A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Bang & Olufsen Beoplay Portal Grey Mist

Termékkatalógus
Bang & Olufsen Beoplay Portal Grey Mist
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.1 PC és Xbox Series -hez, AAC, aptX és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-22000 Hz frekvenciatartomány, 95 dB/mW érzékenység, 24 Ohm impedancia, levehető 1,25 m-es kábel, 24 óra akkumulátor-üzemidő
Kód:  BEO015k2 Termékszám:  1321005 Gyártó honlapja:

Bang & Olufsen Beoplay Portal Grey Mist


BANG & OLUFSEN BEOPLAY PORTAL GREY MIST
Vezeték nélküli gamer fejhallgató

Fokozd a játék élményét olyan fejhallgatóval, amely tökéletesen pontos hangzást, adaptív aktív ANC zajszűrést, sugárformáló technológiát alkalmazó innovatív mikrofont és végül, de nem utolsó sorban, kivételes kényelmet nyújt. A Bang & Olufsen Beoplay Portal vezeték nélküli fejhallgatót a remek hangzás jegyében tervezték nem csak játék közben, hanem zenehallgatáshoz vagy akár telefonhívások lebonyolításához is. Egyszerűen csatlakozz vezeték nélkül a számítógéphez vagy a mobiltelefonhoz acseteléshez, kommunikációhoz vagy zenehallgatáshoz illetve a telefonhívások kezeléséhez. A szabadidődben könnyedén csatlakoztathatod a Bang & Olufsen Beoplay Portal fejhallgatót például Xbox konzolhoz a teljeskörű játékélmény eléréséhez.

FEJLETT MIKROFON TECHNOLÓGIA
Beszélgetés kristálytiszta hangzással

A Bang & Olufsen Beoplay Portal fejhallgató különleges elrendezésű minden irányú mikrofonok összességét alkalmazza, amelyek elkülönítik és felerősítik a felhasználó hangját, miközben sikeresen szűrik ki a környezeti zajt. Ez a technológia leginkább a virtuális mikrofonállványhoz hasonlítható. Mindemellett nagyra értékelheted a Bang & Olufsen Beoplay Portal vezeték nélküli mikrofonos fejhallgató gyors némításának lehetőségét is, ezáltal könnyedén válthatsz az üzemmódok között a tökéletesirányítás érdekében.

MAGÁVAL RAGADÓ HANGZÁS
A Beoplay Portal magával ragad az akcióba

A Beoplay Portal fejhallgató professzionális hangoláson esett át a Bang & Olufsen hangmérnökei által és a Dolby Atmos fejhallgató hangzás technológiáját alkalmazza, ezáltal pedig lenyűgöző térhatású hangzást kínál minden apró részlettel a páratlan audio élmény megalkotásához az Xbox vagy számítógépes játék környezetben.




A BANG & Az OLUFSEN BEOPLAY PORTAL MAXIMÁLIS KÉNYELMET NYÚJT
Ideális a hosszú használatra

A Bang & Olufsen Beoplay Portal fejhallgatót a hosszútávú viselethez tervezték - csupán 282 grammos tömegével garantálja a kényelmes viseletet. A memóriahabos légáteresztő anyagokból készült fülpárnák az áll részén továbbfejlesztett formatervezéssel nemcsak a kényelmet, hanem az akusztikát is javítják. Az innovatív alacsony tömegű nyomáscsökkentő fejpánt hozzájárul a rendkívül kényelmes használathoz a Bang & Olufsen Beoplay Portal vezeték nélküli fejhallgató viselete közben.

A BANG & A OLUFSEN BEOPLAY PORTALT AZ XBOX-RA TERVEZTÉK
Azonnali kapcsolódás

A Bang & Olufsen Beoplay Portal vezeték nélküli fejhallgatót kifejezetten az Xbox játékkonzolhoz tervezték a limitált szériás egyedülálló kiegészítők termékcsaládjának részeként. Ez gondoskodik a könnyű kapcsolódásról az Xbox konzolhoz stabil vezeték nélküli interfészen keresztül a 2,4 Ghz-es sávon (Xbox Wireless) az azonnali játékélmény érdekében. A Bluetooth 5.1 és az aptXTm Adaptive kodek is elérhető a Bang & Olufsen Beoplay Portal zökkenőmentes mobiltelefonos csatlakoztatásához.


Bang & Olufsen Beoplay Portal

A JÁTÉKÉLMÉNY TESTRE SZABÁSA
Mobilalkalmazás

A Bang & Olufsen funkciói lehetővé teszik a kifogástalan játékélmény megalkotását. Változtasd meg a Bang & Olufsen Beoplay Portal fejhallgató hangszínszabályozó beállításait gesztusokkal, élvezd a zenét és a lejátszást két gyors üzemmóddal és tapasztald meg a jobb hallhatóságot az Own Voice technológiát alkalmazó mikrofonnal. Az alkalmazásban gazdag beállítások közül választhatsz az aktuális igényeidnek megfelelően, legyen szó akár egy izgalmas küldetésről vagy focimeccsről a barátokkal.

Bang & Olufsen Beoplay Portal

AKKUMULÁTOR
Beoplay Portal akár 24 órás működéssel

A beépített 1200 mAh kapacitású akkumulátor egyetlen töltéssel 12 órás üzemidőt nyújt (2,4 Ghz-es csatlakozás). Amennyiben a Bluetooth kapcsolatot választod bekapcsolt ANC funkcióval, úgy a fejhallgató képes a 24 órás üzemidőre is. Ezt követően a Bang & Olufsen Beoplay Portal feltöltése a mellékelt USB-C kábellel történik, továbbá rendelkezik a klasszikus 3,5 mm-es jack csatlakozóval a kábeles lejátszáshoz.

Bang & Olufsen Beoplay Portal

BANG & OLUFSEN BEOPLAY PORTAL FEJHALLGATÓ
Kényelmes és tartós

A Beoplay Portal fejhallgatót első osztályú, könnyű és ellenálló anyagokból készítették - szálcsiszolt alumínium, puha és tartós báránybőr, hosszantartó kompozit polimer vagy kötött bambuszszálas szövet a légáteresztés és a kényelem érdekében.


A Bang & Olufsen Beoplay Portal GREY MIST vezeték nélküli fülhallgató FŐBB JELLEMZŐI

  • Fejhallgató ANC adaptív aktív környezeti zajcsökkentéssel
  • Innovatív mikrofon sugárformáló technológiával
  • Számos integrált mikrofon erősíti a hangodat, miközben kiszűri a környezeti zajokat
  • A Dolby Atmos fejhallgató technológia páratlan térhatású hangzást nyújt a Windows 10-en vagy az Xbox konzolokhoz
  • A Beoplay Portal hosszú viseletre készült
  • Fejpánt innovatív nyomáscsökkentő, kiegyenlítő kialakítással
  • Csatlakozás Xbox-hoz és PC-hez vagy mobileszközhöz 2,4 GHz-es hálózaton keresztül
  • Előre beállított vagy teljesen módosítható EQ módok a Bang & Olufsen mobilalkalmazásban
  • Akár 24 órás üzemidő (csak ANC-vel rendelkező Bluetooth-kapcsolatot használva)
  • Töltés USB-C-n keresztül
  • A Beoplay Portal 3,5 mm-es csatlakozóval rendelkezik a vezetékes csatlakozáshoz
  • HW gomb a számítógéppel való gyors párosításhoz


Paraméterek

Szín
Szürke Kész!
Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack, Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack, Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.1 Kész!
Támogatott kodekek
AAC, aptX, SBC Kész!
Kábel hossza
1,25 m Kész!
Levehető kábel
igen Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
22 000 Hz Kész!
Érzékenység
95 dB/mW Kész!
Impedancia
24 Ohm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
24 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C Kész!

Tömeg

Tömeg
282 g Kész!

Platform

Platform
PC, Xbox Series Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bang & Olufsen Beoplay Portal Grey Mist Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bang & Olufsen Beoplay Portal Xbox Grey Mist. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bang & Olufsen Beoplay Portal Grey Mist.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ