Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kerékpárszállítók vonóhorogra

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kerékpárok száma
2
(12)
3
(9)
4
(2)
Teherbírás
45 kg
60 kg
-
Tulajdonságok
Bicikli tartóval együtt nyitható
(4)
Csúszósín
(1)
Zárható fej
(15)
Csatlakozók és átalakítók
7 tűs csatlakozó
(3)
13 tűs csatlakozó
(19)
Adapter - 13 tűsről 7 tűsre
(2)
Szűrés

A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó és kerékpárszállító alkalmatosságok a bringák könnyű fel- és leszerelésben segítenek, miközben az autó csomagteréhez továbbra is kényelmesen hozzáférhetsz. A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó akár 4 kerékpár befogadására is alkalmas lehet, anélkül, hogy a jármű kezelhetősége vagy üzemanyag-fogyasztása romlana. Szükséged lesz azonban egy vonóhorogra és egy harmadik rendszámtábla beszerzésére is. Hogy miért? Azt az alábbi sorokat olvasva megtudhatod.

Tovább

2 kerékpárhoz alkalmazható vonóhorogra szerelhető kerékpártartó és annak egyszerűsége

A 2 kerékpárhoz használható vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító ideális párok vagy egyedülállók számára, akiknek kerékpárjaikat kerékpáros kirándulásokon kell szállítaniuk. Az ilyen kerékpárszállító általában könnyű, és könnyen felszerelhető a vonóhorogra. A 2 kerékpárra alkalmas biciklitartó a kisebb méretű autókra is jobban illik, mivel általában ezek a szerkezetek kisebbek és kompaktabbak.

3 kerékpárhoz használható vonóhorogra szerelhető kerékpártartó kisebb csoportok számára alkalmas

3 kerékpárhoz használható vonóhorgos kerékpártartó alkalmas kisebb családok vagy csoportok számára, akik együtt szeretnének kerékpározni. Ez a vonóhorogra szerelhető kerékpártartó általában nagyobb és nehezebb, de még így is kiválóan alkalmazható a viszonylag egyszerű felszerelési lehetőségeivel.

Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó - 4 bringa sem jelent problémát

4 kerékpáros vonóhorogra szerelhető kerékpártartó nagyobb csoportoknál, például családoknál vagy kerékpáros csapatoknál találja meg a helyét. Ezek az állványok nagyobb kapacitást kínálnak, és gyakran olyan funkciókkal rendelkeznek, mint például a biztonságos szállítást biztosító zárható villák. A 4-es kerékpártartó általában nehezebb és nagyobb, ami megnehezítheti a vonóhorogra való felszerelését.

Létezik a vonóhoroghoz alkalmas bővített kapacitású kerékpártartó?

Ha még több kerékpárt szeretnél szállítani, akkor sajnos rossz hírünk van. Egyelőre nem kapható 5 kerékpár szállítására alkalmas vonóhorogra szerelhető kerékpártartó. Egyes vonóhorgos kerékpártartóknál azonban lehetőség van kiegészítő adapter vásárlására, amellyel 1-2 további kerékpárt tudsz szállítani. Ha azonban ilyen adapter beszerzését tervezed, akkor a vonóhorogra szerelhető kerékpártartó kiválasztásakor először győződj meg arról, hogy a bővítési lehetőség valóban valós opció-e.

Egyszerre több kerékpárt is könnyedén szállíthatsz a vonóhorogra szerelhető kerékpártartó és a tetőcsomagtartó kombinációjával.

Az elektromos kerékpárok nem jelentenek problémát a vonóhorogra szerelhető kerékpártartó használata során sem

Az elektromos kerékpártartókat kifejezetten a nehezebb és nagyobb méretű elektromos kerékpárok szállítására tervezték. Ezek az állványok gyakran speciális fogantyúkkal rendelkeznek az e-kerékpár akkumulátorához, és nagyobb súlyt képesek szállítani. Az elektromos biciklikhez alkalmas vonóhorogra szerelhető kerékpártartó kompatibilis a nagyobb felnivel rendelkező kerékpárokkal, de valamivel nehezebb és nagyobb is, mint az ilyen jellegű hagyományos kerékpártartó.

vonóhorogra szerelhető kerékpártartó
4 kerékpár szállítására alkalmas vonóhorogra szerelhető kerékpártartó

biciklitartó vonóhorogra
Kerékpártartó 2 elektromos kerékpár számára

Milyen paraméterek alapján válasszunk biciklitartót a vonóhorogra?

A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó kiválasztásakor fontos számon tartani több, a funkcionalitást és a biztonságot befolyásoló paramétert. Különösen a maximális teherbírást, a járművel való kompatibilitást, a hordozó méretét és kapacitását, a biztonsági jellemzőket, valamint a könnyű telepíthetőséget és karbantartást kell figyelembe venned. A legfontosabb, hogy olyan vonóhorogra szerelhető kerékpártartót válassz, amely képes az összes kerékpár szállítására és kompatibilis a járműveddel.

Kerékpártartó a vontatóhorgon

Ha kerékpártartót szeretnél felszerelni egy vonóhorog gömbjére, akkor feltétlenül szükséged van a vonóhorogra. Ha nincs ilyen az autódon, fontold meg, hogy érdemes-e új vonóhorgot szereltetned, vagy inkább más kerékpárrögzítő rendszert választasz. Alternatívaként használhatsz hátsó ajtós kerékpártartót vagy tetőre szerelhető kerékpártartót is.

Hogyan csatlakoztatom a kerékpártartót a vonóhorogra?

A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó csatlakozásakor elektromos csatlakozót is kell használnod, amelyet áramforráshoz kell csatlakoztatnod. Az elektromos csatlakozók kétféle típusúak, 7 vagy 13 tűsek. Ezek a csatlakozók kritikus fontosságúak a jármű és a kerékpártartó közötti kommunikáció, valamint a féklámpák és az irányjelzők működése szempontjából. Több variáció is létezik, de a gyakorlatban a 7 tűs csatlakozók esetében általában a tolatólámpa hiányával találkozhatsz. Egyes gyártók azonban megfelelő, erre alkalmas adaptert is biztosítanak.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy vonóhorogra szerelhető kerékpártartó?

A vonóhorog gömbjére szerelhető összecsukható kerékpártartó lehetővé teszi a könnyű és kényelmes tárolást, amikor az nincs használatban. Valójában gond nélkül összecsukható és elhelyezhető a csomagtartóban is. Az összecsukható állvány kényelmesebbé teszi a kerékpárok ki- és berakodását. A levehető kar szintén megkönnyíti a kerékpárok kezelését a hordozón.

A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó esetében a rendszámtábla is kötelező

Szükség van egy harmadik rendszámtáblára ahhoz, hogy a vonóhorogra szerelhető kerékpártartó gond nélkül használható legyen. A törvény szerint a rendszámtáblának mindig olvashatónak és láthatónak kell lennie, viszont a felszerelt kerékpártartó eltakarhatja a rendszámtáblát. A bírság elkerülésének egyetlen módja a harmadik rendszámtábla igénylése és felszerelése.

Ha olcsón szeretnél vonóhorogra szerelhető kerékpártartót vásárolni, keress olyan költséghatékonyabb lehetőséget is, amely lehetővé teszi a kerékpárok szállítását a csomagtartóhoz való hozzáférés fenntartása mellett, például egy tetőre szerelhető kerékpártartó.

Hogyan rögzíthető a vonóhorogra szerelhető kerékpártartó?

A magasabb kategóriájú vonóhorgos kerékpártartók kettős lopásgátló rendszerrel rendelkeznek. Magát az állványt a vonóhoroghoz, az egyes kerékpárokat pedig az állványhoz rögzítheted, így biztosítva, hogy a csatlakoztatott utánfutó és a kerékpárok menet közben is biztonságban legyenek.

i

Kíváncsi vagy, hol található a legolcsóbb vonóhorogra szerelhető kerékpártartó? Az outlet oldalunk sok minőségi darabot rejt az eredeti ár töredékéért.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
PERUZZO PURE INSTINCT 4 kerékpárhoz Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Kerékpártartó vonóhorogra - 4 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 1,57", max. tengelytávolság 120 cm, 50 mm kerékpár váz átmérőhöz, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, levehető karral, összecsukható, lehajtható, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 19 kg, TUV tanúsítvány
134 490 Ft

2.
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 2,76", max. tengelytávolság 120 cm, 55 mm kerékpár váz átmérőhöz, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, lehajtható, zárható rögzítő fej, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 22,5 kg, TUV tanúsítvány
98 390 Ft

3.
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 2,17", max. tengelytávolság 135 cm, 75 mm kerékpár váz átmérőhöz, max. sebesség 130 km/h, összecsukható, lehajtható, zárható rögzítő fej, 7 tűs csatlakozó és 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 17 kg, TUV tanúsítvány
175 390 Ft

Még több
23 termék
4,0 15×
COMPASS E-BIKE TÜV Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó - 2 kerékpár
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 2,76", max. tengelytávolság 120 cm, 55 mm kerékpár váz átmérőhöz, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, lehajtható, zárható rögzítő fej, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 22,5 kg, TUV tanúsítvány
98 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: AUPR293665
3,5
Pro-USER Diamant SG2 - tartó két kerékpárhoz
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 2,17", max. tengelytávolság 135 cm, 75 mm kerékpár váz átmérőhöz, max. sebesség 130 km/h, összecsukható, lehajtható, zárható rögzítő fej, 7 tűs csatlakozó és 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 17 kg, TUV tanúsítvány
175 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPR275524
4,4 13×
PERUZZO PURE INSTINCT 2 kerékpárhoz
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 1,57", max. tengelytávolság 120 cm, 50 mm kerékpár váz átmérőhöz, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, levehető karral, összecsukható, lehajtható, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 14,6 kg, TUV tanúsítvány
121 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPR00466
4,7 33×
PERUZZO PURE INSTINCT 3 kerékpárhoz
Kerékpártartó vonóhorogra - 3 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 1,57", max. tengelytávolság 120 cm, 50 mm kerékpár váz átmérőhöz, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, levehető karral, összecsukható, lehajtható, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 16,5 kg, TUV tanúsítvány
125 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: AUPR00467
4,8
Pro-USER Diamant SG3 - tartó 3 kerékpárhoz
Kerékpártartó vonóhorogra - 3 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, max. abroncs szélesség 2,17", max. tengelytávolság 135 cm, 75 mm kerékpár váz átmérőhöz, max. sebesség 130 km/h, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz, lehajtható, zárható rögzítő fej, adapter - 13 tűsről 7 tűsre, kerékpártartó tömege 21 kg, TUV tanúsítvány
235 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPR275525
4,3 44×
COMPASS DOLPHIN TÜV - 3 kerékpárnak
Kerékpártartó vonóhorogra - 3 kerékpárhoz, teherbírása 45 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 2,36", max. tengelytávolság 116 cm, 55 mm kerékpár váz átmérőhöz, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, lehajtható, zárható rögzítő fej, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 18,5 kg, TUV tanúsítvány
124 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPR4273
Sixtol Bike 3 Bull, 3 kerékpárhoz
Kerékpártartó vonóhorogra - 3 kerékpárhoz, teherbírása 45 kg, max. sebesség 130 km/h, kerékpártartó tömege 7,75 kg, TUV tanúsítvány
22 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: AUPR59923
Pro-USER Diamant SG2 PLUS - dupla
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 2,17", max. tengelytávolság 135 cm, 75 mm kerékpár váz átmérőhöz, max. sebesség 130 km/h, lehajtható, zárható rögzítő fej, adapter - 13 tűsről 7 tűsre, kerékpártartó tömege 17 kg, TUV tanúsítvány
182 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: AUPR275526
2,0
COMPASS Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó ORCA TÜV - 3 kerékpár
Kerékpártartó vonóhorogra - 3 kerékpárhoz, teherbírása 45 kg, max. abroncs szélesség 2,76", max. tengelytávolság 108 mm, 65 mm kerékpár váz átmérőhöz, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz, lehajtható, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 16,5 kg, TUV tanúsítvány
108 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: AUPR326767
4,6 63×
PERUZZO PURE INSTINCT 4 kerékpárhoz
Kerékpártartó vonóhorogra - 4 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 1,57", max. tengelytávolság 120 cm, 50 mm kerékpár váz átmérőhöz, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, levehető karral, összecsukható, lehajtható, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 19 kg, TUV tanúsítvány
134 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 04. 19.
Termékkód: AUPR00469
4,6
BOSAL COMFORT PRO III Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó, 3 kerékpárhoz, TUV
Kerékpártartó vonóhorogra - 3 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, max. abroncs szélesség 2,36", max. tengelytávolság 150 cm, 120 mm kerékpár váz átmérőhöz, max. sebesség 130 km/h, a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, összecsukható, lehajtható, zárható rögzítő fej, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 21 kg, TUV tanúsítvány
229 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 04. 19.
Termékkód: AUPR306535
PRO-USER FG3 Háromkerekű hordozó, EU tanúsítvánnyal - Kerékpártartó Ingyenes
szállítás boltjainkba
PRO-USER FG3 Háromkerekű hordozó, EU tanúsítvánnyal
Kerékpártartó vonóhorogra - 3 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, max. abroncs szélesség 3,15", max. tengelytávolság 1400 mm, 110 mm kerékpár váz átmérőhöz, max. sebesség 130 km/h, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, levehető karral, összecsukható, lehajtható, 7 tűs csatlakozó és 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 22 kg
308 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: AUPR82541
4,2 23×
DOLPHIN 4 TÜV - 4 kerék
Kerékpártartó vonóhorogra - 4 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, max. abroncs szélesség 2,36", max. tengelytávolság 116 cm, 55 mm kerékpár váz átmérőhöz, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz, lehajtható, zárható rögzítő fej, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 21 kg, TUV tanúsítvány
150 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CMP483
3,0
TMK e-Classic
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 50 kg, egy kerékpár max. tömege 25 kg, zárható rögzítő fej, 7 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 10 kg, Dekra tanúsítvány
82 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR321991
Light & Easy 2
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 50 kg, egy kerékpár max. tömege 25 kg, max. abroncs szélesség 2,17", max. tengelytávolság 130 cm, max. sebesség 130 km/h, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz, összecsukható, lehajtható, zárható rögzítő fej, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 14 kg, Dekra tanúsítvány
163 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR329137
Light & Easy 3
Kerékpártartó vonóhorogra - 3 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 2,17", max. tengelytávolság 130 cm, max. sebesség 130 km/h, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz, összecsukható, lehajtható, zárható rögzítő fej, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 17 kg, Dekra tanúsítvány
176 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR329138
TMK FLY 02 - fekete - Kerékpártartó Típusok
TMK FLY 02 - fekete
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 2,95", max. tengelytávolság 130 cm, max. sebesség 130 km/h, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, a csomagtartó a kerékpártartóval is nyitható, összecsukható, lehajtható, zárható rögzítő fej, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 15 kg, City Crash tanúsítvány
180 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR59013
TMK FLY 02 - narancsszín - Kerékpártartó Típusok
TMK FLY 02 - narancsszín
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 2,95", max. tengelytávolság 130 cm, max. sebesség 130 km/h, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, a csomagtartó a kerékpártartóval is nyitható, összecsukható, lehajtható, zárható rögzítő fej, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 15 kg, City Crash tanúsítvány
188 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR59014
TMK FLY Footbike 02 - fekete - Kerékpártartó Típusok
TMK FLY Footbike 02 - fekete
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 2,95", max. tengelytávolság 130 cm, max. sebesség 130 km/h, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, a csomagtartó a kerékpártartóval is nyitható, összecsukható, lehajtható, zárható rögzítő fej, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 15 kg, City Crash tanúsítvány
180 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR59017
FABBRI Exclusive Deluxe Elektrobik Kerékpártartó vonóhorogra
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 0,20", max. tengelytávolság 125 cm, 50 mm kerékpár váz átmérőhöz, max. sebesség 130 km/h, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, csúszósín, összecsukható, lehajtható, zárható rögzítő fej, 13 tűs csatlakozó
256 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR329231
TMK FLY Footbike 02 - narancsszín - Kerékpártartó Típusok
TMK FLY Footbike 02 - narancsszín
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 2,95", max. tengelytávolság 130 cm, max. sebesség 130 km/h, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, a csomagtartó a kerékpártartóval is nyitható, összecsukható, lehajtható, zárható rögzítő fej, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 15 kg, City Crash tanúsítvány
188 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR59018
FABBRI Bici Exclusive Deluxe 2 Kerékpártartó vonóhorogra
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 1,97", max. tengelytávolság 125 cm, 50 mm kerékpár váz átmérőhöz, max. sebesség 130 km/h, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, lehajtható, 13 tűs csatlakozó
228 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR329229
FABBRI Bici Exclusive Deluxe 3 Kerékpártartó vonóhorogra
Kerékpártartó vonóhorogra - 3 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 20 kg, max. abroncs szélesség 0,20", max. tengelytávolság 125 cm, 50 mm kerékpár váz átmérőhöz, max. sebesség 130 km/h, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, lehajtható, 13 tűs csatlakozó
256 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR329230

Kerékpárszállítók vonóhorogra

Kerékpárszállítók vonóhorogra

A Kerékpárszállítók vonóhorogra kategóriában összesen 23 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerékpárszállítók vonóhorogra Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kerékpárszállítók vonóhorogra A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerékpárszállítók vonóhorogra A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerékpárszállítók vonóhorogra vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ