Akvizice ApF HU Shop roku

Babyliss PRO BAB3091BKTE Black Titanium

Termékkatalógus
Babyliss PRO BAB3091BKTE Black Titanium
5 1 értékelés
Hajvasaló - titán simítólapok, simítólapok szélessége 28 mm, 5 hőfokozat, 150-230 °C hőmérséklet tartomány, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, ionizálás, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, ondolálásra is alkalmas, kijelző nélkül, 45 W teljesítmény, 2,7 m hosszú kábel, fekete és arany kivitel, flexibilis kábel, hálózati tápellátás, védőtok a csomag része
47 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BBLZV960 Termékszám:  BAB3091BKTE
Babyliss PRO BAB3091BKTE Black Titanium 47 690 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Babyliss PRO BAB3091BKTE Black Titanium

Szeretnél olyan hajat, mintha most jöttél volna ki a fodrásztól? Pontosan ebben lesz segítségedre ez a hajegyenesítő a népszerű BaByliss PRO gyártótól. A rendelkezésre álló hőfokok száma: 5 hőfokozat. A tökéletesen formázott haj a széles hőmérséklet-tartománnyal érhető el 150 és 230 °C között, amelynek köszönhetően a hajvasaló az egyénre szabva, a haj állapotának megfelelően ápolja a hajat. Rendkívül gyengéden ápol, ezáltal megadja a hajnak a kívánt formát, erőt és fényt. Teljesítménye 45 W, így gyorsan üzemkész lesz. Az összes hajtípusra használható a tartós titán felület, mindegy, hogy vékony szálú, vagy dúsan göndör. A szakemberek nagyra értékelik a titánt, a legfelkapottabb felületek közé tartozik. Remek hővezető, és gyorsan felmelegszik, amitől a hajvasalás könnyebb és egyszerűbb lesz. A lapok szélessége: 28 mm.

Hajvasaló Babyliss PRO BAB3091BKTE Black Titanium ...
Hajvasaló Babyliss PRO BAB3091BKTE Black Titanium ...

Az ismert Babyliss PRO BAB3091BKTE Black Titanium hajvasaló leglényegesebb tulajdonságai

  • Az ismert BaByliss PRO hajvasaló szalonképes frizurát garantál neked
  • Hőfokozatok száma: 5
  • A lapszélesség: 28 mm
  • Az ionos BaByliss PRO hajvasaló remek választás a tökéletesen sima és fényes frizura elkészítéséhez
  • Gyorsan felmelegszik, hála a nagy teljesítményű fűtőegységnek
  • Lehetőséged van loknik létrehozására is
  • Az automatikus kikapcsolás és a működést jelző fény hozzájárul a biztonságos használathoz
  • Kényelmes használat a rugalmas kábellel , amelynek hossza 2,7 m
  • A védőtok a tárolásra szolgál

A jól ismert BaByliss PRO hajsimító és figyelemre méltó funkciói

A hajvasaló képes negatív ionokat generálni, amely gondoskodik a sztatikus elektromosság csökkentéséről. A nagy teljesítményű fűtőegység biztosítja, hogy a hajsimító rövid idő alatt üzemi hőmérsékletűre melegedjen. Ezt a hajvasalót könnyedén az igényeidhez igazíthatod, és pillanatok alatt hajsütővassá alakíthatod. Úgy készült, hogy egyszerre legyen alkalmas precíz hajvasalásra az irodai megjelenéshez, és loknik készítésére a báli ruhádhoz. Ha te is beletartozol abba a feledékeny csoportba, akik nem biztosak abban, hogy a művelet befejezése után ki lett-e húzva a készülék a konnektorból, imádni fogod, hogy fény mutatja a működését, valamint használat után automatikusan kikapcsol. A neves BaByliss PRO hajegyenesítő remek választás azoknak, akik szeretnék, ha tökéletes lenne a frizurájuk, és ezt kíméletes módon akarják elérni.

Hajvasaló Babyliss PRO BAB3091BKTE Black Titanium ...
Hajvasaló Babyliss PRO BAB3091BKTE Black Titanium ...

Elégedett leszel azzal, hogy a működtetése és a kezelése is egyszerű

A neves BaByliss PRO hajegyenesítő remek partner, és segítségével könnyedén formázhatod az összes hajtípust. A hajvasaló klasszikus hálózati tápegységről működtethető, ami folyamatos működést biztosít. A hajvasalóba beépített akkumulátort tett a gyártó, amely még inkább leegyszerűsíti a hajformázás. A közismert BaByliss PRO hajvasaló szuperül néz ki. A csodálatos fekete és arany szín mindenkire jó benyomást tesz.

A népszerű BaByliss PRO hajvasaló csomagjából nem hiányoznak a jobbnál jobb kiegészítők

A hajvasaló mellett a következőket is tartalmazza a csomag: védőtok. Használaton kívül a vasalót, a védőtok segítségével rögzíthető, amely nemcsak a tárolásra használható ki. Minden helyzetben számíthatsz a vasaló kényelmes kezelésére, mivel a kábelhosszúság 2,7 m. Teljes szabadságot élvezhetsz, miközben formázod a hajad, a kábel nem akadályozza, hogy csodás frizurát készíts.

Hajvasaló Babyliss PRO BAB3091BKTE Black Titanium ...

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Vasalófelület anyaga
Titán Kész!
Lapok szélessége
28 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Titán Kész!
Lapok szélessége
28 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
150 °C Kész!
Hőmérséklet fokok száma
5 Kész!
Teljesítmény
45 W Kész!

Tápellátás

Tápegység típusa
Hálózati Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
2,7 m Kész!
Kiegészítők
Védőtok Kész!
Szín
Fekete, Arany Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Babyliss PRO BAB3091BKTE Black Titanium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babyliss PRO BAB3091BKTE Black Titanium. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Babyliss PRO BAB3091BKTE Black Titanium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Babyliss PRO BAB3091BKTE Black Titanium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Babyliss PRO BAB3091BKTE Black Titanium.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ