Shop roku Samsung HU AV launch

Audio Pro ADDON T3 Fekete

Termékkatalógus
Audio Pro ADDON T3 Fekete
Bluetooth hangszóró - Aktív, hordozható, 25W, Bluetooth, Bass reflex, 60-20000Hz, AUX, USB töltés, akkumulátor élettartama: 12-30 óra
Kód:  ADR001a1 Termékszám:  7330117141901 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Audio Pro ADDON T3 Fekete

Stílusos hordozható ADDON T3 hangszóró, amely zseniálisan egyszerű. Az elegáns kinézet könnyű használati panel társaságában biztosja, hogy tökéletes zenei élményben lesz részed. Gondosan kidolgozott technológia és az erősítés kristálytiszta hangot eredményez. A hangszóró kompakt mérettel és bőr füllel büszkélkedhet, így bárhova magaddal viheted. Annak érdekében, hogy út közben is élvezhetsd a zenehallgatás örömeit, nagy akkumulátorral van felszerelve. Egy feltöltéssel több órányi anyagot is képes lejátszani. Válaszd ki álmaid színét és vedd körül magad kedvenc dallamaiddal.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló hangminőség
  • Zenehallgatás otthon és útközben is
  • Praktikus és stílusos kialakítás
  • Egyszerű használat
  • Gyors vezeték nélküli kapcsolat
  • USB port telefon töltéshez
  • Audió kábel
  • Elegáns fekete színben

Vezeték nélküli kapcsoalt

Nem számít, hogy a zenéket a számítógépen vagy az okostelefonon tárolod. A hangszóró mindent kezelni tud. Jack dugón keresztül csatlakoztathatod az eszközöket, de a legkényelmesebb módja a lejátszásnak a Bluetooth-kapcsolat. Kapcsolódj vezeték nélkül notebook-hoz, tablet-hez és telefonhoz. A készülék minden operációs rendszert - iOS, Android és Windows Phone - támogat. Csatlakoztasd eszközeid egy gombnyomással és élvezd a zenehallgatást legnagyobb kényelemben.

Valóban tartós

A hangszóró USB porttal felszerelt. Ez vészhelyzet esetén segítséget nyújthat a telefontöltéshez, így a hangszóró PowerBank-ként is működtethető. Az akkumulátor töltöttségi szintjéről a jelzőpanelen található jelzőfény tájékoztat majd. Természetesen ez a teljesítmény szabályozható. 100%-os töltöttséggel 12 órán át tartó használatot, míg fél beállítással 30 óra működést garantál.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Audio Pro ADDON T3 Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audio Pro ADDON T3 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Audio Pro ADDON T3 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Audio Pro ADDON T3 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Audio Pro ADDON T3 Black.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ