AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

K 5 Smart Control *EU

Termékkatalógus
K 5 Smart Control *EU
Magasnyomású mosó - elektromos, hordozható, 2100 W teljesítmény, 145 bar max. nyomás, 500 l/h átfolyási sebesség, 10 m hosszú tömlő, fém, nyomásszabályozás, mosószer tartály és forgó fúvóka
Kód:  KASK037 Termékszám:  1.324-650.0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

K 5 Smart Control *EU

A K 5 Smart Control nagynyomású tisztítógép kiemelkedik a rugalmas használat révén, a kíméletes tisztítástól a keményebb szennyeződések nyomástisztításáig. A ház körüli tisztítási munkák széles skálájára használható, például kerti bútorok, teraszok, szerszámok, autók, kerékpárok stb. tisztítására. A mosógép a G 180 Q Smart Control nagynyomású pisztollyal és a három fúvókával ellátott Multi Jet 3 az 1-ben univerzális munkaszerelvénnyel van felszerelve. A nyomás közvetlenül a pisztolyon vagy a mobilalkalmazáson keresztül szabályozható, és minden beállítás az LCD-kijelzőn nyomon követhető. A kemény foltok vagy makacsabb szennyeződések eltávolításához a Boost üzemmód beállítható, hogy növeld a tisztítás hatékonyságát és időt takaríts meg. A K 5 Smart Control Cleaner állítható magasságú teleszkópos fogantyúval, beépített vízszűrővel és nagy kerekekkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a gép szállítását.

A Kärcher K 5 Smart Control tisztító legfontosabb jellemzői

  • K 5 Smart Control hordozható nagynyomású tisztító 2,100 W-os teljesítményű hordozható tisztítóberendezés
  • 3 az 1-ben Multi Jet tartozék három fúvókával
  • G 180 Q Smart Control nagynyomású pisztoly
  • A Boost mód növeli a tisztítás hatékonyságát és időt takarít meg
  • Nyomásszabályozás közvetlenül a pisztolyon vagy egy mobil alkalmazásban
  • A K 5 Smart Control állítható magasságú fogantyúval rendelkezik
  • Mosószer adagolása a Plug ' n' Clean rendszeren keresztül
  • Praktikus tartó tartozékokhoz, pisztolyhoz, elektromos kábelhez és tömlőhöz
  • Könnyű kapcsolat az alkalmazással Bluetooth-on keresztül

A K 5 Smart Control Cleaner a Plug 'n' Clean rendszert használja

A K 5 Smart Control készülékkel történő tisztítás során kihasználhatod az innovatív Plug 'n' Clean tisztítórendszer előnyeit is, amely lehetővé teszi, hogy a speciális Karcher tisztítószert tartalmazó tartályt közvetlenül a gép belsejében lévő betétrekeszbe helyezd. Ezután automatikusan és tökéletesen egyenletesen kerül a tisztítandó területre, növelve a tisztítás hatékonyságát, miközben a felületet is kezeli.

Praktikus mobil alkalmazás

A Kärcher Home & Garden mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy a Kärcher teljes szakértelmét felhasználd a tökéletes tisztítási eredmények eléréséhez. Az alkalmazás emellett lépésről lépésre segít az új gépek üzembe helyezésében, állapotfrissítéseket küld, és számos más szolgáltatáshoz is hozzáférést biztosít. A Smart Control technológiával rendelkező magasnyomású tisztítóberendezések esetében az alkalmazás lépésről lépésre bemutatja, hogyan érheted el a legjobb eredményt a kerékpár stb. tisztításakor. A K 5 Smart Control magasnyomású mosó Bluetooth-on keresztül könnyen csatlakoztatható egy mobilalkalmazáshoz.

A készlet tartalmazza

  • G 180 Q Smart Control nagynyomású pisztoly
  • Multi Jet 3 az 1-ben tartozék
  • Nagynyomású tömlő 10 m
  • Teleszkópos fogantyú
  • Beépített vízszűrő
  • Adapter a kerti tömlő csatlakoztatásához 3/4“

Paraméterek

Meghajtás

Meghajtás
Elektromos Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: K 5 Smart Control *EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si K 5 Smart Control. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si K 5 Smart Control *EU.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ