A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Velikonoce HU

Asus ZenPad 10 3S (LTE Z500KL) Szürke

Termékkatalógus
Asus ZenPad 10 3S (LTE Z500KL) Szürke
4,5 4 értékelés
Tablet - Qualcomm MSM8956 Hexa-core 1,8 GHz-es CPU, 9,7" érintőképernyős 2048x1536 felbontású IPS képernyő, 4 GB RAM, 64GB belső memória, microSDXC kártya-nyílás, akár 128 GB-ig, WiFi, LTE Micro SIM, Bluetooth, GPS, 8 és 5 MP-es kamerák, C típusú USB, 7800 mAh akkumulátor , Android 6.0
Kód:  ASX1020b Termékszám:  Z500KL-1A023A Gyártó honlapja:
Asus ZenPad 10 3S (LTE Z500KL) Szürke Megszűnt

Asus ZenPad 10 3S (LTE Z500KL) Szürke

Az ASUS ZenPad 3S 10 tablet modern designjával és  egyszerű, tiszta megjelenésével sokoldalú és elegáns társad lesz. Elemeit a Zen filozófiája ihlette, amely a szépség és a teljesítmény összhangját keresi. Élvezd a tökéletesen kényelmes fogást a szépen lekerekített éleken. Ez egy luxus készülék minden tekintetben.

Az ASUS ZenPady 3S LTE 10 tablet fő jellemzői

  • Egyszerű és elegáns design, a Zen sorozatba tartozik
  • Erőteljes, hatmagos processzor
  • Nagy belső memória az alkalmazásokhoz
  • Kiváló minőségű első és hátsó kamera a tökéletes képekért
  • Minőségi SonicMaster hangszórók
  • Android 6.0 operációs rendszer

Minőségi képernyő és a kamera

Az ASUS VisualMaster vizuális technológia olyan exkluzív fejlesztés, amely optimálisan kombinálja a hardvert és a szoftvert az összes aspektusból - beleértve a kontrasztot, élességet, színt, világosságot és fényerőt. Az eredmény egy hihetetlenül valósághű kép. Az ASUS VisualMaster segítségével úgy érzed, mintha tényleg ott lennél.

Az ASUS ZenPad 3S 10 8Mpx-es kamerája segítségével könnyedén rögzítheted a felejthetetlen pillanatokat. A fényképezőgép olyan egyedi technológiát használ, amelyben egy speciális szoftver és optika segítségével javítja a képminőséget.

Mozihangzás

Az ASUS ZenPad 3S 10 DTS-HD Premium Sound és SonicMaster technológiával rendelkezik, amely tökéletes hangélményt biztosít minden helyzetben. Az élményt fokozza az NPX erősítőkkel rendelkező hangszórópár.

Felhasználóbarát felület

Az ASUS ZenUI felhasználói felülete több mint 1000 olyan funkcióval rendelkezik, amelyek fokozzák vagy meghosszabbítják a szabványos Android-felületet. Élvezd az egyszerűbb és kényelmesebb működést, a karcsú dizájnt és a tisztább vizuális stílust - minden fontos információ mindig az előtérbe és a képernyő közepébe kerül.

 

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Asus ZenPad 10 3S (LTE Z500KL) Szürke
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus ZenPad 3S 10 LTE (Z500KL) Gray. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Asus ZenPad 3S 10 LTE (Z500KL) Gray. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus ZenPad 3S 10 LTE (Z500KL) Gray. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus ZenPad 3S 10 LTE (Z500KL) Gray.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ