Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

FERRIDA GT 3045

Termékkatalógus
FERRIDA GT 3045
4,5 12 értékelés
Szegélynyíró - elektromos, 450 W, 300 m2 feletti területekhez, szélesség 30 cm, damilvastagság 1,4 mm, damil hossza 6 m, teleszkópos alumínium fogantyú, védőburkolat, kábeltartó, biztosíték, vezetőkerék, tömege 2,3 kg, anyaga: műanyag, alumínium
Kód:  FRDGT005 Termékszám:  FRD-GT3045PE

FERRIDA GT 3045

Erőteljes és könnyű

szegélynyíró

A FERRIDA GT 3045 szegélynyíróval a gyep karbantartása sokkal könnyebb lesz, mint amilyennek az első pillantásra tűnik. 450 W-os teljesítményével, 30 cm vágószélességével, valamint állítható fogantyújával ez a szegélynyíró közepes és méretesebb, 300 m2 vagy annál nagyobb területek karbantartására ajánlott. Kis súlyának köszönhetően a FERRIDA GT 3045 könnyen kezelhető és használata mindenki számára egyszerű.

FERRIDA GT 3045

TELJESÍTMÉNY

450 W

VÁGÓSZÉLESSÉG

30 cm

TÖMEG

2,3 kg

FERRIDA GT 3045

A FERRIDA GT 3045 biztonságos és praktikus

A FERRIDA GT 3045 szegélynyíró mindennel rendelkezik, ami a biztonságos és kényelmes munkavégzéshez szükséges, így található rajta védőburkolat, biztonsági zár és kábeltartó.

Állítható fej

Természetesen rendkívül egyszerű lecserélni a damilorsót. A kevésbé hozzáférhető helyeken jó szolgálatot tesz az állítható vágófej, továbbá beállíthatod a fogantyú optimális vágási szögét.

FERRIDA GT 3045
FERRIDA GT 3045

Minden részletében átgondolt

Mivel a FERRIDA GT 3045-et nagyobb területeken történő kaszálásra tervezték, állítható teleszkópos fogantyúval és egy segédfogantyúval is rendelkezik a jobb ergonómia és a maximálisan kényelmes munkavégzés érdekében, így elkerülheted a kar- és hátfájdalom kialakulását. 

Vezetőkerék
a könnyebb vágás érdekében

Munka közben minden bizonnyal értékelni fogod a vezetőkereket a fű könnyebb és biztonságosabb járda mentén vagy a fák körül történő nyírásához. A damil vastagsága 1,4 mm, hossza megközelítőleg 6 méter. A FERRIDA GT 3045 váza kiváló minőségű és tartós műanyagból készült, amely garancia a hosszú élettartamra. A fogantyú alumínium. A damil meghosszabbításához egyszerűen nyomd a szegélynyíró fejét a talajhoz, miközben a motor forog, és a damil automatikusan meghosszabbodik.

FERRIDA GT 3045

Részletes specifikáció

  • Könnyű és kompakt szegélynyíró
  • Ideális közepes és nagyobb telkekhez, kb. 300 m2 vagy annál nagyobb területhez
  • Elektromos teljesítménye 450 W
  • Állítható teleszkópos fogantyú
  • Alumínium fogantyú
  • Állítható vágófej
  • Vezetőkerék a járda mentén történő egyszerűbb vágáshoz
  • Állítható segédfogantyú
  • Védőburkolat
  • Biztonsági zár véletlenszerű elindulás ellen
  • Könnyű kezelhetőség
  • Kábeltartó
  • Damil átmérője: 1,4 mm
  • Damil hossza: 6 méter

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FERRIDA GT 3045 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FERRIDA GT 3045. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FERRIDA GT 3045.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ