Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

BaByliss ST440E

Termékkatalógus
BaByliss ST440E
Hajvasaló - simítólapok anyaga: kerámia, kerámia felület, 24 mm széles simítólapok, hőmérséklet-tartomány: 160 °C - 235 °C, mozgó simítólapok, gyors felfűtés, hőmérséklet-szabályozás, ondolálásra is alkalmas, flexibilis kábel, zár, ionizálás és automatikus kikapcsolás, háttérvilágítású kijelző, 1,85 m hosszú kábel, fekete és arany színű
Kód:  BAZNV441 Termékszám:  ST440E

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BaByliss ST440E

A(z) BaByliss ST440E hajvasalóval olyan tökéletes frizurát készíthetsz magadnak, mintha a fodrásztól jönnél. Nemcsak hajvasalásra, de ondolálásra is alkalmas. A kerámialap kiemelkedő hőelosztást biztosít, tehát kevésbé károsítja a hajszálakat. A lebegő vasalólap optimális nyomást fejt ki és védi a hajat a mechanikus károsodásokkal szemben. Folyamatos hőfokbeállítás 160 °C és 235 °C között, így bármilyen hajtípushoz képes alkalmazkodni. A 160 °C minimális hőmérsékletre beállítható hajvasaló vékonyszálú haj simításához is használható. A beépített kijelző biztonságosabb hajformázást kínál.

A(z) BaByliss ST440E hajvasaló legfontosabb paraméterei

  • A kerámia egyenletesen elosztja a hőt, így a hajformázás kevésbé károsítja a hajat
  • Folyamatos hőfokbeállítás 160 °C - 235 °C között
  • Kijelző típusa: Háttérvilágítású kijelző
  • Ionizáló hatás a hidratált hajért
  • A lebegő vasalólap optimális nyomást fejt ki és védi a hajat
  • Ondolálásra is alkalmas
  • Speciális funkciók: Mozgó simítólapok, Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas, Flexibilis kábel, Zár, Ionizálás és Automatikus kikapcsolás

BaByliss ST440E Hajvasaló ionizáló funkcióval

A(z) BaByliss ST440E Hajvasaló tisztító negatív ionokat bocsát ki, amelyek megszüntetik a haj elektrosztatikus töltését. A hajat még selymesebbé és fényesebbé varázsolja. Emellett az ionizálás hidratálja a hajszálakat, így az vasalás után nem lesz száraz.

Paraméterek

Egyéb

Kábel hosszúsága
1,85 m Kész!
Szín
Fekete, Arany Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BaByliss ST440E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss ST440E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BaByliss ST440E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BaByliss ST440E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BaByliss ST440E.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ