Rapture AP+ plus nový vizuál

AXAGON CLR-M2FAN COPPER Heatsink with FAN for M.2 SSD

Termékkatalógus
AXAGON CLR-M2FAN COPPER Heatsink with FAN for M.2 SSD
4,5 16 értékelés
Merevlemez hűtő - M.2 SSD meghajtó 2280 mm, réz ventilátorral, aktív, egy- és kétoldalas lemezek hűtése, magasság 13 mm, három hővezető párna a csomagban
8 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AG300c5 Termékszám:  CLR-M2FAN Gyártó honlapja:
AXAGON CLR-M2FAN COPPER Heatsink with FAN for M.2 SSD 8 290 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

AXAGON CLR-M2FAN COPPER Heatsink with FAN for M.2 SSD

Az AXAGON CLR-M2FAN réz ventilátoros hűtő a nagy teljesítményű M.2 SSD-k, különösen az NVMe hűtéséhez tökéletes.Az univerzális hűtőborda a 22 x 80 mm-es méretű M.2 kártyákhoz hasznáható.A mellékelt hőátadó párnák lehetővé teszik a hűtő felszerelését minden egyoldalas és kétoldalas M.2 SSD-hez.

A rézből készült, alumínium borítású hűtőborda magja 8,6 mm magas.A fedél alatt egy PWM sebességszabályozással ellátott ventilátor található, amely egy 4 tűs tápcsatlakozón keresztül csatlakozik a számítógép alaplapjához. A ventilátor fordulatszáma automatikusan szabályozható a hőmérsékletnek megfelelően, energiatakarékosság illetve zajcsökkentés céljából.

A réz ventilátor a fémkerettel együtt passzívan segít optimálisan elvezetni az M.2 SSD működése során keletkező hőt, lehetővé téve a meghajtó hőmérsékletének akár 30°C-kal való csökkentését.  Ez meghosszabbítja az SSD élettartamát ésmegakadályozza a "Thermal Throttling" jelenséget.

A hűtő nem csak az AXAGON M.2 adapterekkel, hanem az alaplapok M.2 (NGFF) foglalatával is használható.A fémkeretnek köszönhetően a hűtő az M.2 meghajtó mindkét oldaláról elvezeti a hőt a maximális hűtési hatékonyság érdekében.

Tulajdonságok:

  • Minden kapacitású M.2 meghajtó támogatása
  • Egy- és kétoldalas M.2 meghajtók támogatása
  • 22 x 80 mm-es M.2 meghajtók támogatása
  • SATA (AHCI) és NVMe (PCI-Express) M.2 meghajtók támogatása
  • Rétegelt réz radiátormag, alumínium borítás
  • Ventilátor PWM sebességszabályozással, 4 tűs tápcsatlakozóval
  • A 3 darab hőátadó párna kombinálható, így egy- és kétoldalas, különböző magasságú SSD-khez egyaránt használható
  • Kompakt méretek: 76 x 24 x 13 mm
  • Tömeg: 45 g

A csomag tartalma:

  • Hűtő ventilátorral, 38 cm-es rögzített tápkábellel
  • fémkeret
  • 3 db hővezető párna
  • szerelőanyag és csavarhúzó

Paraméterek

Nem vagyunk újoncok a piacon, 2005 óta fejlesztünk termékeket az AXAGON márkanév alatt a számítógépes és mobil kiegészítők, alkatrészek, perifériák és multimédia területén. A legnagyobb gondossággal bánunk minden termékkel, és mindig a lehető legjobb minőséget követeljük meg a lehető legalacsonyabb áron. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb technológiai újításokat, hogy az igényeidnek megfelelően tudjunk reagálni.

Megjegyzés:

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXAGON CLR-M2FAN COPPER Heatsink with FAN for M.2 SSD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AXAGON CLR-M2FAN COPPER Heatsink with FAN for M.2 SSD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AXAGON CLR-M2FAN COPPER Heatsink mit Lüfter für M.2 SSD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AXAGON CLR-M2FAN COPPER Heatsink mit Lüfter für M.2 SSD.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ