A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Akkus csavarbehajtók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Akkumulátorok száma
1
(49)
2
(53)
3
(1)
Akku nélkül
(34)
Akkumulátor feszültsége
3,6 V
20 V
-
Akkumulátor kapacitása
0,85 Ah
5 Ah
-
Max. fordulatszám
180 ford/perc
4500 ford/perc
-
Max. forgatónyomaték
3 Nm
150 Nm
-

Kihívásnak tűnhet, de a megfelelő akkus csavarbehajtó bebizonyítja, hogy könnyen megy. Képzeld el, milyen csodálatos eredményeket érhetsz el a megfelelő eszközzel. Lehetsz szakember vagy barkácsoló, nálunk megtalálod a neked való készüléket. Olvass tovább és megtudod, hogy egy akkus csavarbehajtó kiválasztásánál milyen szempontokra kell figyelned.

Tovább

Hogyan válasszunk az akkus csavarbehajtók közül?

Az akkus csavarbehúzó nagyszerű segítő, amelyet szinte minden háztartás használhat. Segítségével lehet fúrni, csavarozni vagy csavart meghúzni. Minden nagy kihívásnak tűnő feladat sokkal gyorsabban elvégezhető a megfelelő eszközzel. Búcsút mondhatsz a fárasztó kézi munkával való küzdelemnek. Ráadásul nem kell aggódnod semmilyen vezeték miatt, és élvezheted azt a rugalmasságot, amit egy akkumulátoros csavarbehajtó nyújt. De hogyan kell kiválasztani a megfelelőt?


  • Az akkus csavarbehajtó mobilitást biztosít.
  • A vezetékes változathoz képest nagyon könnyű.
  • Az akkumulátoros csavarbehajtó gyors és hatékony eszköz.


  • Az akkus csavarbehajtó rendszeres töltést igényel.
  • Hátránya a kisebb teljesítmény.

Milyen típusú akkumulátorok szükségesek az akkus csavarbehajtó működéséhez?

Mielőtt kiválasztod, először nézd meg, hogy milyen akkumulátorral rendelkezik az akkumulátoros csavarbehajtó. Megkülönböztetünk régebbi típusokat, amelyeket NiMH és NiCD néven emlegetünk, és modern Li-on változatokat. A NiCD és NiMH akkumulátorok jó teljesítményt nyújtanak, több töltési ciklust bírnak ki, de nehezebb karbantartani őket. A Li-on akkumulátorok jó teljesítményük és kompakt méretük mellett könnyű karbantartást is kínálnak. Nincs memória effektusuk, így hosszabb leállásokat is kibírnak.

i

Ne felejtsd el megnézni azt sem, hogy az akkus csavarbehajtó hány elemet tartalmaz a csomagolásban. Egyes gyártók rögtön 2 darabot adnak, másoknál külön kell vásárolnod egyet. A hosszabb teljesítmény érdekében érdemes rögtön beszerezni egy tartalék akkumulátort. Látogass el a szerszám akkumulátorok kategóriájába.

Akkus csavarbehajtók, amelyek kapacitása nem okoz csalódást

A jó akkumulátoros csavarbehajtók nem csak úgy lemerülnek. Meg kell bíznod a szerszámaidban, hiszen a lehető leggyorsabban szeretnéd befejezni a projektedet. Ezért semmiképpen sem szeretnéd, hogy állandóan a töltőre kelljen várnod. A kapacitás Ah-ban van feltüntetve, ami támpontot ad arra vonatkozóan, hogy mennyi ideig fog működni az akkus csavarbehajtó. Az 1,1-1,5 Ah közötti akkumulátorok jelentik az alaptartományt.

Akkus csavarbehajtó Bosch
Kicsi akkus csavarbehajtó

Akkus csavarbehajtó Makita
Közepes méretű akkumulátoros csavarbehajtó

A hosszabb teljesítmény érdekében érdemes legalább 2 Ah kapacitású akkumulátorhoz nyúlnod. A szakemberek leggyakrabban 18 V-os és 3 Ah kapacitású akkus csavarbehajtó használatát ajánlják.

Az akkus csavarbehajtók teljesítménye a feszültségben rejlik

Az, hogy milyen feszültséggel rendelkezik az akkus csavarbehajtó, elárulja, hogy mekkora lesz a teljesítménye. A piacon a különböző feszültségek igazán széles skálájával találkozhatsz. A 3,6 V-os kis csavarhúzóktól a 12; 14,4 vagy 18 V-os közepes teljesítményűeken át az igazán professzionális, akár 36 V-os feszültséggel büszkélkedő szerszámokig. Az otthoni hobbiprojektekhez a 12 voltos feszültség is megteszi.

i

A maximális nyomaték és a maximális fordulatszám is sokat elárul a teljesítményről. Általánosságban azonban érdemes megnézni a feszültséget, és máris elég világos képet kaphatsz a teljesítményről.

Milyen funkciókat kínálnak az akkus csavarbehajtók?

Az akkus csavarbehajtók elsősorban arra valók, hogy csavarozhass, fúrhass vagy behúzhass velük. Tehát elsősorban az érdekel, hogy jól működnek-e. Egyes akkus csavarhúzók azonban sokkal többet nyújtanak, mint a teljesítmény és az akkumulátor kapacitása. Gyengébb fényviszonyok között értékelni fogod a beépített LED-lámpát. Az ergonómia és a sebességfokozatok száma is érdekelhet. Nézd meg a saját szemeddel, mit nyújthat neked egy akkus csavarbehajtó.

Ha a legjobb akkus csavarbehajtók beszerzésén gondolkodsz, akkor nézd meg, mit mondanak vásárlóink. Tapasztalataikat felhasználhatod, és kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb szerszámot.

Egy csavarbehajtó akkus változata nem teljes tartozékok nélkül

A tartalék akkumulátoron kívül szükséged lesz egy barkácskészletre is, amelyet a tartozékok akkumulátoros csavarbehajtókhoz kategóriában találsz. A bitkészletek és a megfelelő tartozékok megkönnyítik a munkádat még a nehezen hozzáférhető helyeken is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Bosch IXO 7 set, 0.603.9E0.021 Szállításra kész > 5 db
Akkus csavarhúzó -, 2 Ah, az akkumulátor tartozék
26 890 Ft

2.
Bosch GO Professional Szállításra kész > 5 db
Akkus csavarhúzó - 3,6 V, 5 Nm max. nyomaték
27 990 Ft

3.
Bosch IXO 7 basic, 0.603.9E0.020 Szállításra kész 4 db
Akkus csavarhúzó -, 2 Ah, az akkumulátor tartozék
17 190 Ft

Még több
140 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Bosch IXO 7 set, 0.603.9E0.021
Akkus csavarhúzó -, 2 Ah, az akkumulátor tartozék
26 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCh08415
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Metabo BS 18Li Mobil műhely, 2x2Ah - Akkus fúró
Típusok
4,9 38×
Metabo BS 18Li Mobil műhely, 2x2Ah
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximum fordulatszáma 1650 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 48 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 1,53 kg
60 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOG002mb
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 41×
GSB 180-Li Professional 2x 2Ah
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, üvegbe, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximum fordulatszáma 1900 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 54 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,64 kg
60 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC8a28
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Bosch AdvancedImpact 18 (1x2,5 Ah)
Akkus csavarhúzó - 18 V, 2,5 Ah, 36 Nm max. nyomaték, az akkumulátor tartozék
86 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC032a12
4,8 73×
Bosch GO Professional
Akkus csavarhúzó - 3,6 V, 5 Nm max. nyomaték
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCD022
Bosch IXO 7 basic, 0.603.9E0.020
Akkus csavarhúzó -, 2 Ah, az akkumulátor tartozék
17 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh08414
5,0
Einhell TE-CD 18/40 Li +69 Kit (2x2,0Ah)
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximum fordulatszáma 1500 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 40 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,5 kg
44 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFE040
5,0
Einhell Akkus ütvefúró csavarozó TP-CD 18/60 Li- i BL-Solo
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefe nélküli motor, maximum fordulatszáma 2000 ford/perc, max. forgatónyomatéka 60 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, tömege 1,4 kg
Szuper ár
34 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFE012
Einhell TC-SD 3,6 Li
Akkus csavarhúzó - 3,6 V, akkumulátor nélkül
9 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF259
4,4
Bosch szerszámtok
Szerszámos táska - szétnyitható, mérete: 44,8cm × 16,7cm × 26,9cm,
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC756v216
5,0 17×
FIELDMANN FDV 10201-A
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba való fúráshoz, szénkefés motor, maximum fordulatszáma 1500 ford/perc, a tokmány max. befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 1 db 1,3 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,3 kg
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOJ402a
4,8 16×
Bosch Mobil műhely PSB 1800 18V, 2x1,5Ah
Akkumulátoros fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, fába, falba és vasba való fúráshoz, maximum fordulatszáma 1350 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 38 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 1,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 1,3 kg
57 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0310
5,0
Bosch UniversalDrill 18V-55 (2x 2,0 Ah) + AL18V-20
Akkus fúró - szénkefe nélküli motor, maximális forgatónyomatéka 60 Nm, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban
50 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOCh0436
4,6 10×
MAKITA HP488DWE
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximális fordulatszáma 1400 ford/perc, max. forgatónyomatéka 42 Nm, a tokmány max. befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat és bal/jobb forgásirány, 2 db 1,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 2 kg
50 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAKInar123
Bosch GSB 120-LI 2x2Ah + 23 db-os bit és fúrószár készlet - Akkus fúró
Típusok
4,7 90×
Bosch GSB 120-LI 2x2Ah + 23 db-os bit és fúrószár készlet
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, üvegbe, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, max. fordulatszáma 1500 ford/perc, max. forgatónyomatéka 30 Nm, a tokmány max. befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 0,9 kg
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC823a16
4,2
Einhell TE-SD 3,6/ 1 Li
Akkus csavarhúzó - 3,6 V, 1,5 Ah, 4,5 Nm max. nyomaték, az akkumulátor tartozék
Szuper ár
11 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EINnar04
Bosch EasyDrill 18V-40 (2x 2 Ah) + AL18V-20
Akkus fúró -, max. fordulatszáma 1630 ford/perc, max. forgatónyomatéka 40 Nm, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban
38 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOCh0433
4,9 20×
Metabo PowerMaxx BS Basic 2x2 Ah
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, max. fordulatszáma 1400 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 34 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 0,8 kg
34 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOG001a5
5,0
Bosch EasyDrill 1200 - 2× 1,5 Ah, töltő, koffer (0.603.9A2.10B)
Akkus csavarhúzó - 12 V, 1,5 Ah, 30 Nm max. nyomaték, a csomagolás 2 akkumulátort tartalmaz
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh08499
4,8
Einhell Akkus csavarhúzó ütvefúróval TE-CD 18/48 Li-i-Solo
Akkumulátoros fúró - 18 V, 48 Nm max. nyomaték, akkumulátor nélkül
28 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOF185
4,9 13×
EXTOL PREMIUM 8891151
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, max. fordulatszáma 1350 ford/perc, max. forgatónyomatéka 21 Nm, a tokmány max. befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 1,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 0,9 kg
16 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAD0012
Makita DHP484Z 18V ütvecsavarozó akkumulátor nélkül
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, üvegbe, fába, falba és vasba való fúráshoz, szénkefe nélküli motor, maximális fordulatszáma 2000 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 54 Nm, a tokmány max. befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, tömege 1,2 kg
48 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: makDHP484Z
Bosch Professional GSR 185 LI - 1× 4,0 Ah, töltő, táska (0.601.9K3.005)
Akkus csavarhúzó - 18 V, 2 Ah, 50 Nm max. nyomaték, az akkumulátor tartozék
63 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh08498
4,0
Bosch IXO 7 basic - 0.603.9E0.009
Akkus csavarhúzó -, 2 Ah, az akkumulátor tartozék
24 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOCh08416

Akkus csavarbehajtók

BoschA Bosch 18V POWER FOR ALL akkumulátor a Bosch szerszámok széles köréhez használható Egyetlen akkumulátorral számos eszközt működtethetsz a kertben és a műhelyben egyaránt. A Bosch 18V POWER FOR ALL rendszere pontosan ezt kínálja.

Akkus csavarbehajtók

A Akkus csavarbehajtók kategóriában összesen 140 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó akkus csavarbehajtók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább akkus csavarbehajtók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb akkus csavarbehajtók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: akkus csavarbehajtók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ