A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Babyliss G711PE

Termékkatalógus
Babyliss G711PE
1,0 1 értékelés
Epilátor és trimmelő, dupla epilálófej 60 csipesszel, Wet&dry vízben való használatra is, intenzív fény
Kód:  BAEP003 Termékszám:  G711PE

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Babyliss G711PE

Tökéletesen sima bőr az álmod? A Babyliss epilátorral már nem választ el tőle semmi. Bőröd hetekig olyan bársonyos lesz, hogy szíved szerint folyton végigsimítanád majd. Az epilátor elvarázsol 60 csipeszével és gondosan megtervezett elhelyezésű két fejével, amelyek elől már az első végighúzásnál sem menekül meg a legkisebb szőrszál sem. 

A hatékony szőrtelenítést a beépített világítás is támogatja, segítségével minden szőrszálra fény derül. Az epilátor nagyszerű alternatívát kínál a zuhany alatti használattal. A bőr ebben a környezetben sokkal jobban bírja a kezelést, és az egész folyamat sokkal élvezetesebb. Alkalmas kezdők számára az epilálás területén, és érzékeny bőr esetén is. 

Főbb jellemzők

  • Wet & Dry – nedves és száraz körülmények közt is használható
  • A 60 csipeszes V-Capture technológia a 0,5 mm szőrszálakat is megfogja
  • A beépített megvilágításnak köszönhetően egyetlen szőrszál sem menekül meg
  • Hosszú ideig működtethető egy töltéssel: 40 percig
  • Kétszintű fordulatszám-szabályozás
  • Trimmelő adapter
  • Praktikus tárolózacskó

Finom epilálás

Jobban szereted a fájdalommentes szőrtelenítést? A Babyliss márkájú epilátor enyhíti az ezzel a folyamattal általában együtt járó kellemetlen érzéseket. A masszírozóhengerek felpuhítják a bőrt, így alig érzed majd a szőrszál eltávolítását. Két szőrtelenítési sebesség közül választhatsz. Azt biztosan nagyra fogod értékelni, hogy a szőrtelenítés fürdés közben is végezhető. A melegvíznek köszönhetően beindulnak a természetes fájdalomcsillapítók a testben, és kényelmesen ellazítják a bőrt. Rendszeres használat esetén a bőr sokkal jobban reagál majd, és az új szőrszálak egyre puhábbá válnak. Az epilálás végül gyakorlatilag fájdalommentes lesz. Engedd meg magadnak a csábítóan sima lábak hosszútávú érzését!

Van olyan hely, ahova nem merészkedsz 60 erős csipesszel? Használd az érzékeny helyeken használható fejet, amellyel könnyedén elvégezhető a feladat. A trimmelőfejnek is nagy hasznát veszed majd.

Nem kell várnod semmire

Félsz attól, hogy meg kell várnod, míg kinőnek a szőrszálak, hogy az epilátor csipeszei elkaphassák őket? Nem kell szúrósra növesztened, a V-Capture technológiának köszönhetően az epilátorod a legkisebb, homokszemnyi szőröcskéktől fogva végzi feladatát. Ez sokkal hatékonyabbá teszi, mint akár a viasszal való szőrtelenítés. Azzal, hogy gyökerestől téped ki a szőrszálakat, körülbelül 4 hét kell hozzá, hogy újra kinőjenek. Ez idő alatt tökéletesen puha lesz a bőröd, semmilyen beavatkozásra nem lesz szükség. 

Paraméterek

Feltétek száma
1 Kész!
Csipeszek száma
60 Kész!
Sebességfokozatok száma
2 Kész!
Tápellátás
Akkumulátor Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Feltétek száma
1 Kész!

Tulajdonságok

Csipeszek száma
60 Kész!
Sebességfokozatok száma
2 Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Babyliss G711PE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babyliss G711PE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABYLISS G711PE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epilator BABYLISS G711PE.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ