core i7 processzor működteti. rendszermemóriája méretes, DDR4 RAM, játékgrafikája a legújabb NVIDIA GeForce RTX, tárhelye pedig gyors. Ezzel a rendkívül hatékony kombinációval minden feladatot professzionális minőségben kezelhetsz az ASUS ZenBook Pro Duo UX581 ultrabook -on, legyen szó fénykép- vagy videoszerkesztésről, 3D grafikai megjelenítésről vagy élő adatátvitelről. Gyerekjáték lesz az összes éppen futó alkalmazás egyidejű feldolgozása a főképernyőn és a ScreenPad Plus képernyőn.

Játékszintű grafika az ASUS ZenBook Pro Duo UX581 ultrabook csúcskategóriás kijelzőjén

A legjobb grafikai élményért az ASUS ZenBook Pro Duo UX581 a legújabb dedikált NVIDIA GeForce RTX grafikus kártyával felszerelt, NVIDIA Turing architektúrával. Ezzel a játékgrafikával tökéletesen valósághű vizuális élményt élvezhetsz. A csodálatos 4K UHD NanoEdge érintőképernyő ultravékony kerettel pontos és élénk színeket alkot, mély fekete és 100% DCI-P3 színskálával. Az ASUS ZenBook Pro Duo UX581 ultrabook egy tökéletesen univerzális eszköz a szakszerű munkavégzéshez és a legélvezetesebb szórakozáshoz.

NumberPad - a numerikus billentyűzet legfejlettebb változata

Az ASUS ZenBook Pro Duo UX581 az ASUS NumberPad legújabb verziójával felszerelt. Egy LED háttérmegvilágított numerikus billentyűzetrül van szó, amelyet beépítettek a touchpad-be. Egyszerűen kattints a NumberPad ikonra a bekapcsoláshoz. A következő ikonra kattintva pedig két fényerőszint közül választhatsz. Az okos szoftvereknek köszönhetően az érintőpanellel a kurzor mozgatható, még abban az esetben is, ha a NumberPad éppen be van kapcsolva.

Az ASUS ZenBook Pro Duo UX581 ultrabook legmodernebb csatlakoztathatósága és professzionális hangzása

Az ASUS ZenBook Pro Duo UX581 csatlakoztathatósága mindent tartalmaz, ami a megbízható és kompromisszumok nélküli professzionális kapcsolathoz szükséges. Külön kiemelendő az USB-C port a leggyorsabb Thunderbolt 3 interfésszel, valamint a WiFi 6 (802.11ax) vezeték mentes kapcsolat legújabb verziója. Az ASUS ZenBook Pro Duo UX581 notebook hangja a Harman Kardon szakembereinek munkáját dicséri. Az intelligens, szoftverrel hangolt erősítő torzítás nélkül képes erős hangok kiadására.


Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» További Asus laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ZenBook Pro Duo UX581 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZenBook Pro Duo UX581. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ZenBook Pro Duo UX581.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ