30 dnů na vrácení Shop roku

Archív - Fém kerti asztalok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
25 termék
HAPPY GREEN kerti asztal, összecsukható, kerek OBLO átmérő: 80 cm
Kerti asztal - összecsukható, anyaga: fém és műanyag, kerek alakú asztal, színe: fehér, 80 cm átmérővel
Megszűnt
Termékkód: VETGR021
ROJAPLAST Catering asztal összecsukható o80cm
Kerti asztal - összecsukható asztallap anyaga műanyag,, kerek alakú, fehér és grafit kivitel, átmérője 80 cm
Megszűnt
Termékkód: ROJ34j4
4,3
La Proromance Bistro Table 001 Aluminium
Kerti asztal - rozsdamentes acél fedőlappal, korrózióálló alumíniumszerkezet, 4 állítható lábbal ellátott talapzat, teherbírás 75 kg-ig, kültéri és beltéri használatra, méretek: 60 × 60 × 70 cm, középső csőátmérő 58 mm, súly 5,8 kg
Megszűnt
Termékkód: LPRGT35
4,2
La Proromance Bistro Table G03
Kerti asztal - üveglemezzel, 5 mm vastag edzett üveg dombornyomással, porszórt acélszerkezet, teherbírás 75 kg-ig, kültéri és beltéri használatra, méretek: 60 × 60 × 70 cm, súly 5,4 kg
Megszűnt
Termékkód: LPRGT25
4,4 12×
ZWMT - 24 Kerti fém asztal
Kerti asztal - napernyő tartó nyílással, asztallap anyaga acél,, téglalap alakú, fekete kivitel, mérete 150 × 90 × 71 cm (H × Sz × Ma)
Megszűnt
Termékkód: DESILI010
Designlink NEAPOL cappuccino színű
Kerti asztal - anyaga: acél, kerek alakú asztal, színe: cappucino, 110 cm átmérővel
Megszűnt
Termékkód: DEKnab017
Designlink NEAPOL fekete színű
Kerti asztal - anyaga: acél, kerek alakú asztal, színe: antracitszürke, 110 cm átmérővel
Megszűnt
Termékkód: DEKnab016
5,0
Designlink LOUNGE fekete kávé színű
Kerti asztal - anyaga: acél, kerek alakú asztal, színe: antracitszürke és fekete, 65 cm átmérővel
Megszűnt
Termékkód: DEKnab004
Megszűnt
Termékkód: DEKnab003
Designlink fehér
Kerti asztal
Megszűnt
Termékkód: DEKnab002
BONAMI Timpana Milo kerti asztal
Kerti asztal - átlátszó keméyített üveglappal, napernyőtartó nyílás, alumínium szerkezet, nem igényel különösebb karbantartást, kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas.
Megszűnt
Termékkód: BONAMI004
5,0
BONAMI Timpana Ridge keti asztal
Kerti asztal - napernyő tartó nyílással, anyaga: fém, kerek alakú asztal, színe: fekete, 102 cm átmérővel
Megszűnt
Termékkód: BONAMI006
CENTURY fehér asztal
Kerti asztal - vas, mérete 71 cm, átmérő 70 cm, tömeg 8,5 kg
Megszűnt
Termékkód: BUTL0008
CENTURY szürke asztal
Kerti asztal - vas, mérete 71 cm, átmérő 70 cm, tömeg 8,5 kg
Megszűnt
Termékkód: BUTL0009
CENTURY olajzöld asztal
Kerti asztal - vas, mérete 71 cm, átmérő 70 cm, tömeg 8,5 kg
Megszűnt
Termékkód: BUTL0007
PALAZZO Mozaikos asztal
Kerti asztal - vas, kerek, magasság 73 cm, átmérő 60 cm, tömeg 17 kg
Megszűnt
Termékkód: BUTL0016
PARKLIFE Összecsukható asztal 80x80 cm fehér/barna
Kerti asztal - Hossz 80 x Szélesség 80 x Magasság 75 cm. Tömege: 14,5 kg. FSC minősítésű akácfa (olajozott), horganyzott fém porszórt festékbevonattal. Enyhén szappanos vízzel tisztítsd, majd száraz ruhával töröld szárazra. Annak érdekében, hogy elkerüld a felület kiszáradását és berepedezését illetve a nedvesség behatolását a fába, évente egyszer vagy kétszer ajánlatos a bútorok rendszeres olajozása. Télen tartsd hideg, hűvös, beltéri helyen. Takard le ponyvával, ha a szabadban tárolod. Eső vagy hó után töröld le a nedvességet a sík felületekről.
Megszűnt
Termékkód: BUTL0035
4,0
CASTELLO Kézi asztal márványból
Asztal - márványból, átmérője 60 cm, magassága 70,5 cm, tömege 23 kg
Megszűnt
Termékkód: BUTL0014
PARKLIFE Összecsukható asztal 80x80 cm fekete/barna
Kerti asztal - Hossza 80 x Szélessége 80 x Magassága 75 cm. Tömege: 14,5 kg. FSC tanusított akácfa (olajozott), horganyzott fém porszórt festék bevonattal. Enyhén szappanos vízzel tisztítsd, majd száraz ruhával töröld szárazra. Annak érdekében, hogy elkerüljük a felület kiszáradását és berepedezését illetve a nedvesség behatolását a fába, évente egyszer vagy kétszer ajánlatos a bútorok rendszeres olajozása. Télen tartsd hideg, hűvös, beltéri helyen. Takard le ponyvával, ha szabadban tárolod. Eső vagy hó után töröld le a nedvességet a sík felületekről.
Megszűnt
Termékkód: BUTL0028
PARKLIFE Asztal 80x130 cm fekete/barna
Kerti asztal - Hossza 130 x Szélessége 80 x Magassága 75 cm. Tömege: 22,5 kg. FSC minősítésű akácfa (olajozott), horganyzott fém festékpor bevonattal. Enyhén szappanos vízzel tisztítsd, majd száraz ruhával töröld szárazra. Annak érdekében, hogy elkerüld a felület kiszáradását és berepedezését, illetve a nedvesség behatolását a fába, évente egyszer vagy kétszer ajánlatos a bútorok rendszeres olajozása. Télen tartsd hideg, hűvös, beltéri helyen. Takard le ponyvával, ha a szabadban tárolod. Eső vagy hó után töröld le a nedvességet a sík felületekről.
Megszűnt
Termékkód: BUTL0027
PARKLIFE asztal, 80 x130 cm-es, fehér / barna
Kerti asztal hossza: 130 x szélessége: 80 x magassága: 75 cm. Tömege: 22,5 kg. FSC minősítésű akácfa (olajozott), horganyzott fém festékpor bevonattal. Enyhén szappanos vízzel tisztítsd. majd száraz ruhával szárítsd meg! Annak érdekében, hogy elkerüld a felület kiszáradását és berepedezését vagy a nedvesség behatolását a fába, évente egyszer vagy kétszer ajánlatos a bútorok rendszeres beolajozása. Télen tartsd hideg, hűvös, beltéri helyen! Fedd le ponyvával, ha szabadban tárolod. Eső vagy hó után töröld le a nedvességet a sík felületekről!
Megszűnt
Termékkód: BUTL0034
PARKLIFE Tálca állvánnyal barna/fehér
Asztal - Sz 65 x Mé 45 x Ma 72 cm. Tömege 10 kg. FSC tanúsított akácfa (olajozott), horganyzott fém és por alakú lakkbevonat. Tisztítás enyhén szappanos vízzel. Szárítsd meg tiszta, száraz ruhával. A felület kiszáradásának és berepedezésének elkerülése érdekében, vagy a nedvesség behatolásának megakadályozásáért a fába, ajánljuk a bútorok rendszeres beolajozását - évente egyszer vagy kétszer. Télen tartsd odabent száraz és hűvös helyen. Ha szabadban tárolod, takard le vízálló ponyvával. Eső / havazás után töröld le a nedvességet a sík felületekről.
Megszűnt
Termékkód: BUTL0038
PARKLIFE Tálca állvánnyal barna/fekete
Tálca - Sz 65 x Mé 45 x Ma 72 cm. Tömege 10 kg. FSC tanúsított akácfa (olajozott), horganyzott fém és por alakú lakkbevonat. Tisztítás enyhén szappanos vízzel. Szárítsd meg tiszta, száraz ruhával. A felület kiszáradásának és berepedezésének elkerülése érdekében, vagy a nedvesség behatolásának megakadályozásáért a fába, ajánljuk a bútorok rendszeres beolajozását - évente egyszer vagy kétszer. Télen tartsd odabent száraz és hűvös helyen. Ha szabadban tárolod, takard le vízálló ponyvával. Eső / havazás után töröld le a nedvességet a sík felületekről.
Megszűnt
Termékkód: BUTL0031
PARKLIFE Összecsukható asztal erkélyre barna/fekete
Asztal - Sz 85 x Mé 54 x Ma 75 cm. Tömege 11 kg. FSC tanúsított akácfa (olajozott), horganyzott fém és por alakú lakkbevonat. Az asztallap összehajtható, hogy helyet takarítson meg. 5 - 16 cm széles erkélykorlátokhoz. A falra szerelést ajánljuk. Tisztítás enyhén szappanos vízzel. Szárítsd meg tiszta, száraz ruhával. A felület kiszáradásának és berepedezésének elkerülése érdekében, vagy a nedvesség behatolásának megakadályozásáért a fába, ajánljuk a bútorok rendszeres beolajozását - évente egyszer vagy kétszer. Télen tartsd odabent száraz és hűvös helyen. Ha szabadban tárolod, takard le vízálló ponyvával. Eső / havazás után töröld le a nedvességet a sík felületekről.
Megszűnt
Termékkód: BUTL0030
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ