A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

Pikatec Nagy szárító mikroszálas törlőkendő

Termékkatalógus
Pikatec Nagy szárító mikroszálas törlőkendő
4,8 13 értékelés
Autó törölköző - autószárító törlőkendő, 60 × 90cm
Kód:  AUPR16383b Termékszám:  180004000103

Pikatec Nagy szárító mikroszálas törlőkendő

Az ultraszorbens prémium 60 x 90 cm-es mikroszálas törülközőt elsősorban a jármű gyors sérülése nélküli szárítására tervezték. Bármely más felületen is használható. A rostok sűrűségének és minőségének köszönhetően egyszerre akár több liter vizet is elfér. A jármű vagy bármely más felület szárítása csak pillanatok kérdése. A rostok finomsága biztosítja a biztonságos felhasználást anélkül, hogy a felület megkarcolódna . Mossa meg a mikroszálas törülközőt a mosógépben, szövetlágyító nélkül, max. 30 ° C Ugyanígy szennyezettséggel mosható.

Javaslatunk:

Mindig csak a mosott, durva szennyeződéstől mentes felületeket szárítsa meg. Ellenkező esetben szennyeződés, finom por és homok tapadhat a törülköző egyes szálai közé, és az ezt követő törlés megkarcolhatja a kiszáradt felületet. Ne hagyja szabadon a ruhát. Munka és szárítás után
mindig tartsa a csomagolásban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pikatec Nagy szárító mikroszálas törlőkendő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec Velký sušící mikrovláknový ručník. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pikatec - Veľký sušiaci mikrovláknový uterák.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ