A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Xiaomi 14

ASUS ZenFone GO ZB500KL - fekete

Termékkatalógus
ASUS ZenFone GO ZB500KL - fekete
4,5 76 értékelés
Mobiltelefon - 5.0" IPS 1280 x 720 kijelző, Qualcomm Snapdragon 410 Quad Core processzor, 2GB RAM, 16GB belső memória, akár 128GB-ig bővíthető MicroSDXC-vel (megosztott SIM foglalat), 13 Mpx hátlapi kamera + 5 Mpx előlapi kamera, GPS, 3G/LTE, microUSB, Dual SIM (2 x Micro SIM), 2600 mAh-s akkumulátor, Android 6.0 Marshmallow
Kód:  AST014d Termékszám:  ZB500KL-1A040WW Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ZenFone GO ZB500KL - fekete

telefon funkciók

143,7 mm

le
ASUS Zenfone GO

70,85 mm

le
ASUS Zenfone GO

11,25 mm

A telefon tömege: 150 g

Úhlopříčka displeje

5"

Képátló

Typ operačního systému

Google Android 6.0 Marshmallow

Az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

2600 mAh

Az akkumulátor kapacitása

MicroSim

2 x Micro SIM

A SIM-kártya típusa

Rozměry

70,85 × 143,7 × 11,25 mm

A telefon méretei (Szé x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

16 GB

Belső memória

Typ kamerau

13 MPx + 5 MPx

Kamera

Připojení

LTE (4G)

A leggyorsabb internet

SD karta

microSDXC (akár 128 GB)

Memóriakártya-foglalat

Váha

150 g

A telefon tömege

Fejezd ki az egyéniségedet a nagyszerű funkciókkal rendelkező, és rendkívül kedvezményes áron kapható ASUS ZenFone Go ZB500KL okostelefonnal. A készülék ergonomikus kialakítása révén kényelmes fogást biztosít, mindössze 150 grammjával pedig alacsony tömeggel rendelkezik. A ZenBook ultrabook-ok kivitelezését tükröző külső a ZEN tanítások design-elemeivel büszkélkedhet. Ennek eredményeképp a vezérlőgombok szokatlan módon a telefon tetején, illetve a hátoldalán lettek elhelyezve, a még intuitívabb élményért.

Legfontosabb jellemzők

  • Letisztult és egyszerű kialakítás a ZEN tanításai alapján
  • Az intuitív használat érdekében a készülék felső részén és hátoldalán elhelyezett gombok
  • Qualcomm Snapdragon négymagos processzor biztosítja zavartalan működését
  • Az exkluzív ASUS technológia nagyszerű képminőséget garantál
  • Dual SIM támogatás
  • Android 6.0 operációs rendszer szuper ZenUI-használattal
  • Többféle színváltozatban elérhető

Csúcs képminőség

Az 5 hüvelykes IPS kijelző elég nagy ahhoz, hogy kényelmes Internetes böngészést vagy videónézést tegyen lehetővé, mégis kényelmesen elfér a zsebben is. Az ASUS HDR Pixel Enhancing technológia tiszta, éles képeket és világosabb, élettel telibb színeket biztosít.

A 13 megapixeles kamera a PixelMaster pixelegyesítő technológiának köszönhetően eléri a hihetetlen, f/2.0 rekeszértéket, így még gyenge fényviszonyok között is éles képeket készít. A fényképeid mindig professzionális minőségűek, és részletesek lesznek.

Élénk multimédiás eszköz

Az ASUS ZenFone Go ZB500KL okostelefont egy négymagos Qualcomm Snapdragon processzor hajtja, amely lehetővé teszi a kedvenc multimédiás tartalmaid lejátszását, az internetes böngészést, valamint a játékok futtatását - útközben is. Mindezt a 2 GB-os tárhelynek köszönhetően egyszerre is végezheted, többé semmi sem tarthat vissza. A készülék 16 GB-os belső memóriája microSDXC-vel legfeljebb 128 GB-ig bővíthető. Az ASUS ZenFone Go ZB500KL Dual SIM támogatással is rendelkezik, amely lehetővé teszi számodra két SIM-kártya egyidejű használatát.

Az egyedülálló stílus ZenUI-val

Tapasztald meg az Android 6.0 Marshmallow operációs rendszer nyújtotta szabadságot, és emeld a telefonodat a következő szintre. Az ASUS alaposan átdolgozta a felhasználói felületét annak érdekében, hogy még természetesebb, gyorsabb és intelligensebb legyen. A továbbfejlesztett személyre szabható beállításoknak és a felhasználói témáknak köszönhetően pontosan olyanra alakíthatod a telefonodat, amilyenre szeretnéd. Az ikonoktól kezdve az élő háttérképen át egészen a betűtípusig - a ZenFone Go teljes mértékben visszatükrözi a stílusodat és az egyéniségedet.

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Cserélhető akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
128 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1 GHz (1 000 MHz) Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G) Kész!
Elsődleges SIM kártya típusa
Micro SIM Kész!
Másodlagos SIM kártya típus
Micro SIM Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ZenFone GO ZB500KL - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZenFone GO ZB500KL černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ZenFone GO ZB500KL čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ZenFone GO ZB500KL schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ZenFone GO ZB500KL schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ