AP+ nový vizuál Shop roku

Barista & Co porcelán dipper

Termékkatalógus
Barista & Co porcelán dipper
Filteres kávéfőző - dipper egy vagy két csésze kávé elkészítéséhez, talp a csészék elhelyezésere, így a kávé egyenesen a bögrébe csöpög le, csészealj, filter mérete: 3
Kód:  BARCO008 Kiterjesztett jótállás+12 hónap Termékszám:  BARCO008

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Barista & Co porcelán dipper

Szereted a filter kávé ízét és illatát?  Próbáld ki a Barista & Co. vállalat kerámia dipperét. Az első pillanattól kezdve tökéletes segítőddé válik, a filter kávé elkészítése egyszerű lesz, és az eredmény magáért beszél majd. Mivel a dipper porcelánból készült, ami remekül vezeti a hőt, a kávé megőrzi teljes ízét és illatát. Az egész lakást elárasztja majd az illat, megédesíti a reggeli ébredezést. A talpon egyszerűen elhelyezhető a bögre, így a kávé egyenesen abba csöpög majd. A dippert csepegtetővel szállítjuk, így a konyha könnyen tisztán tartható. Miután megfőzted a remek kávét, a dippert könnyű elmosni.

Legfontosabb jellemzők

  • szűrt kávé és tea készítéséhez
  • csészealjjal
  • kerámiából készült

Tippek az ízletes kávé elkészítéséhez

3-mas vagy esetleg 4-es méretű szűrőt használj. A dippert a szűrővel állítsd az alátétre. A szűrőbe szórd bele a finomra őrölt kávét. Az ajánlott mennyiség 7g (15ml) 100 ml vízhez. Forrald fel a vizet, és hagyd 3-4 percig állni. Önts kisebb mennyiséget a filterre - lassan, körkörös mozgással. A frissen őrölt kávénál látni fogod, ahogy kivirágzik - a kávé beissza a vizet. 15 másodperc után öntsd bele a megfelelő mennyiségű vizet, spirált elkotva, kívülről befelé haladva. A lassabb vízöntés miatt a kávé erősebb lesz.

Méretek: 13.2 × 13,6 × 13,6 cm

 

Paraméterek

Filteres kávéfőző típus
Klasszikus Kész!
Csésze kapacitás
2 Kész!
Szűrő
Papír Kész!

Csepegtető jellemzői

Filteres kávéfőző típus
Klasszikus Kész!
Csésze kapacitás
2 Kész!
Szűrő
Papír Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Barista & Co porcelán dipper Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barista&Co porcelánový dripper na kávu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Barista & Co porcelánový dripper na kávu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kaffeefilter Barista & Co Kaffee Porzellan Untersetzer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kaffeefilter Barista & Co Kaffee Porzellan Untersetzer.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ