Shop roku Akvizice ApF HU

Aver GS315 Ballista Trinity

Termékkatalógus
Aver GS315 Ballista Trinity
4,5 11 értékelés
Hangfal - 2.1 77W (48W RMS mélynyomó + 2x 14.5W RMS háromsávos hangszóró), 35Hz - 20kHz, RCA + 3,5 mm + 3,5 mm-es AUX kimenet 3,5 mm-es jack mikrofon + 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó,
Kód:  JT145a3 Termékszám:  40AAGS315ALJ Gyártó honlapja:

Aver GS315 Ballista Trinity

Prémium hang játékhoz

A játékod világának kellős közepe egy hihetetlen filmzene. Az Aver GS315 Ballista Trinity hangszórók mutatják neked az utat a kalandjaid során. A játékok világának hangjai eltérnek a házimozik, vagy más audio eszközök hangjaitól, így a hangrendszerednek is készen kell állnia erre a külön világra. A hangszórók kristálytiszta magas frekvenciájú hangokat és gazdag basszust szolgáltatnak, miközben minimálisra csökkentik a torzítást. Ez a játékok hangja, a valóságba átültetve.

Assassin mód

Egy játék igen lényeges eleme a hangélmény, és ebben az Assassin mód nem okoz csalódást. Akár azt szereted, hogy a hangerő a falakat is megremegteti, akár a lágyabb hangokat, mindenképpen ommerzív élményben lesz részed a tiszta magas, dinamikus mély és kiegyensúlyozott középtónusok között.

A basszus és magas hangok változatlanok maradnak játék közben is. Válaszd az Assassin módot, és vedd körbe magad a csata zajával, amelytől gyorsabban fog dobogni a szíved.

le
 

Háromutas hangszórók

Ahogyan nem játszanál csukott szemmel, úgy nincs okod arra sem, hogy olyan hangszórókat használj, amelyek nem képesek a megfelelő hangot előállítani. Az Aver hangszórók remek felépítésüknek köszönhetően rendkívül éles mély és friss középtónusokat hoznak.
 

Egy határozott, 6,5" mélysugárzóval, 2,75"-os  középsugárzókkal, és 1"-os magassugárzókkal a 2.1 hangfalak minden lélegzetet, sóhajt, a feszültség minden cseppjét tökéletesen átadják.

le
 

Függetlenül szabályozható mély és magas hangok

A legújabb játékod hihetetlen hangokkal nyűgözne le, de a hangszóród csak monot tud? Nos, olyan eszközökre van szükséged, amelyeket a legjobb játékélményre optimalizáltak. Az Aver GS315 Ballista Trinity hangszórókon a mély és magas hangokat külön állíthatod, hogy a frekvenciák tökéletes egyensúlyát érhesd el. Teljes, és gazdag hangzást hozhatsz létre velük anélkül, hogy egyetlen hangot is elvesztenél.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Aver GS315 Ballista Trinity
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aver Speaker GS315 Ballista Trinity. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Aver GS315 Ballista Trinity. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aver GS315 Ballista Trinity. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aver GS315 Ballista Trinity.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ