Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 Rapture

AVerMedia Live Streamer (BO311)

Termékkatalógus
AVerMedia Live Streamer (BO311)
5 2 értékelés
Felvevő készülék - rögzítő eszközt, kamerát és mikrofont tartalmazó szett streaminghez, rögzítés minősége: 1080p 60fps, átviteli minőség: 1080p 60fps, kamera felbontása: 2 Mpx, fekete
Kód:  JT126a1 Termékszám:  61BO311000AE Gyártó honlapja:

AVerMedia Live Streamer (BO311)

AVerMedia Live Streamer (BO311) - kezdőcsomag kezdő streamerekhez

A streaming sok száz vagy több ezer néző számára nagyszerű élmény. Csak néhány, és kipróbálhatod magad is. Az AVerMedia Live Streamer (BO311) egy streaming készlet, amely rögzítő eszközt, kamerát és mikrofont tartalmaz. Csatlakoztassa a felvevő készüléket, és indítsa el az első adatfolyamot .

AVerMedia Live Streamer

Kiváló feltételek a streaminghez

Persze, a streaming megkezdése elég nehéz. És ezért nem akarja, hogy elvonja a figyelmet a nem funkcionális kiegészítőkkel . Csatlakoztassa az AVerMedia Live Streamer készüléket egy USB számítógéphez, és készen áll mindenre, beleértve a kamerát és a mikrofont is.

AVerMedia Live Streamer

Érzékeny mikrofon

A közönséggel való kommunikáció során jól hallottnak kell lenned. Ez az AM310 egyirányú USB-mikrofon parkettája 48 kHz-es mintavételi frekvenciával. Röviden: ez tiszta stúdió hangzás otthonában.

AVerMedia Live Streamer

Teljes HD kép

A Live Streamer CAM 313 készen áll a Full HD felvételre 60 FPS sebességgel. Ez az ideális minőség , amely elegendő a közönség túlnyomó többségének.

Támogatott szoftver

Az AVerMedia a REcentral révén lehetővé teszi egyidejű közvetítést platformokon keresztül, beleértve a YouTube-ot, a Twitch-t és a Facebook-ot. Ingyenes AVerMedia StreamEngine és CamEngine bővítmények szintén rendelkezésre állnak, amelyek támogatják a harmadik féltől származó alkalmazásokat, például a Streamlabs OBS, OBS és XSplit. Az integrált H.264 hardveres kódoló, ha a StreamEngine-rel használják, biztosítja a CPU használatának nulláját a számítógépen.

AVerMedia Live Streamer

Az AVerMedia Live Streamer (BO311) főbb jellemzői

  • Komplett streaming készlet kamerával, mikrofonnal és szerkesztőkártyával
  • Streaming Full HD felbontással, 60 FPS-en
  • A REcentral támogatja az egyidejű sugárzást platformokon keresztül, beleértve a YouTube-ot, a Twitch-t és a Facebook-ot
  • Könnyű és gyors csatlakozás

Paraméterek

Funkció
Feljátszás Kész!
Rendeltetés
Laptopokhoz és PC-hez Kész!
Csatlakozási mód
USB 2.0 Kész!

Funkció

Funkció
Feljátszás Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Laptopokhoz és PC-hez Kész!

Típus

Csatlakozási mód
USB 2.0 Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AVerMedia Live Streamer (BO311). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AVerMedia Live Streamer (BO311). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AVerMedia Live Streamer (BO310). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AVerMedia Live Streamer (BO310).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ