Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Pikatec Diamond Üvegvédelem

Termékkatalógus
Pikatec Diamond Üvegvédelem
Védelem - a vízlepergetés érintkezési szöge 115 ° fölött, kitűnő tapadás, nagy ellenállóképesség a vízkő és a lerakódások ellen, egyedi kémiai összetétel
Kód:  AUPR16366 Termékszám:  180102010020
Pikatec Diamond Üvegvédelem Megszűnt

Pikatec Diamond Üvegvédelem

Átfogó üvegvédelem

A Pikatec Diamond Nano Protect Glass üvegvédelem csökkenti a szennyeződés tapadását és hatékonyan visszaszorítja a vizet. A felületre való felhordáskor egy különleges védőpajzsot képez a szilícium-oxid, cirkónium és titán-oxid nanorészecskékkel, amelyek behatolnak az üveg pórusaiba, hogy tökéletesen sík réteget képezzen. Ennek köszönhetően a szennyeződés nem képes megtapadni. A termékkel kezelt felület sokkal ellenállóbb és védve van a repülő szennyeződésektől.

Az eszköz a gravitáció vagy a légáramlás segítségével lepergeti az üvegfelületről a vizet. Az áramló víz ezután eltávolítja a szennyeződést az üvegfelületről. Így az öntisztító hatás az esőben történik. A készítmény kiváló ellenállást biztosít a vízkő és más lerakódások ellen.



Innovatív Pikatec Car technológia 

A Pikatec Car nanotechnológia a legmodernebb védelmet nyújtja a festés, a kerekek, az ablakok és az autó belső terei számára. Fő elve a felületek simítása és kikeményítése egy speciális nanorészecskéket tartalmazó védőbevonattal. Ezek a részecskék láthatatlan pajzsot képeznek a lakk felületén, behatolnak a festék mikrorepedéseibe, és megvédik azt a repülő tárgyakkal, például szennyeződéssel, kaviccsal, stb-vel szemben.

  • Megbízható karosszériavédelem
  • Védőbevonat létrehozása a felületen
  • Megakadályozza a szennyeződéseket
  • Víztaszító
  • Biztonságosabb láthatóságot biztosít gyenge időjárási viszonyok között
  • Könnyű jégeltávolítás - nincs karcolódás
  • Kopásvédelem
  • Egyszerű alkalmazás 5 lépésben

    A Pikatec Car helyes alkalmazása

    A készítmény alkalmazása egyáltalán nem bonyolult. Mindössze 5 lépést igényel. A felületet először alaposan meg kell tisztítani és zsírtalanítani kell. Ezután vigyük fel a polírozót, hagyjuk néhány percen át hatni, majd egy ronggyal töröljük át. Végül csak annyit kell tennünk, hogy aktiváljuk. Csak öblítsük le vagy töröljük le a felületet, hogy aktiváljuk a hidrofób hatást. Egy Pikatec kezelés 12 hónapig védi az autót .

    Mindig olvasd el az aktuális kézikönyvet.



    Pikatec Ceramic és Diamond sorozat összehasonlítása

    A mindkét szériában megtalálható szilícium és cirkónium nanorészecskék a Diamondban titán nanorészecskékkel és más vegyi anyagokkal vannak gazdagítva, amelyek tíz százalékkal növelik védő tulajdonságaikat a Ceramic-hoz képest. Általában a ötmillió forintot meghaladó autók esetében a gyártó azt ajánlja, hogy a Ceramic-választékot vásárold, míg a magasabb árkategóriáknál válaszd a Diamond sorozatot.


    Paraméterek

    Használat
    Szélvédők Kész!

    Használat

    Használat
    Szélvédők Kész!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec Ochrana na skla Diamond. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pikatec Ochrana na sklá Diamond.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ