A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

B+W F-Pro 701, 58 mm átmérőjű szürke szűrő 50% MRC

Termékkatalógus
B+W F-Pro 701, 58 mm átmérőjű szürke szűrő 50% MRC
Átmenetes szűrő - 58 mm-es átmérő, 50% MRC
Kód:  OT417c3 Kiterjesztett jótállás+96 hónap Termékszám:  58701 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

B+W F-Pro 701, 58 mm átmérőjű szürke szűrő 50% MRC Megszűnt

B+W F-Pro 701, 58 mm átmérőjű szürke szűrő 50% MRC

A B+W F-Pro 701 MRC semleges szürke szűrő kiváló áttetszőséggel rendelkező Schott üvegből készült. A szűrő egyik oldala ugyanazon technológia segítségével lett átmenetes szürke réteggel bevonva, amelyet tükröződésmentes réteg kialakításánál alkalmaznak. A kívánt szürke réteg vákuumban történő, különböző fém-oxid gőzök kombinációjával érhető el. Az üveg sárgarézből készült F-PRO keretbe került rögzítésre, amely biztosítja a filter sima elforgatását. A B+W 701 MRC szűrő legsötétebb pontja 50%-os fényáteresztéssel rendelkezik (- 1 rekesznyílás szám). 

Tájképfotózáshoz elengedhetetlen az átmenetes szürke szűrők használata, ugyanis azok kiegyensúlyozzák az érzékelt táj jelentős fénykülönbségeit. Az F-Pro 701 modell ideális választás túlexponálás korrigálására építészeti, beltéri vagy téli tájképfotozás esetén. Ezen probléma leginkább a digitális érzékelőket érinti, amelyek expozíció tekintetében kevésbé rugalmasak a negatív filmekhez képest. Az MRC réteg gondoskodik a kiváló fényáteresztésről (99%) és megakadályozza a fény visszaverődését a digitális érzékelőről az optikai rendszerbe, amely egyébként fátyolképződést eredményezne. Az utolsó réteg védelmet nyújt karcolások ellen és egyúttal megkönnyíti a szűrő tisztítását is.
 
Műszaki adatok:
Felület kialakítása: MRC (többrétegű bevonat)
Menet átmérő: 58 mm
Fényáteresztés: 50%(-1 rekesznyilás szám)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: B+W F-Pro 701, 58 mm átmérőjű szürke szűrő 50% MRC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si B+W pro průměr 58mm F-Pro701 šedý 50% MRC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si B + W pre priemer 58mm F-Pro701 sivý 50% MRC.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ