AlzaBoxy Q1 Shop roku

GARDENA Öntözésvezérlés 6030 Classic

Termékkatalógus
GARDENA Öntözésvezérlés 6030 Classic
5 1 értékelés
Öntözőkomputer - öntözésvezérlő nagyobb öntözőrendszerek automatikus vezérléséhez, 230 V-os tápfeszültség vagy 9 V-os elem (nem tartozék), akár hat 24 V-os öntözőszelep (cikkszám: 1278-20) csatlakoztatása lehetséges, GARDENA szivattyú (cikkszám: 1273-20) vezérlésére
Kód:  GARD447 Termékszám:  1284-37 Gyártó honlapja:
GARDENA Öntözésvezérlés 6030 Classic Megszűnt

GARDENA Öntözésvezérlés 6030 Classic

Gardena 6030 Classic öntözésvezérlés kifejezetten a nagyobb típusú öntözőrendszerek automatikus vezérlésére tervezték GARDENA Sprinklerrendszer. Használata ideális, különösen akkor, ha No. elegendő víz a teljes rendszer tényleges működéséhez . Ezen túlmenően az öntözési szabályozás biztosítja a független és optimális öntözést az egyes növényterületek különböző vízigénye miatt. Legfeljebb 6 öntözőszelep csatlakoztatására tervezték, ahol minden szelepre legfeljebb 3 program tárolható. Az öntözés napjait és ciklusait külön választhatja meg, az öntözés időtartama 1 perc és 3 óra és 59 perc között állítható. Ez melegen is aktiválható.

A Gardena 6030 Classic öntözésvezérlés legfontosabb jellemzői

  • Öntözőrendszer
  • Nagyobb öntözőrendszerek automatikus vezérlésére tervezték
  • Lehetővé teszi a független és optimális kerti öntözést
  • 6 öntözőszelep csatlakoztatásához
  • Az öntözés és az öntözési idő napjainak és ciklusainak kiválasztása
  • Nagyon könnyen beállítható és programozható
  • Gardena 6030 Classic Célszerű beépíteni a házba
  • Fekete szín

Nagyon könnyen beállítható

A Gardena 6030 Classic üzembe helyezése nagyon egyszerű a felhasználói útmutató használatával. A főcsatornán keresztül csatlakoztatható, és a szivattyú alternatív vízforrásként szabályozható. Javasoljuk, hogy telepítse az öntözésvezérlőt a házába . A rendszernek köszönhetően Gardena 6030 Classic a kerted akkor is megbízhatóan öntözhető, ha No. otthon.

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARDENA Řízení zavlažování 6030 Classic. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GARDENA Riadené zavlažovanie 6030 Classic.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ