30 dnů na vrácení Shop roku

AVACOM HomeRAY S10 Qi 10W fekete + HomeMAX QC3.0 fekete

Termékkatalógus
AVACOM HomeRAY S10 Qi 10W fekete + HomeMAX QC3.0 fekete
Töltőállvány - 5V/2A vagy QC 9V/1.8A bemenet, 10W gyors töltés, 2 tűs, LED indikátor, iPhone, Samsung, LG készülékekhez
Kód:  BLIB987o075 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AVACOM HomeRAY S10 Qi 10W fekete + HomeMAX QC3.0 fekete Megszűnt

AVACOM HomeRAY S10 Qi 10W fekete + HomeMAX QC3.0 fekete

Kényelmes töltés, vezeték nélkül

Az AVACOM HomeRay S10 vezeték nélküli töltővel anélkül töltheted fel a telefonodat, hogy kábeleket kéne ehhez használnod. Egyszerűen helyezd a készüléket a töltőállomásra vízszintes helyzetben és közben indítsd el a kedvenc filmedet.

AVACOM HomeRAY S10 töltőállomás Qi technológiával és biztonsági funkciókkal

Az AVACOM HomeRay S10 töltőjét úgy tervezték meg, hogy védjen a túlmelegedés, a túlterhelés, a túlsúly és az idegenek tárgyak okozta károsodás ellen.

iPhone, LG és Samsung telefonokkal is kompatibilis

Amennyiben a telefonod támogatja az úgynevezett Qi szabványt, amivel az Apple iPhone 8, 8 Plus, X, LG G6, Samsung Galaxy S6 és az újabb Samsung és Galaxy Note 8 készülékek is rendelkeznek, akkor az AVACOM HomeRay S10 termékét neked találták ki.

Fast Charge funkcióval akár kétszer gyorsabb a feltöltés

A Qi szabványt támogató okostelefonok töltése az elektromágneses indukció elvén működik. Emellett azonban vannak olyan készülékek, amelyek az úgynevezett Fast Chargle technológiát használják (Samsung Galaxy Note 8, S9, S9+, S8, S8+), amely kétszer olyan gyors (10W), mint a hagyományos módszer.

Az AVACOM HomeRay S10 legfontosabb tulajdonságai

  • Elegáns és kényelmes vezeték nélküli töltés az AVACOM HomeRay S10 modellnek köszönhetően
  • Töltsd fel a telefonodat anélkül, hogy a készülékhez egy kábelt csatlakoztatnál
  • Kompatibilis az Apple iPhone 8, 8 Plus, X, LG G6, Samsung Galaxy S6 és a Galaxy Note 8 készülékekkel is
  • Kétszer gyorsabb töltés a gyors töltésű készülékek esetében

Az AVACOM fekete színű HomeMAX modellje a Qualcomm Quick Charge 3.0 technológiának köszönhetően támogatja a gyors töltés funkciót. Jelenleg ez a piac leggyorsabb eszköze, amely képes akár négyszer olyan gyorsan feltölteni egy mobiltelefont, mint a hagyományos termékek. A nagy teljesítménynek hála (3 amper), a sebessége még akkor is lenyűgöző, ha olyan készülékhez csatlakoztatjuk, amely nem támogatja a gyors töltést.

Intelligens töltés

A fekete színű AVACOM HomeMAX töltő ráadásul egy úgynevezett SmartChip intelligens funkcióval is büszkélkedhet, amely képes felismerni a csatlakoztatott eszköz típusát és ennek megfelelően kiválasztani a megfelelő opciót. Így a készülékek mindig a lehet leggyorsabb módszerrel töltődnek majd. Nem kell tehát amiatt aggódnod, hogy kitaláld, a telefon kompatibilis-e a gyors töltéssel vagy sem.


  • A töltési sebesség a töltő teljes teljesítményétől (W) és a készülék töltési képességétől függ, hogy mekkora maximális teljesítmény mellett tölthető fel. Ha a töltő nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, mint amennyit a készülék támogat, akkor az áramellátás automatikusan csökken, és a készülék semmilyen módon nem sérül meg.

Paraméterek

Töltő típusa
Vezeték nélküli Kész!
Jellemzők
Gyorstöltés Kész!
Szín
Fekete Kész!

Típus

Töltő típusa
Vezeték nélküli Kész!

Tulajdonságok

Jellemzők
Gyorstöltés Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AVACOM HomeRAY S10 Qi 10W fekete + HomeMAX QC3.0 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AVACOM HomeRAY S10 Qi 10W black + HomeMAX QC3.0, černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AVACOM HomeRAY S10 Qi 10W black + HomeMAX QC3.0, čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AVACOM HomeRAY S10 Qi 10W schwarz + HomeMAX QC3.0, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AVACOM HomeRAY S10 Qi 10W schwarz + HomeMAX QC3.0, schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ