A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Einhell TE-CD 18 LI Expert Plus

Termékkatalógus
Einhell TE-CD 18 LI Expert Plus
5 2 értékelés
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, max. fordulatszáma 1350 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 48 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 1,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 1,3 kg
Kód:  BOF104f Termékszám:  4513687 Gyártó honlapja:

Einhell TE-CD 18 LI Expert Plus

Te is egyike vagy azoknak az embereknek, akik a ház körüli vagy a garázsban elvégzendő munkákat önmaguk szeretik elvégezni? Az otthoni barkácsolás és építkezés szerelmesei, és a professzionális felhasználók egyaránt szeretni fogják az Einhell lehújabb akkus fúrócsavarozóját, amely minden kétséget kizáróan egy rendkívül hasznos és elengedhetetlen részévé válik majd az eszköztáradnak. Az Einhell TE-CD 18 LI a Power X-Change termékcsalád része. Ezt azért fontos kiemelni, mert a paletta összes terméke ugyanolyan akkumulátort és töltőt használ, így neked nem kell minden eszközhöz külön-külön akksit venned.

Az Einhell TE-CD 18 LI legfontosabb jellemzői:

  • Kétsebességes működés
  • Nagy teljesítményű motor
  • Fém hajtómű
  • Egykezes tokmány
  • Automatikus tengelyreteszelés
  • Gumírozott markolat
  • Szabadon válaszható forgásirány
  • LED-es munkafény
  • Kényelmes övcsipesz

A hatékony munkához

Ezzel az akkus fúrócsavarozóval nem kell többé a hálózati áramtól függve dolgoznod. Használd ki az Einhell TE-CD 18 LI adta előnyöket és a szabadságot, hogy bárhol, bármikor dolgozhatsz munkáidon! Az egykezes tokmány és a gyorsrögzítő rendszernek hála könnyedén váltogathatod az éppen igényeidnek megfelelő fúró- vagy bitfejeket. Az eszköz 24 fokozatban tudja szabályozni a nyomatékot. Az akkus fúró erőteljes motorral és egy masszív, tartós fém főtengellyel rendelkezik. A markolatba épített ravasz segítségével finoman szabályozhatod a forgási sebességet a 0-1350 fordulat/perces tartományban, valamint megváltoztathatod a forgásirányt is. A LED-es munkafény segítségedre lesz, hogy este, vagy rossszabb időjárási körülmények között is precízen végezhesd el a munkát.

Ergonomikus kialakítás

Az Einhell TE-CD 18 LI burkolata kemény és tartós anyagból készült. A kényelmes kezelés és a készülék megfelelő tartása érdekében a puhább, gumírozott markolatot is használhatod, amely tökéletesen a kezedbe simulva nyújt betonstabil önbizalmat számodra a munka során. Az Einhell TE-CD 18 LI mindössze 1,3 kg-ot nyom, így megkönnyíti számodra a hosszútávú használatot a csuklódra és a vállaidra nehezkedő terhelés könnyítésével. Egy másik praktikus megoldás a fém övcsat, amely segítségével az eszközt felakaszhatod a munkaruhádra, amikor éppen nem használod. Ez a vezetéknélküli, akkus fúrócsavarozó mindig kéznél lesz.

 

Paraméterek

Akkumulátorok száma
2 Kész!
Akkumulátor feszültsége
18 V Kész!
Akkumulátor kapacitása
1,5 Ah Kész!
Kapacitás
1,5 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
18 V Kész!

Akkumulátor

Akkumulátorok száma
2 Kész!
Akkumulátor feszültsége
18 V Kész!
Akkumulátor kapacitása
1,5 Ah Kész!

Akkumulátor

Kapacitás
1,5 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
18 V Kész!

Típus

Ütvefúró funkció
Ütvefúró funkció nélküli Kész!
Tápellátás
Akkus Kész!
Alkalmas
Gipszkartonba, Üvegbe, Fába, Vasba Kész!

Teljesítmény

Max. fordulatszám
1 350 ford/perc Kész!
Max. forgatónyomaték
48 Nm Kész!
Motor típusa
Szénkefés Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Nyomaték szabályozás, Fordulatszabályozás, Ergonómikus markolat, Bal/jobb forgásirány, LED világítás Kész!
Tokmánybefogás
10 mm Kész!
Sebességek száma
Kétsebességes Kész!
Tokmánykulcsos
Gyorsszorító Kész!

Tömeg

Tömeg
1,3 kg Kész!

Csomag része

Csomag része
Töltő, Akkumulátor Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Készülék Kész!
Akkumulátor típusa
Li-Ion Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes fúró csavarozó
Termékek: Power X-Change 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Einhell TE-CD 18 LI Expert Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Einhell TE-CD 18 LI Expert Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Einhell TE-CD 18 LI Expert Plus.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ